- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
fb23 rumuzlu üyeyi çok iyi ve yakından tanıyorum. Eşi evde her işi yapar bulaşık çamaşır temizlik yemek hatta adam sabah ondan önce kalkar ona kahvaltı hazırlar. Adam iflas etti evi boşalttı ailesinin yanına gittiler. Kadın adamın ailesini istemedi kadına eniştesi 8 yıl taciz etmiş ben taciz diyeyim siz anlayın evlendikten 4 ay sonra itiraf etti adama bunu adam gene kapıya koymadı adam yeni yeni durumunu topluyor iyi kötü ev tuttu aç bırakmadı açıkta koymadı haram yedirmedi adam alacaklarını topluyor. İşten atılma sebebi sadece ablası gitti müdürü ile konuştu eniştesi taciz ettiği halde onun evinde kiracı olarak durdu erkek kardeşi iki tokat attı polise şikayet etti eşini şikayet etti eniştesini neden şikayet etmedi hatta ona hediyeler aldı
Allah razı olsun iyi ki dikkatli üyeler var ama yine de üzüldüm psikolojisi aşırı bozuk bencefb23 rumuzlu üyeyi çok iyi ve yakından tanıyorum. Eşi evde her işi yapar bulaşık çamaşır temizlik yemek hatta adam sabah ondan önce kalkar ona kahvaltı hazırlar. Adam iflas etti evi boşalttı ailesinin yanına gittiler. Kadın adamın ailesini istemedi kadına eniştesi 8 yıl taciz etmiş ben taciz diyeyim siz anlayın evlendikten 4 ay sonra itiraf etti adama bunu adam gene kapıya koymadı adam yeni yeni durumunu topluyor iyi kötü ev tuttu aç bırakmadı açıkta koymadı haram yedirmedi adam alacaklarını topluyor. İşten atılma sebebi sadece ablası gitti müdürü ile konuştu eniştesi taciz ettiği halde onun evinde kiracı olarak durdu erkek kardeşi iki tokat attı polise şikayet etti eşini şikayet etti eniştesini neden şikayet etmedi hatta ona hediyeler aldı
Bu me demekkiiiaaa hosgeldin hastane acilinde yatan diğer arkadaş
Bu me demekkiii
Aaa ben de safım bana özelden yazdı bu atkadas ben de siz bu kadar bılgıyı nerden bılıyorsunuza gelen soru sormustumbunlar muhtemelen aynı kisi arkadaşım, birbirleri için yardim isteyip duruyorlar. milletin duygularını sömürmeye gelmişler sanırım.
Aaa ben de safım bana özelden yazdı bu atkadas ben de siz bu kadar bılgıyı nerden bılıyorsunuza gelen soru sormustum
Benim komşum olur kendisi o zaman benim hesabımdan girmiş kendisi yazmış ben forumda sürekli aktif olan birisi değilim zatenAaa ben de safım bana özelden yazdı bu atkadas ben de siz bu kadar bılgıyı nerden bılıyorsunuza gelen soru sormustum
I inessa armandBenim komşum olur kendisi o zaman benim hesabımdan girmiş kendisi yazmış ben forumda sürekli aktif olan birisi değilim zaten
Adresimi vereyim buyurun gelin kendisi hemen yan dairede kv beraber
Yok kız adam safın teki şuan tuttuğu evi boyuyorBence karı koca bizi yiyorlar burda .
TamamAdresimi vereyim buyurun gelin kendisi hemen yan dairede kv beraber
Okumasın mesajını , fb23 eşim yanımda okuyor burayı dedi seninde yan komşunmuş öyle saf falan deme , ayıp komşuya karşı .Yok kız adam safın teki şuan tuttuğu evi boyuyor
İsteyene adamın telini verim birde onu dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?