• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafe çalışanı huzurumu kaçırdı

Siz varken iddia ettiğiniz gibi sizi rahatsız etmek için özel tavırlar sergiliyorsa siz yokken de eşinize ilgisini belli edecek hareketlerinin olması gerekir

Eşiniz size hak veriyor madem, öncesinde neden gitmeyi bırakmamış?

Sizin şahit olup da sorun etmenizi mi bekliyormuş?
Tatlım bende aynı soruyu sordum. Eşim dedi ki bugüne kadar daha Yeni farkettim. Sen gelince başladı diyor. Eşimin evli olduğunu biliyor bu arada. Benden önce belli etmemiş

Yaa şuna. Bak dedi buralarda geziyor hâlâ bu saate dedi başka gelen biri için bunu dedi ve yanımızda durmaya başladı gitmedi
Himm ondan.
Neyse gitmesin bir daha ya da birlikte gidin kız tekrarlarsa aynı hareketleri eşiniz; hayırdır birader bir sıkıntı mı var desin. Kız incinir bir daha bulaşmaz. Umarım

Eşinizden şüphelendim ben. Normalde böyle bir durum yaşasam, kafede hep gezer çalışanlar kişisel algılamam, ben rahatsız oldum çok bakıyorum diye bakılıyor derim veyahut başka şey. Ama eşiniz sizi rahatsız etmeye çalıştığından emin. Nasıl emin? Hani, neden özellikle sizi rahatsız etmek istesin ki?

Rahatsız oluyorsa neden gidiyor aynı yere? Bir de siz rahatsız olmaya başladınız, başka şeyler düşünmeyin diye şöyle diyerek
Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye.
kızı suçlamaya girişmiş gibi. Yani, bana klasik bir aldatma gibi göründü ama günahını da almak istemem. Ama bir şeyler doğru değil sanki.

Tatlım bende aynı soruyu sordum. Eşim dedi ki bugüne kadar daha Yeni farkettim. Sen gelince başladı diyor. Eşimin evli olduğunu biliyor bu arada. Benden önce belli etmemiş
O zaman neden eşinizle bağlantı kurdunuz? Demek ki sizden hoşlanmamış ve sizi rahatsız etmek istemiş sadece. Eşinizin gitmeye devam etmesinde sakınca yok demektir.

Aklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.

Kızla sizin aranızda laf
Eşinizin evli olduğunu nerden biliyormuş. Muhtemelen kız eşinizden hoşlanıyordu, bekar sanıyordu. Sonra sizi görünce eşi misiniz sevgili mi ne olduğuna karar veremedi. Bozuldu, şaşırdı, anlamaya çalıştı. O yüzden sürekli bakma durumu oldu bence.

Kızla sizin aranızda laf
Eşinizin evli olduğunu nerden biliyormuş. Muhtemelen kız eşinizden hoşlanıyordu, bekar sanıyordu. Sonra sizi görünce eşi misiniz sevgili mi ne olduğuna karar veremedi. Bozuldu, şaşırdı, anlamaya çalıştı. O yüzden sürekli bakma durumu oldu bence.
Bunu ben yaşadım. Oraya ilk ve son gidişimiz oldu. Konu sahibi ve eşi o kafeden neden kopamadı anlayamadım

Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Tavırlarını duzeltmezse bir daha gitmem demiş gitmiş siz "gondermiyorum gidemezsin" deyince mi gitmeyecek? He he gitmiyorum der yine gider önceki yalanları gibi patronu uyarmış da çok dolanma demismis patron kızla özel konuşur uyarır eşinin önünde dolanma demez

Aklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.
Geç üyelik pişmanlığı:110:

Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Kafe kıtlığı var sanırım.

Back
X