Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de anlatacam ilerde. Patlıcan Musakka tarifleri vericemDaha ne konular açılır,üzülme kuzum.
Eşiniz size sadık biri belli ki. Huzurunuz kaçmasın. İlla şef garson vardır. Kibarca söyleyin. Gidip gitmemek yine sizin karariniz ama ciddi bir uyari sart. Size yapiyorsa herkese yapiyordur.Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Baska yerde bulussun canim yer mi kalmadi,kocaniza sahip cikin, hem bazi erkekler ilgiden hoslanir bu durum zamanla kontrol edilemez bir hal alabilir kapilari kapayin .Kizinda yuzsuzlugune pes yani sapik gibiBöyle demedi ama bende farkettim dedi bi tuhaf davranmaya başladı seni görünce dedi ben değil eşim arkadaşlarıyla orada buluşuyor onu napacaz yollamiyim mi
Aklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.
Eşime güveniyorsam gitsin ne olacak. Benim eşimin başına gelse hiç umursamazdim kocamı taniyorum. Kadın ordusunun yanına yollasam içime şüphe dusmez. Ama siz "ben eşime guvenmiyorum ,zamanla gözü kayar." diyorsaniz göndermeyin.Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Konuyu okuyunca aklıma gelen ilk şey bu oldu. Eşiniz niye kıza karşı okadar dikkatli ki rahatsız oldu birde yer değiştirecek kadar? Eşinizden hoş kokular gelmedi burnuma .Eşin kıza bunu yapma cesareti verdiyse o başka? Eşini neden huzursuz etmek istiyor? Bence onu bi düşün
Yada sıkılmalı...Bence kızın değil eşinizin tavırlarından canınız sıkılmış
Zaten Garsonlar masanın etrafında dolasmiyor mu ? sürekli çay boşalmış mi, küllük dolmuş mu, yemek bitmiş mi, bir şey isterler mi ... diye gözümüzün içine bakıyorlar. Mağazalarda da peşinizden gelen çalışanlar var. dandik bir cafeyse bilemiyorum. ( Konu sahibi garson olmadığını belirtmiş. Orda haklı olabilir.)Eşime güvenirim diyen kaçıncı kadın olabilirsiniz acaba?
Çalışan aklı dengesi bozuk değilse bir masanın etrafında dolaşmaz dolaşıyorsa vardır bir yakınlığı
Ekmeğinden oynamak olmazsa patronuna söyleyin.Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Morruj. Unutmak ne mümkün.Aklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.
Sevgili konu sahibi, eşinizin, o kızın sizi gördüğünde bir tuhaf davranmaya başladığını fark etmesi için; sizin olmadığınız zaman nasıl davrandığını bilmesi gerekiyor. Bunu bir düşünün.bende farkettim dedi bi tuhaf davranmaya başladı seni görünce dedi
Kız göz dağı veriyor bir şekilde de konu sahibinin eşi önceden gardını almış gibi .bir şeyler olmadıysa da mutlaka bir şeyler olmuştur .Konuyu okuyunca aklıma gelen ilk şey bu oldu. Eşiniz niye kıza karşı okadar dikkatli ki rahatsız oldu birde yer değiştirecek kadar? Eşinizden hoş kokular gelmedi burnuma .
Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu
Zaten Garsonlar masanın etrafında dolasmiyor mu ? sürekli çay boşalmış mi, küllük dolmuş mu, yemek bitmiş mi, bir şey isterler mi ... diye gözümüzün içine bakıyorlar. Mağazalarda
Konu sahibesi eşini bildiği için karşı tarafa yükleniyor.Zaten Garsonlar masanın etrafında dolasmiyor mu ? sürekli çay boşalmış mi, küllük dolmuş mu, yemek bitmiş mi, bir şey isterler mi ... diye gözümüzün içine bakıyorlar. Mağazalarda da peşinizden gelen çalışanlar var. dandik bir cafeyse bilemiyorum. ( Konu sahibi garson olmadığını belirtmiş. Orda haklı olabilir.)