Kafe çalışanı huzurumu kaçırdı

Konu sahibesi eşini bildiği için karşı tarafa yükleniyor.
Klasik ak kocamı ayartmaya çalışan kötü kadın fikri taşıyor.
Kısacası gözü dışarıda bir kocaya sahip
Gözü dışarda olan adam /kadın yanyanayken de yapar. Bir mekana da gönderirken acaba diyorsa inşallah çocuk yapmaz.

Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye.

1- Bu söylediğiniz şey önceden yaşandıysa eşiniz sizi neden o cafeye götürmüş bile bile?
2- Yok eğer sizin yaşadığınız durumdan sonra olduysa, eşiniz de eğer gerçekten rahatsız olduysa neden siz yokken arkadaşlarıyla aynı cafede buluşmuş? cafe kıtlığı mı varmış?

soracaklarım bu kadar ...

ha bir de göndereyim mi ne demek yahu ? çocuk mu bu?

sizden önce de yanlarına geldiyse ve eşiniz rahatsız olduysa bir daha o kafeye gitmezdi sonuç olarak. bulunduğunuz yerde tek bir kafe mi var yani. "sen geldikten sonra böyle oldu" filan hikaye. eğer kız ilgileniyorsa eşiniz ve arkadaşları bunu zaten çoktaaann anlamıştır. yoksa siz gittiğinizde kızın ortada dolanması bu kadar dikkatini çekmezdi. biz de genelde aynı kafede otururuz, çalışan herhangi birinin eşim geldikten sonra değiştiğini anlamam için öncesinde onun hareketlerini bilmem gerekir. hatta kızın sürekli bakması eşinizi rahatsız etmiş ki sizi dışarı çıkartmış. bu normal mi sizce? yani durup dururken sizi neden huzursuz etmek istesin ki bir çalışan. eşiniz de buna katılıyor birde evet seni rahatsız etmeye çalışıyor filan diyor, sanki her evli insanın başına kafede bu geliyormuş gibi.

Arkadaslari ile gittiği her sefer kızla laflamislar belli ki. Bu hafta bir arkadaşınla kafeye gidip arkadaşını tembihle kızın sana olan bakışlarına çaktırmadan dikkat etsin bu arda sen hiç ilgilenme, bakma bile. Hala ters ters bakmaya devam ederse veya tam tersi içeri kaçarsa anla ki bir iş var. Kafeye arkadaşlarınla gitmeye devam et, kızın aklında bir şey varsa çıksın. Esin de calisanlarla samimi olmasın bir daha.

Gözleriyle de yemiş mi eşinizi? Adamın egosu da ne okşanmıştır, tutmasam yoluşacaklar benim için diyordur. Aynı durumu biz yaşasak, erkek bir çalışan gelip dolansa laf atsa hayırdır kardeş rahatsız mısın deriz? Yani ben eşime bırakmadan sorarım derdini, gereksiz samimiyetin kaynağını. Ama her geldiğimde karşılıklı diyaloğa giriyorsam muhabbet edip kikirdiyorsam eşim varken de görmezden geliyorsam haklı sayılmam. Kocam da beni "o kafeye yollamazsa" haklı olur.

Patronuna söyleyecekmiş şikayet edecekmiş, aynen aynen. Etsin de taciz mi flört mü çıksın ortaya. Arkadaşlarına "ya bu kız galiba beni yanlış anladı, durduk yere başım belaya girmesin, bir süre başka yerde buluşalım" demiyor da patronuna söylerim attırırım işten diyor, yersen. Belki de sizi çok şikayet etmiştir, şöyle mutsuzum böyle şikayetçiyim diye. Kız da merak etmiştir, bu masuma çile çektiren kadın bu mu diye.

Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
Gitmeyin ayol Cafe mi yok başka

Bence kimse bir erkek için birşeyler yaşanmadıysa yada bir umut durumu olmadıysa böylesi bir uğraşa girmez. Bence orda sizden ziyade eşinize yönelikte bir nevi tehditvari bir hareket olabilir. Eşiniz ise böyle bir duruş sergiliyorsa onun veya sizin direk konuya girip açık edemeyeceğinizi biliyor demektir. Ben olsam o kafeye giderim ve kıza sorarım mesai saatin ne zaman bitiyor diye. Çıkışta bir yere gidelim. Oturur konuşurum konu ne diye belki eşiniz bir yaklaşımda bulundu evli oldugunu söylemedi, oda eşini gördü ve kendini kötü hissetti şuan o acıyla saçmalıyorda olabilir. Böyle durumlarda en büyük hata erkekleri dinleyip savunma istemektir halbuki ayakta 20 yalan söyleme potansiyelleri var aksine gerçeği merak ediyorsanız onla konuşmanız en iyisidir birbirinizle rekabete girip bu erkeklere yalan ortamı hazırlamayın dost olun ne mallar öğrenin 😒

Merhaba hanımlar. Benim eşim düzenli olarak arkadaşlarıyla buluştuğu kafe var. Arada birlikte gidiyoruz. Geçen gün gittiğimizde mutfak sorumlusu eleman ortalıkta. Dolaşıyordu. Eşimin yanına gelip sudan bi sebeple laf vermiş oldu. Beni huzursuz etmeye çalıştı. Ters baktım bende. Neyse sonra başka zaman yine gittik. Bu defa kız bana iyice bakıyor sürekli yanımızdan geçiyor garson değil bu. Az öteden ayakta durup izliyor eşimde rahatsız oldu dışarı oturduk. Bu defa da oraya geldi Bizim yanımızdan en az 5 defa boş boş geçti. Beni huzursuz etmeye çalıştığını eşimde farketti. Başka zamanda eşimle arkadaşları otururken yanlarına gitmiş bi bahaneyle. Patronu uyarmış kızı. Çok dolanma diye. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Eşinizi bu kafeye gönderir mıydınız bi daha. Eşim dediki tavırlarını düzeltmezse bi daha gitmem dedi. Ama yine gidiyor. Çok sıkmak istemiyorum ama uykularım kaçıyor.
İnsanlar niye sizi durduk yere bu bariz şekilde rahatsız etmek istesin ki ? Kimsiniz onlar için ? Belki de sizi rahatsız etmek değil de amaç belki gözünüz açılır diyedir bazı şeyler bence eşinize dikkat edin

Şimdi benim buradan anladığım,
Kadının akli dengesi yerindeyse eğer,belli ki siz yokken eşinizle takılmışlar. Herhalde eşiniz heyecan arıyor kendine,cafe mutfakçısıyla hem de. Siz bir daha yollasanız da yollamasanız da eşiniz dışarıda fındık kırmaya devam edecektir.

Aklıma yıllar önce açılan bir konu geldi , hatırlayan olur illa. Üyenin karşı komşusunun, kız kardeşi matematik sorusu sormak için geliyordu . Sonra üyenin kocası ile iletişime geçmeye çalışıyor , adam da kızın sorunlu olduğunu, zorla kendisi ile görüşmeye çalıştığını vs söylüyordu eşine. İlerleyen süreçte aslında kızın adamın eski sevgilisi olduğu, üyenin bu süreçte aldatıldığı ve eski sevgilinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oradaki eşte kız için o kim ki sen üzülesin öldürürüm onu falan bir sürü laf kalabalığı yapmıştı.
Gercekten o konu ne oldu sonu nereye vardi acaba.

Memlekette başka kafe mi kalmadı? Tümünün köküne kıran mı girdi?
Vazgeçilmez,kahveleri,tatlıları mı var da rahatsız olduğunuz yere illaki gitme planı yapiyorsunuz?
Gitmeyin, eşiniz de gitmesin bu kadar basit.
Ben asla rahatsız olduğum,memnun kalmadığım yere ikinciye gitmem.
Oyun alanı var evime yakın avm'de en son gittiğimde birşeyler hoşuma gitmedi,süreyle ödeme yapılıyor adam fazla para istedi vs verdim ama ugraşmamak için,benden alacağı son ücret oldu. Ki çocuklar seviyor burayı,onları da ikna ettim gitmiyorum. Gitmeyeceğim de.
Mecbur muyum,degilim.
Sizde,eşiniz de mecbur degilsiniz,gitmezsiniz olur biter.

Yani. Gitmesinde sıkıntı Yok mu diyorsun eşime güvenirim ben
ooo o ne özgüven o :)
öyle büyük konuşmayın

eşiniz kıskanılmaya çok mu muhtaç kız ona ilgi gösteriyormuş olaylarını gözünüze sokmaya çalışıyor
bilmem ben hiç hoşlanmadım bu durumdan

konuyu bulmaya çalıştım bir türlü bulamadım
bu konuydu galiba

bu konuydu galiba

evet buu
çok çok teşekkürler
merak eden arkadaşa da link koyalım

Geç üyelik pişmanlığı:110:

buyrunnn
Gothica_elt Gothica_elt arkadaş bulmuş sağolsun :)

buyrunnn
Gothica_elt Gothica_elt arkadaş bulmuş sağolsun :)
😂😂😂teşekkürler

Sizi değil, kocanızı huzursuz etmeye çalışmış sizin orda olmanızı fırsat bilerek. Ve başarmış.

Back
X