Kahramanmaras///46

kızlar daha bayram pazartesi. hemen niye kutlamalara başladınız? ben pazar akşamı 1'den sonra kutlama mesajlarımı yazacağım. sonra yatarım. sabahta çocuk sesleriyle uyanırız. çocuklar burda sabahın köründe kapılara dayanıyor. şeker kapma yarışına giriyorlar. benim oğlan onlara şeker vermeye bayılıyor. çocukluğu aklına geliyormuş. kerata beni geçen bayram bayağı zarara uğrattı. tek tek ver diyorum. kaseyle uzatıyor. onlarda tabii avuçluyor. şekerimi tüketmişti. tekrar almak zorunda kalmıştım. bu sefer ben yönetimi ele alacağım. bayram ortasında şeker aramayayım.

ay sizleri beklemek zormuş. yine eski günlere döndük galiba. neyse ben başka topiklerde dolaşmaya çıkıyorum. sonra çıkarım. eh iş güç var di mi ya. hepinizi öpüyorum.

ask olsun betus abla hani ben niye yokum listede kustum iste senağlama:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız bayram hazırlıkları nasıl gidiyor

dermancım merhaba canım bugünde rutin işler var yine yoruldum artık yaaa canım hiç bişi yapmak istemiyor.

nerdesiniz yaaa hadi ama beklemekten ağaç oldum iki sohbet edip işe koyulucam.akşama misafirimde var hazırlık yapmam lazım

nerdesiniz yaaa hadi ama beklemekten ağaç oldum iki sohbet edip işe koyulucam.akşama misafirimde var hazırlık yapmam lazım

bende bayram temizliği yaptım biraz internettten hareketli parça indiriyorum

kız nasıl indiriyon anacum ben dün gece saatlerce uğraştım olmadı mozillayı yükledim pcye yine olmadı banada öğret bacuuum

kız nasıl indiriyon anacum ben dün gece saatlerce uğraştım olmadı mozillayı yükledim pcye yine olmadı banada öğret bacuuum

ben müzik indirme programı var ordan indiriyorum buraya konu açmıştım beyendiniz yabancı parçaları yazın diye bir kişi cevaplamış bende indiriyorum

merhba kizlar neler yapiyosunuz.bayram hazirliklari basladimi derman mutlulukrecetem napiyonuz tatli kizlar.derman canim arabistana gelin gidiyomussun.hadi hayirli olsu canim.sende benim gibi gurbetcisin.ne is yapiyo orda esin

oy oy oy maşşallah kimler gelmiş kimler hg canlaruuuum bekleye bekleye bi hal oldum vallaaaa

asicim benim bayram temizliği bitti çok şükür canım yapmam gereken sadece tatlılar kaldı bidiğiniz üzere ablamın gözü doymuyor tatlıya pastaya yandım yani bugünde onları yapim diyorum

merhba kizlar neler yapiyosunuz.bayram hazirliklari basladimi derman mutlulukrecetem napiyonuz tatli kizlar.derman canim arabistana gelin gidiyomussun.hadi hayirli olsu canim.sende benim gibi gurbetcisin.ne is yapiyo orda esin

evet canım arabistane gidiyorum valla yza doğru hyırlısı bakalım hoş geldin bu arada

geldik yaaaaa.ay isler hic bitmiyo ya uffff.yemek utu temizlik hic bitmiyo usaniyo insan bazen.vakit buldukca giriyom pc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…