Kahramanmaras///46

asicim benim bayram temizliği bitti çok şükür canım yapmam gereken sadece tatlılar kaldı bidiğiniz üzere ablamın gözü doymuyor tatlıya pastaya yandım yani bugünde onları yapim diyorum

ooo hamarat kiz seni.ne tatlisi yapican bakeyim.baklava mi himmmmmmmm bende isterim haa ona gore.hep ablanmi yicek kiz

derman tatlim sen calisiyosun galiba allah yardimcin olsun.su an ailenle misin.yoksa esinin evindemi.sizleri yeni yeni taniyorum canim ondan bu sorular.ben sri lankadayim.calismiyorum evdeyim

derman tatlim sen calisiyosun galiba allah yardimcin olsun.su an ailenle misin.yoksa esinin evindemi.sizleri yeni yeni taniyorum canim ondan bu sorular.ben sri lankadayim.calismiyorum evdeyim

ben çalışıyordum ayrıldım evdeyim şuan yeni ayrıldım işten rresmi olrak evliyim ama düğünüm tutulmadı canım kış gibi evlenirim belki düğün tutulunca arabistana gidiyorum

bende bayram temizliği yaptım biraz internettten hareketli parça indiriyorum

kız nasıl indiriyon anacum ben dün gece saatlerce uğraştım olmadı mozillayı yükledim pcye yine olmadı banada öğret bacuuum

canım benim o programı banada söylesen bende indirsem olurmu

dermancim bitirmis ne guzel temizligi.sarki dinlemeye baslamis

nesutayi canim limewire diye bir program var.onu yukleyip indirebilirsin muzikleri

valla oynak şarkılar arıyorum oynamak için

yok bitmedide betül abla ben yapmıyorum banane aman kalırsa kalsın dermişim yapacağımda canım istemiyor hiç annemle gelin gezmeye gitti bana kaldı işler

bugün canadadaki eniştemden haber alamadım. dün ameliyat olmuştu. prostat kanseri. kızım bugün rahim filmi çektiriyor. ay en sıkıntılı günümü yaşıyorum. ev işlerini resmen bıraktım.

abla o nasıl sofra öle yaa:):):)ben yıyorum yıyorum kilo alamıyorum ya.şuan iyiyim gerçi ama iki kilo daha alsam çoq iyi olucak bnm için

kızımın filmi çekilmiş. kanalları açıkmış. yani tüpleri. rahimde gayet iyi imiş. zamanı var demekki diyeyim. diğer haberde iyi. eniştemde kurtulmuş. tedavisi sürer sanırım. oğluşumda akşam 9 da burada oluyormuş. oh ya geçti herşey.

üzerimdeki yük kalktı. çok sıkıntılı bir gün yaşadım. artık işlerin başına gidiyorum. hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…