Kahramanmaras///46

asicim merhaba canım nasılsın
kuşuuuuuuuuum şimdi yine diyeceksin beni gördün kaçtın yawyularımın karnını doyuriiiim anneciklerini öpsün sevsinler ondan sonra geliriiim

haaaa kızlar bugün çok komik bişey oldu
benim büyük oğlan kardeşini şikayet ediyor
diyorki aynen şöyle:anneciiim ilyas tuvalete kakasını yapmış oda çok büyükmüş tuvaletin kapağını kırmış.şimdi ne yapıcaaaz.tuvalete girelimmi girmeyelimmi.
aklım gittti yaaa

e alacağınız olsun asi ve kuş hanım allahın bir selamınıbile vermediniz
neyse zaten çıkıyordum sohbetinizi bölmeyeyim canım

e alacağınız olsun asi ve kuş hanım allahın bir selamınıbile vermediniz
neyse zaten çıkıyordum sohbetinizi bölmeyeyim canım

canum yaaaa mesajlari okuyodum tatlim.senin su mesaji okyunca koptum yaaaaaa tuvaletin kapaginimi kirmis cocuklar:roflol::roflol::sm_cool: ay omursun valla.cok yasa emi

allah bagislasin canim.bende annemin gozunde halaa bebektim ama okul bitince piiiiiiiiiir diye uctum yuvadan.disari seni bebek gibi gormuyo hic

kizlar ya biriniz benim icin tum k.marasli arkadaslarin hangi ilceden olduklarini yazabilir mi.cok merak ediyom ayy.ogrenemedim tam hepsini

bu bayram ben şanslı mıyım bilmiyorum. 1. günü benim doğum günüm. inşallah şanslı gelir. buna çok ihtiyacım var. inanın bu sene bana çok kötü gelmişti. bu sefer düzelir umudu yaşıyorum. çünkü çifte bayram var.

oooo betus ablacim baslamis bile bayram kutlamalarina.seninde bayramin kutlu olsun ablacim.ne yemekler yaptin bakeyim oglusunla kizikona

yaaa iyiki dogdunuz ablacim.nice mutlu senelere ilk kutlayan ben olayim

daha önce kutlamıştım ama gene kutlayım ablam DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.daha nice güsel seneler inş.ve umarım hayatta ne dileğin ne varsa onu versin rabbim sanaa.s.a.s.a.s.

oooo kimleri goruyorum topragim gelmis nasilsin balim neler yapiyosun tatlim kizil melek

iyiyim cnm.ne gerek varki zaten yapmana gelmiş işte afiyet olsun cenım benim.bişi deyimmi bende ilk defa yaptım valla bakıcaz benimki benle çok ugrasıyo.şurubu dökünce nasıl olucak.pişmiş hali iyi çok güsel kabardı.ama işte hrifin diline düşmeyimde sırnaşık şeysırnaşık şey

kız seher kuşu tekirdagda yasıyosun demek.bende yakınım kız sana vizedeyim bende.eşimin işi dolayısyle burdayız biz sen neden ordasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…