Kahramanmaras///46

berfinsenacım hg canım malesef ben çıkmak zorundayım
kocişim çağırıyor ayrıcada çooooooooooooooooooook yorgunum canım çıktı.nefes nerden çıkıyor bilemez oldum
yarın görüşmek dileğiyle öptüm canım kendine iyi bak

canm benim ya dusunmen yeterli.sagol bitanem.oooo desene bu bayram cok guzel gececek.yaptigin yemeklere bakilirsa.hamaratsin maasallah.kiz tatliyi cok yiyipte tatli krizine girmeyin ha:sm_cool::roflol:

betus abla enisten ve kizina cok gecmis olsun.rabbim en kisa zamanda banada kizinada hayirli birer evlat versin aminnnnnn.

betül ablacım gözün aydın canım oğluşunla bol bol hasret giderirsin inşallah.kızikonda bayramda yanında olur inşallah

canım kızım bu bayram yok. ama babası ona süpriz yapacak. ben ve oğluşum başbaşa kalacağız. babası durumları tam bilmiyordu. dün anlatınca çok üzüldü. kızikosuna dayanamaz. yanına gideyim dedi durdu. hemde kızdı tabii. kızı galiba bunlar bunalıma soktuda bu kadar kendini ispatlamak zorunda bıraktılar diye burnundan soludu. bir boy gösterip gelecek. tabii kızikoşun haberi olmayacak.

betus abla enisten ve kizina cok gecmis olsun.rabbim en kisa zamanda banada kizinada hayirli birer evlat versin aminnnnnn.

canım inşallah seninde kucağına verir. aman dert etmeyin. herşey allahtan. olursa olur. benim kız kadar üzülen olmadı. karşı tarafla uğraşmak zor be anacım. herhalde kıza imalar oldu sanıyoruz. babası öyle düşündü. çocuk bir ara doktordan çıkamaz olmuştu. bakalım şimdi ne kulp bulacaklar.:a015:

bugun kahvaltinizi ben hazirladim.hepinize afiyet oolsun canlarim.

canım çok güzel bir sofra. bugün ben geç kaldım. eeee malum oğluşum geldi. illa benim yatağıma yatacakmış. kendi odası var. olmasa hadi diyeceğim. o gelecek diyede temizlemiştim. hep kapalı tuttuğum için o oda temiz kalıyor. yok illa senin yatağın dedi. benim yatak sert. bel için öyle yapmıştım. zorlada olsa odasına yatırdım. bende yatağa 3 de yatabildim. eh tabii geç kalkabildim.

merhaba kizlar nasilsiniz.berfinsena seher kusu neler yapiyonuz.ben temizligi bitirdim simdi oturup keyif yapiyorum

hemşolarım günaydın ,ablam canım oğluşunu kucakladınmı gözün aydın ,
kız seher kuşu tembel durdun durdun bugünmü iş başına geçtin buralarda fink atacağına neden işini bitirmedin,
nesutayim canom ,becerikli garusun vesselam ellerine sağlık ,kocişinide aferin böreğin ismi çok güzel ,
bombam canom sende çok tıkınma bayramda sonram iyi olmaz hareket edemezsin sonram bişeyler yaparken sen anladın,
nighrosem canım sanada geçmiş olsun ,inşallah çabucak iyileşirsin,
asimavi,che guevera,mutluluk reçetem,güzel kız, askcolik[,diğer ismini şu an hatırlayamadığım arkadaşlar hepinizi öpüyorum ben şimdi kaçar ,şöle bi çarşıyı kolaçan edip gelicem ,kızların tokasını unutmuşum şekerdi çikolataydı ,onlarıda alırız,sonra evdeyim ,bay bay kızlar beni özleyin anacım/COLOR]

oh işleri bitiren bitirene. bende işlere evdekilerin uyanmasıyla koyulacağım. ama erkek milleti kalkmıyor. gürültü yapmayayım diye bekliyorum.

oh ne guzel oglusun geldi ablacim.ozlemistir senin yatagini kokunu ne yapsin

ooooooooooooooo selamm berfinsenaa nasılsınn canımm

merhaba kizlar nasilsiniz.berfinsena seher kusu neler yapiyonuz.ben temizligi bitirdim simdi oturup keyif yapiyorum

kızlaaaar sizi seviyorum :1hug: ama ben kaçmak zorundayım kociş bekliyor beni kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaekendinize iyi bakın canlarım ,

ablam bekleme onları öğlen oldu hadi kalkın borusu çal:sm_cool:seni seviyorum Şeniz

oh işleri bitiren bitirene. bende işlere evdekilerin uyanmasıyla koyulacağım. ama erkek milleti kalkmıyor. gürültü yapmayayım diye bekliyorum.

evet ya erkekler evde iken is yapilmiyor hic.ben pazar gunleri hic bir sey yapamiyom.esim ses etme diyo.tabi onunda hakki.tek dinlenebildigi gun pazar.bugun evde yokta ev isi yaptim.

yaaa ne guzel herkezte bir bayram telasesi var.
nesutayinin ablasi geliyo baklavalar borekler
betus ablanin kizi ve oglu geldi
berfinsena bayram alisverisine gidiyo seker toka vs.
seher kusu bayram temizligi yapiyo
ama ben oyle oturuyom bos bos
burda hersey banel ve siradan
insan yasayamiyo bayram sevinclerini maalesefsenağlama

seher kusu canim tanisamadik seninle ben asi ikimz kaldik herkez gitti.marasin icinden misin ben afsinliyim

canim ya gitme iste kal burda cok tatlisin maasallah.bir kizin var degilmi.kac yasinda kizin annesi okuyo heralde disarda

seher kuşuuuuuuuum yırttığını sanma madem o para için elini cebine attığına değmez 250000 ytl gönder canım çikolatalarıda kargoya ver lütfen onlarda orjinal kutularında olsunlar tamammı tatlım
ben hiç bayramı sana bedavaya getirirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…