Kahramanmaras///46

bomba zaten yemeği çok seviyor. ilerdeki hali şimdiden gözümün önüne geliyor.

valla bizim zamanımızda öyleydi. istemesen kusur ararlardı. anladın sen onu.....
ah bir kaynanaydıki sorma. şimdi rahmetli oldu. adı anılınca hala kaçacak delik arıyorum.

ama bu sayfaya uğramadan duramıyorum napimm bağımlılık yaptı bendee eşimle papaz oluyoruz aradaa fazla zaman ayırıyormusumm burayaa resmenn kıskanmaya basladıı yaa

:1shok: biz insanda bağımlılık yaparız. almadan edemezsiniz. :roflol::1rolleyes::sm_cool::dilcikar:naniknanik

:roflol::roflol::roflol: hayyyyy allah sen çok yaşaa ablaa yaaa koptum burda gülmektenn bombaa bunu görüncee bakalım ne yapacakk ne kadarda çok benziyoo bombayaaaa :roflol::roflol::roflol:

özellikle aradım. :sm_cool: saçını başını yolar.kafamçokkarıştı hele beni bir eline geçirse, dümdüz olurum.:smiley-cool:

Çok üzgünüm çoook geleceğimi iyi düşünemiyorum.:Saruboceq: şimdiden dua edeyimde beni silindir gibi ezmesin.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

demee yaa demek istemiyom diyemıyordunuz ayyy kusurr aranırmış biz sanşlıyız o zaman yaaa bizden sonrakiler daha sanslıı yaa üzüldüm ablaa bee demekk çok çektirdii sanaa kayınvalidenn yazıkk

öf o konuyu hatırlamıyorum artık. yemin etmiştim cenazesine bile gitmeyeceğim diye. :1no2: sözümde de durdum. bende de inat var.:Saruboceq: yinede allah affetsin.

bende üye olduktan nice sonra burayı gördüm. bir katıldım. bir daha çıkamadım.:çok üzgünüm:a.s:1rolleyes:

7 sene oldu öleli. mezarını bile görmeye hala gitmedim. bahanemde yol. malatya nere izmir nere. bu yüzden k.maraşa bile gidemiyorum.

o konuyu hep örttüm. çok ağlattı beni. ilk günden yüzünü açıkça belli etti. istemedi. ölmeye yakın özür diledi ama iş işten geçmişti. neyse aman bırak gitsin. hiç yaramı açmayayım.

yokk bee ablaa benimm uydurmam oo yapsadaa yanii söyleye bilirmii kızz ablasının yanındaa sadecee çok yediğini biliyoruz yaa bombanın bende kızdırmak için yazıyomm

canım şaka olduğunu bizde biliyoruz elbet. takılıyoruz acık. onlar bunu biliyor.:sm_cool::roflol::sm_cool::teytey::teytey:

nesutayi ile msn de konuştum. oğulcuklarınıda gördüm. bombayı görmedim.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…