annen kıyafeti yenimi alıcak ,gardolabındanmı seçiyor yardımcı olayım:sm_cool:
yeni almis bi iki tane ama yinede cok kararsiz kaydirigubbakcemile3 ne uydursam yok sunu mu giysem yok bunla rahat oturamam, yok karnim cikti, yok poposim cikti.. offfffffffffffffffffffffffffffffffff
kaydirigubbakcemile3
nur ablama gönderelim anneciğini yerimseniben gönlüne göre diksinhihoyyyt
kız anam hepimizin dolu ama ,işte bayanların bu huyu geçmez bitmez napacan hepimiz öyleyiz gözümüz doymaz
hihihi noluyo kız 40 dan sonra şimdi gelirse bizi döver valla
ya muhabbet etmek istiyorumda arkadaslar oda buz gibi elbistan bugün donuyor o pis ayazından var yine ıyy bi taraflarım dondu yav
ya muhabbet etmek istiyorumda arkadaslar oda buz gibi elbistan bugün donuyor o pis ayazından var yine ıyy bi taraflarım dondu yav
menapoza yakin ya, benim evimin gülü genclesmek istiyorrkaydirigubbakcemile3
allahtan cildi burus burus degil yoksa cekecegim vardikaydirigubbakcemile2
menapoza yakin ya, benim evimin gülü genclesmek istiyorrkaydirigubbakcemile3
allahtan cildi burus burus degil yoksa cekecegim vardikaydirigubbakcemile2
alooo bişey mi dediniz. kız cilt 60 dan sonra kırışır. benim bile kırışığım yok. ben de anacığının tarafını tutayım. kadıncağız ne yapsın. istediği gibi kıyafet yoksa.kötükedihüso
[/B]
hoşgeldin canıma.s.nerelerin dondu kız ,söylesene,:sm_cool:
burada dağlara kar yağdı görünüyor,:lepi: onların soğuğu vuruyor şehire,eşime diyorum ki dağlar buzdolabının buzluğu merkezde alt bölümü diyorum gülüyor:roflol: doğru valla buzdolabı gibi dışarısışakkıdı
kız daha erken sende naptın kadını daha 40 yaşında menopoza soktun:roflol:naniknanik
alooo bişey mi dediniz. kız cilt 60 dan sonra kırışır. benim bile kırışığım yok. ben de anacığının tarafını tutayım. kadıncağız ne yapsın. istediği gibi kıyafet yoksa.kötükedihüso
acık ben hava yapam. burası günlük güneşlik. gece acuk soğuyor. klimayı açtın mı ev ısınıyor. biz geceleri klimayı açıyoruz.:sm_cool::dilcikar:
ALLAHINI seveyim ablam senin:1hug: heh şöle bizim kız kadıncağızı hemen nine yaptı:mymeka:
meraba ben geldim...benide kabul edermisiniz...berfişim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?