oooo kimler gelmis kimler betus ablam mutlulukrecetem nasilsiniz bakeyim gorusmeyeli.oglun gittimi ablacim.
benn yiyorum bee bombaa yedirmiyoo diyettesin sen giyorrrrrrrrrrrr yoksaa kebab yenmez miii
evett yaa can boğazdan gelir amaa yine boğazdan da çıkar anacımm hocaa sözüü dinlemek lazım benceee doktorlara koşmaktansa bombayıı dinliyim benn .
oooooo ablaa senin oğlann yokluk görmemiş anlaşılannklava: kendisinee selam söylee bendennnaniknanik o ucuz dediği tavuğuu aylarca sofrasına alıp koyamayann çok kişi biliyorum benn :çok üzgünüm:.sadece ramazanlardaa yardım paketlerinde tavuğu bulan varr oooooooo:1no2: zaman zor bir zaman ablaa gördüklerim varya çok zaman ağlatırr benii büyüklre değil amaa çocuklarr yok muu çok boynumu büküyorr yaaaa
evett yaa can boğazdan gelir amaa yine boğazdan da çıkar anacımm hocaa sözüü dinlemek lazım benceee doktorlara koşmaktansa bombayıı dinliyim benn .
yari yil tatili ne zaman basliyo.ben yurtdisinda olunca pek bir seyden haberim olmuyo maalesef
şiiitttt kızzz ablayaa yalancıı denirmi nan dilin ensenden çıkar valla haaa aaa
ooo poaca mi yaptin canim hamarat gelin seni afiyet olsun ama hani bize bizde isteriznaniknanik:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?