Kahramanmaras///46

heyyyyytttttt ben geldim. kim kimi kovalıyor. kim kaçıyor. herkezi doyurdum. yemekleri yaptım. bayağı yoruldum. ama bitti. bugünde bitiyor. yemk faslı bitince rahatlıyorum. oh be.

fırında yemeği yapanlar ,cokacimcoookiskender kebabı yapanlar cokacimcoook,poğaçaları pişirenlercokacimcoook,mesaiye erken başlayanlar kaydirigubbakcemile3hamarat hatunlar merhaba,a.s.
misafir var yine bugün şimdi bi soluk alıp size kaçtım ,kaydirigubbakcemile
içili köfte yemek isteyen bize buyursun
et haşlamada var diğer yemekleri yazmıyorum napem yoruldumkafamçokkarıştı
ama yemekler övgü alıp afiyetle yenince yorgunluk kalmıyor:sm_cool:
eeeee bensiz ne alemdesiniz gacılar:1hug:

gelen yok anlaşılan bende çıkıyorum. sonra görüşürüz.

ben burdayım canım ablam valla hem misafirle hem burayla uğraşıcam sıkıldım sizsiz olunca,hihoyyytmisafirlerim küsüyor, söyledim ama sizi ne çok sevdiğimi küsmediler tabi gerisositososito şimdi çaylarımızı yudumlarken yazışıyorum ,yani her iki tarafı memnun ediyoruma.s becerikli hatunum valla:sm_cool::jeyyar:

ohhh bütün gün yemekten bahsediyoz bomba gelsin bizi döfffferrr

ohh annemle yogurt corbasi yaptik pogacalarimizla yedik ictik. cok güzeldi

yaaa iste bende öglen kendimi böyle hissettimsenağlama

birbirimizi asla yalniz birakmayalim emi bacilarim ablalarimkaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:

canom ben bayramdan beri tam giremiyorum 1. günü kurbandı temizliğiydi bayağı iş yaptık akşamına babasına el öpmeye ,
2. günden bugünede biz bayram ziyaretine gidiyoruz bize gelen oluyor anlayacağın boş kalmıyoruz şu an sana misafirin yanından cevap veriyorum hihoyyyt:jeyyar:
yoksa aklım hep burada gözel bacımŞeniz

burdayim kacmadim ablaaaaaa hihoyyyt

bi yandan anneme kiyafet begeniyorum, yarin is yerinde noel kutlamasi var.. her sene sirkette yapiliyor ne giyineyim diye de basimin etini yiyorkaydirigubbakcemile3

bayramdan dolayi zaten isler cok, anliyorum ben sizi ablacim.Şeniz

annen kıyafeti yenimi alıcak ,gardolabındanmı seçiyor yardımcı olayım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…