Kahramanmaras///46

selaaaaaaaaaaam benim bayramım çok güzel geçti harikaydı dolu dolu geçti ama şimdi ne yapıcam ben ablam gitti herşey bitti.evin ne tadı kaldı ne tuzu.

senağlama kızlar bende şimdi oğluşumu yolculadım. :a015: ağlıyorum şu anda. içim bir tuhaf oldu. hayırlı yolları olsun hepsinin.

hemşolarım selam nasılsınız bugün ALLAHIM cümlemize güzel bir cuma geçirmek nasip etsin inşallah

gelgelelim cadılara siz ben gidince beni nasıl çekiştirirsiniz bakem
kizzzz zeynoo abla misafiri icerde nasil yalniz birakirsinnnÇok üzgünüm çoook

seni yemekteyiz programina yollamam

hadi kos, misafir yalniz birakilmaz, olur mu öyle seyyyyyykaydirigubbakcemile3

kim dedi sana misafiri yalnız bıraktığımı kocişler okey oynuyor çayları tazeleniyor her dakika,kız arkadaşlarımla bende hem konuşuyoruz hem size katılıyoruz, hem sen beni tanımadınmı len daha becerikli garıyam hem misafiri hem sizi idare ediyorum demedimmi ,gerileri okusan dimezdin öle ,hem yapta görelim içli köfteyi tek başına hahay hahay ,valla yeni bir yemekteyiz programını ben başlatıvericem haberin ola ilk davetlim sensin ,

hele sükür geldin

berfinsena sana cok kizdi, yapma etme ablamizdir dedim dinlemedi.. cok ayip etti benden söylemesi ama susturamadim iste ablacim
sen bittin cadı kız benim arkamdan sen ne zamandır atıp tutuverir oldun bittin kız sen almıyoz seni hıh hemşom aliyede sölicem alma bu kızı diye

günahımı alın siz küçüğüm bilgasayarı kapattı zor girdim valla...gıcıklar ....küstüm bakın..:dilcikar:

hhhı hhhhııım tabi tabi enişteyle çamaşır yıkamaya git sonra bebişin suçunu al ,hemde şu telefonu aç cadı nolcek çamaşırcı cadı

tabi tabi eminim seni zilli şey....berfiş nirde kocasının kıllı yanardağ kollarınamı koştu...:roflol:

betül ablaaaaaaa bunlar ne diyo misafirin yanında hem benim kocişimin kolları kıllı değil bi kerem ne o öle kıllı kıllı ıııııyyyyyyy

yaaa iste berfinsena böyle.. misafirlerine bakmaz, ablasina kizip durur, beni dinlemez..

üzülme sen abla, bu berfinsena biraz gicikta.. doktorlar kendi haline birakin demisler..

sen kusuruna bakma emi:Saruboceq:

doktorlar bana esengülünde saçınını başını yol sana iyi gelir dedi bunuda biliyormuydun cadııııııı

ask olsun yaniiiii

kocasi beklemis olsa buraya yazmazdi direk kosardi bu var ya bu. nesutayi ile bomba'yida gecti:jeyyar:

hah işte bunu bildin kocişimi yalnız bırakıp buraya gelirmiyim ,bombamda nesutayimde bende iyi yapıyoruz ohhh ,hem diyenede bak şimdi aliş yanında olsa seni ayda bir bu sayfada ancak görürüz hahahahaha alişçi seni

haklısın canım...ne demişler delidir napsa yeridirkaydirigubbakcemile3...azgın hatun.... misafir bahane azcık çamaşır yıkıycek...

haaaa demek delidir ne yapsa yeridir kız bu ne güya k.k. daki en yakın arkadaşım olacaksın bunlada küstüm küstüm ,
suzanım nerdesin bak şunların yaptığına gelde arkadaşını kurtar
hem çamaşır yıkayamam müsait değilim hıııhhh

acaba renkli mi beyaz mi :jeyyar:

sizin garezinize bu gece bütün çamaşırları yıkayacağım oldumu şimdi çatlayında patlayın hahahahahah:jeyyar:

Son düzenleme:
gelmeleri güzelde gitmeleri çok kötü.senağlama bugün benden hiç hayır yok ya.:a015: boynum bükük kaldı resmen.:1no2:

Herkese Hayırlı Cumalara.s. Ablacım Allah kavuştursun inşallah, canları sağlıklı olsun yine gelirler üzülme, bak yazık canın yanmış yavrunun üzüntüsünden anlayamamışsın bile, geçmiş olsun. Allah başka keder vermesin, yine kavuşursunuz hayırlısıyla:Saruboceq:

gelmeleri güzelde gitmeleri çok kötü.senağlama bugün benden hiç hayır yok ya.:a015: boynum bükük kaldı resmen.:1no2:

canım ablam üzülme :1hug:ALLAH kavuştursun:Saruboceq:sağsalim yerine ulaşır inşallah:Saruboceq: bu günler gelip geçecek ve sen düşünüp güleceksin ,torunlarını severken
geçmiş olsun tırnağınaa.s. ne olur üzme kendini dikkat et ablacığım :)

hemşolarım selam nasılsınız bugün ALLAHIM cümlemize güzel bir cuma geçirmek nasip etsin inşallah

hayirli cumalar efendim hörmetlerimleeee Şeniz

gelgelelim cadılara siz ben gidince beni nasıl çekiştirirsiniz bakem

ben bisi yapmadimmmmm fisfisfis

kim dedi sana misafiri yalnız bıraktığımı kocişler okey oynuyor çayları tazeleniyor her dakika,kız arkadaşlarımla bende hem konuşuyoruz hem size katılıyoruz, hem sen beni tanımadınmı len daha becerikli garıyam hem misafiri hem sizi idare ediyorum demedimmi ,gerileri okusan dimezdin öle ,hem yapta görelim içli köfteyi tek başına hahay hahay ,valla yeni bir yemekteyiz programını ben başlatıvericem haberin ola ilk davetlim sensin ,

icli köfteyi bi kere bende yapabiliyorum tamam miiiiiiiii havan kimeeeeeeee

sen bittin cadı kız benim arkamdan sen ne zamandır atıp tutuverir oldun bittin kız sen almıyoz seni hıh hemşom aliyede sölicem alma bu kızı diye

üstüme iyilik saglik ben seni her zaman korudum ama filiz abla cok kizdi sana kaydirigubbakcemile3

doktorlar bana esengülünde saçınını başını yol sana iyi gelir dedi bunuda biliyormuydun cadııııııı

yok yok doktorlar sey demistir, o güzel saclarini oksa, öp kokla, hani saclarimi kiskaniyorsun ya.. o bakimdan
:jeyyar:

hah işte bunu bildin kocişimi yalnız bırakıp buraya gelirmiyim ,bombamda nesutayimde bende iyi yapıyoruz ohhh ,hem diyenede bak şimdi aliş yanında olsa seni ayda bir bu sayfada ancak görürüz hahahahaha alişçi seni

alosumaaaaaa kurbannnnn olurum kurbannnnnnn Şeniz

ana beni everseneeeeeeee :jeyyar:

sizin garezinize bu gece bütün çamaşırları yıkayacağım oldumu şimdi çatlayında patlayın hahahahahah:jeyyar:

ohoooo filiz abla kos nerdesinnn duydun dimi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

[QUOTE="NightRose";4525384]Herkese Hayırlı Cumalara.s. Ablacım Allah kavuştursun inşallah, canları sağlıklı olsun yine gelirler üzülme, bak yazık canın yanmış yavrunun üzüntüsünden anlayamamışsın bile, geçmiş olsun. Allah başka keder vermesin, yine kavuşursunuz hayırlısıyla:Saruboceq:[/QUOTE]

amin güzelim. bu gidişi çok dokundu. sabah erkenden kalkıp evi toplamış, temizlemiş. bavulunu hazırlamış. bize kahvaltı hazır etmiş. ay benim düşünceli yavrum. kız az önce aradı. ağladığımı anladı. üzüldü biraz. moralimi düzeltmek için türlü şaklabanlıklar yaptı. neyse şubata şurda az kaldı. yine gelecek nasılsa. seneyede artık okul biterde gelir. aslında bu sene alttan dersi olmasaydı bitecekti.:1no2:

amin canım.:Saruboceq: bu günlerde geçecek mutlaka. sonra askerlik var. daha sonra iş kaygısı olacak. derken belki bir kız bulup evlenecek. herşeyin hayırlısı.:asigim:

canım sağol. :sm_cool: tamam bende onların yokluğunda seni severim.:asigim::1hug:a.s.

canım seninde içinin yandığını biliyorum. allah iyi ayrılıklar versin. en kötü ayrılıklar böyle olsun. bunlarda geçecek elbet. ama ana yüreği bu dayanamıyor. bir yüreğimize söz geçirebilsek. iyi haberleri gelsin sağolsunlar yeter.

ben kaçar arkadaşlar ablam kendini üzme ,kuşum sende üzme kendini iyi düşünün iyi olsun ,benim oğluşta büyüyor napacam bakalım hayırlısı ,
hepinizi seviyorum ,çamaşır asıp mutfağa giricem ,hepinizi öptüm bayyyy:)

betül ablam ve kuşum canlarım benim üzülmemeye çalışın allah canlarını sağ etsin iyi olsunlar yeter.
inşallah bu kadar hasretin karşılığında vatana millete anaya babaya hayırlı evlat olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…