Kahramanmaras///46

betül ablam güle güle canım benim dikkat et kendine sen bize lazımsın allaha emanet ol seni çoook seviyoruz sakın kendini yanlız hissetme İYİKİ VARSIN

suzanimmmmmm canim appplamm gülüsüne kurban seninnn

bende elmali pasta yaptim simdi de bulasiklar beni bekliyor, anam anam anammm

Ayyyyy sağol tatlim benim, moralimi yerine getirdinŞeniz Zira bayramda yüzümde pıt pıt sivilceler çıkınca aynaya bakmaz gülmes oldum Ama senin güsel sözlerinle kendime geldim şekerim mucuksa.s. Eşim bana çibanlı zehra dedi ve dalga geçti Eyvah ben de kaybettim kendimi, nasıl dersin nasıl diyerek Bugünde hiç bakmadım kendime, içimden gelmedi yüzüm gözüm soldu offfffff nefret ediyoruuuuuum dedim bu erkeklerin bencilce sözlerinden, sinir oldum sinir. Canım sıkıldı yaa(

Son düzenleme:
canım benim mutluluğumun reçetesi kıyamam ben sana demek sana bulaşık yıkatacaklar haaa eminim pastanda senin gibi çooook güzel olmuştur bidenem

canım benim aynı dert bendede var ama ne yapim gitmiyor bu sivilce denen illetler.ama inan güzel olanı hiç birşey bozmuyor eminim o sivilcelewr bile sana ayrı bir güzellik katmıştır

naytcıım canım takma be canım kafaya boşver gitsin derse desin kocanın karşısında sen kendini her zaman beğen asla kendini güzel hissetmediğini söyleme
sen güzelim dedikçe oda sana söyleyecek bir söz bulamaz söylesede sende kendinin kusurlarını söyle ve önce kendine bak de

esengülüm canım sen kendinemi yaptın o pastayı tek başınamı yedin obuuuuuuuuuuuuur bari bulaşıkları yıkada yediklerin erisin işin gücün tıkınmak

Yok ben kafayı yiyorum azıcık gamsız olmayı başaramıyorum Neden hayatı kocama endekslemişim o ne derse ben o gün moralimi şekillendiriyorum sankisenağlama Yaaa azıcık güçlü ol dediklerini umursama:mymeka: Yok, illa döne döne kafamda yankılanıyorlar hepsi sanki... Yüzüm aşağıya düşüyor resmen mutsuzluktan, bu sefer kızıyorum ona niye öyle dedin diye ve kaçınışmaz son tartışıyoruz Sonuç daha krıcı şeyler söylüyor daha incitici oluyor Ben daha çok yıpranıyorum, yani elime bir şey geçmiyorrrsenağlama

esengülüm canım sen kendinemi yaptın o pastayı tek başınamı yedin obuuuuuuuuuuuuur bari bulaşıkları yıkada yediklerin erisin işin gücün tıkınmak

yine günahimi aldin burus burusluuu:mymeka:

annemin bu gün noel kutlamasi var sirkette, oraya götürsün diye yaptim, annem cok seviyor, kendim icin yaptiysam iki gözüm ciksin senağlama kötü gariiisin sennnnnnnnn

Bazen diyorum ki Mutlu musun? diye sorulsamirmirmirmir önce düşünürüm sonra mutluyuuum derim Niye duraksadın peki mutluyum derkennnn deseler hayat bir noktaya taşıyor bizi ben de elimden geldiğince mutluyum işte diye geçiştirmeye çalışırdım herhaldesenağlama ühüüüüüüüüü ühüüüüüüüüüüüüü

[quote="NightRose";4526464]Ahhhh ahhhhh mutluluk reçetem yolla şu tatlından da biz de yiyip efkar dağıtalım di mi?a.s.[/quote]

sana seve seve yollarim ablacimmmmm

Afiyet olsun Canlarimmmmm

"Kahramanmaras topigine sevgilerimle.. Not: burus burus suzan catla emiiiii :) "

Son düzenleme:
[quote="NightRose";4526474]Tatlım annen nerde çalışlıyor noel kutlaması filanCADIARZU[/quote]

Ailem almanyada ablacim bende su an onlarin yanindayim senağlama Antalyami özledim :çok üzgünüm:

kız cadı esengüüüüüüüül artık bana buruşuk diyemezsin çünkü cümle alem gördü beni hahahahahaaaaaaaaaaaa
hemide ben senin yaptığın pastadan daha güzelini yaptım ablam az kalsın parmaklarını yiyecekti.brawnili yaşpasta yaptım e tabi brawnisinide ben yaptım çikolata soslu bi harika oluyor ama sen yapamazsın obuuuuuuuuuuuuuuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…