canım benim mutluluğumun reçetesi kıyamam ben sana demek sana bulaşık yıkatacaklar haaa eminim pastanda senin gibi çooook güzel olmuştur bidenem
esengülüm canım sen kendinemi yaptın o pastayı tek başınamı yedin obuuuuuuuuuuuuur bari bulaşıkları yıkada yediklerin erisin işin gücün tıkınmak
yine günahimi aldin burus burusluuu:mymeka:
annemin bu gün noel kutlamasi var sirkette, oraya götürsün diye yaptim, annem cok seviyor, kendim icin yaptiysam iki gözüm ciksin senağlama kötü gariiisin sennnnnnnnn
sana seve seve yollarim ablacimmmmm
Afiyet olsun Canlarimmmmm
"Kahramanmaras topigine sevgilerimle.. Not: burus burus suzan catla emiiiii :) "
NightRose";4526450]Yok ben kafayı yiyorum azıcık gamsız olmayı başaramıyorum Neden hayatı kocama endekslemişim o ne derse ben o gün moralimi şekillendiriyorum sankisenağlama Yaaa azıcık güçlü ol dediklerini umursama:mymeka: Yok .!.:canım benim yine kaybeden sen oluyorsun.anladığım kadarıyla evlilikte olması gereken ve aşılmaması gereken sınırı aşmışınız.hayatını neden ona endeksliyorsun anlamadım.sen aklı başında bir kadınsın o sana endekslesin hayatını.sen keyfine bak gez dolaş eylen boşveeeeeeeeeeeeeeer:1hug:kötükedihüso[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?