Kahramanmaras///46

mutluluğumun reçetesi canım malesef fotoğraf çekemedik hiç fırsatımız olmadı.gez dolaş çocuklarla ilgilen ye iç eylen hiç vakit kalmadı.bugünde sabahladık.inşallah maraşa gittiğimde çekeriz fotoları.

sağol ablacım geçti biraz çok şükür.bu sıralar kulağım yine tetikliyor ama yinede idare ediyorum.bugünüme şükür

kızlaaaaaaar ben şimdiden ablamı özledim.o varken burası bana hiçte kötü görünmedi.yaaa ben artık ailemle olmak istiyorum memleketimi istiyorum.eş dost akraba istiyorum

amin gülüm.:Saruboceq: gurbette teselli bulacağım omuzuna dayanıp ağlayacağım candan bir arkadaşım bile yok. çok zor.

askcolic bacuuuum notuyon bacum özledimmmm

kızı k.maraşta bırakın, sonrada özledim deyin. hıhhh o benim kardeşim artık. siz avcunuzu yalayın.:jeyyar::sm_cool:sırnaşık şey

sağol ablacım geçti biraz çok şükür.bu sıralar kulağım yine tetikliyor ama yinede idare ediyorum.bugünüme şükür

ay şimdi hatırladım. ben rakıyı tavsiye etmiştim. bilmem okudun mu.

kızlaaaaaaar ben şimdiden ablamı özledim.o varken burası bana hiçte kötü görünmedi.yaaa ben artık ailemle olmak istiyorum memleketimi istiyorum.eş dost akraba istiyorum

ah ah. o hasretlik banada çöküyor. hele burada bir başıma kalınca. annemin kollarının altına girip mis gibi kokusunu çok özledim ya.:a015::çok üzgünüm:

canım sağol. biraz biraz açılıyorum. ilk gittiği an çok kötüydüm.

bende biraz tv. izleyeyim. kafa dağıtayım.:asigim:

evet ablacım rakıyı tavsiye etmiştin okudum fakat uygulayamadım.teşekkür ederim tavsiyen için canım benim.
artık bir başımıza değiliz ablacım biz burda bi aileyiz ben sizleri çok seviyorum İYİKİ VARSINIZ.
ayrıca evet o resimdeki benim

allah razı olsun ablacım inşallah hepimiz hep böyle güleriz allah kaldıramayacağımız yükü vermesin sırtımıza.hayat yinede herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer.

canlarım ben kaçacağım biraz. başım çok ağrıdı. biraz yatarsam toparlarım herhalde. bugün ne temizlik yapacak durumum var nede yemek yapacak. bugün kendimle kalacağım. akşama açarım. zaten izmir yağmurlu. hava kapkaranlık. bu hava beni iyice bozuyor. yatayımda görmeyeyim. hepinizi öpüyorum.

teşekkür ederim canım benim gülmek kime yakışmazki helede sana ne kadar yakıştığını gördüm bidenem dünyalar talısı meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…