kız cadı esengüüüüüüüül artık bana buruşuk diyemezsin çünkü cümle alem gördü beni hahahahahaaaaaaaaaaaa
hemide ben senin yaptığın pastadan daha güzelini yaptım ablam az kalsın parmaklarını yiyecekti.brawnili yaşpasta yaptım e tabi brawnisinide ben yaptım çikolata soslu bi harika oluyor ama sen yapamazsın obuuuuuuuuuuuuuuuur
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:esengülüüüüüüüüüüüüm sen ne yaparsan yap benim elime su dökemezsin ayooooooool ama kimseler duymasın ben biliyom senin çok hamarat olduğunu.maşşallahın var.ama ben daha kıdemliyim bu konuda hıııııııııııııııııııh
demek zeynoş.. çamaşır yıkıycaksın vay eniştenin haline yazık:1no2: :1shok:gaza gelip haşat etmede adamı azgun hatun...:roflol:naniknanikkız makinayı bozmada serviste bulamazsın..mağlum tatil....lülülülülülü:roflol:sırnaşık şey
kuşum ,,,, esengülüm nan cevap versenize
camasirlarini yikadin mi sen:jeyyar:
yok kız gece yıkamayı düşünüyorum elektrik tasarrufu sağlıyorhihoyyytlülülülülülü
gece baska isin yok mu senin :jeyyar: haaa pardonnn anladim olur ya yeni camasir cikar kaydirigubbakcemile3
len sen benim çamaşırı boşvernaniknanikhihoyyyt:jeyyar:,
annen naptı afeti devran oldumu :asigim:,,eeeeee senin annense kimbilir nasıl güzeldir :lepi:
vallah annem diye demiyorum ama cok güzel benim annem ya, bi giyindi bi kusandi sanki baloya gidiyor kadin, yerim ben onu yerimŞenizŞeniz
1saat önce gitti, eve geldiginde resim cekerim, gerci o da orda cekecekmis. gösteririm sana güzeller güzeli annemi :asigim:
tahmin etmiştim zaten böyle güzel kızın annesi çirkin olurmu ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:senağlamaresimleri bekliyorum merak ettim doğrusuyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?