Kahramanmaras///46

yarin yapmazsam dur sen ben pasta manyagiyim..yapmadigim pasta yok azicikde ben kendimi öveyim dimi hep sen övüyorsun ya kendini:roflol:

Ellerine sağlık Bitanemmm nefis gözüküyor Teşekkürler:1hug: Nesutcum haklısın biz eskidik ondan belki de bu bıkkınlığı adamın bana kafayı yedirttircek yaaa bi günkafamçokkarıştı Ama söz deniycem kafama takmamayı, gerçi buluttan nem kapan aklımla yıllardır kafama takmışım kocamın her şeyini nası olcek bilmem:sm_confused: Yine de ucundan deniycem boşvermeyi, başarabülürsemmmm ne mutlu bana, sağolasınŞeniz Zaten kendime gelmek deyince benim aklıma ilk yemek yemek, en çokda pasta çörek sonra alışverş yapmak geliyorgamyoncuiremsu accuk hafta sonunu değerlendireyim barikaydirigubbakcemile3 Öptüm sizi çokkkkaydirigubbakcemile3

esengülüüüüüüüüüüüüm sen ne yaparsan yap benim elime su dökemezsin ayooooooool ama kimseler duymasın ben biliyom senin çok hamarat olduğunu.maşşallahın var.ama ben daha kıdemliyim bu konuda hıııııııııııııııııııh

naytcııım dene canım ama yiyerek içerek alışveriş yaparak değil yeni şeyler keşfederek.aaah aaaaaaah ben şehirde yaşasam neler yaparım neler bi bilsen ama malesefki burda elim kolum bağlı.yine yaptığım ve öğrenmeye çalıştığım bi çok şey var.kendini aşmaya çalış canım benim

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

demek zeynoş.. çamaşır yıkıycaksın vay eniştenin haline yazık:1no2: :1shok:gaza gelip haşat etmede adamı azgun hatun...:roflol:naniknanikkız makinayı bozmada serviste bulamazsın..mağlum tatil....lülülülülülü:roflol:sırnaşık şey

kalbiniz bozuk kızım sizin ben bayram da kirlenen çamaşırları yıkicam:roflol::roflol:
hem üstelik kocişime neden yazık olsun bence o sefam olsun oh oh diyodur naniknanik

len sen benim çamaşırı boşvernaniknanikhihoyyyt:jeyyar:,
annen naptı afeti devran oldumu :asigim:,,eeeeee senin annense kimbilir nasıl güzeldir :lepi:

vallah annem diye demiyorum ama cok güzel benim annem ya, bi giyindi bi kusandi sanki baloya gidiyor kadin, yerim ben onu yerimŞenizŞeniz

1saat önce gitti, eve geldiginde resim cekerim, gerci o da orda cekecekmis. gösteririm sana güzeller güzeli annemi :asigim:

tahmin etmiştim zaten böyle güzel kızın annesi çirkin olurmu ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:senağlamaresimleri bekliyorum merak ettim doğrusuyerimseniben

tahmin etmiştim zaten böyle güzel kızın annesi çirkin olurmu ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:senağlamaresimleri bekliyorum merak ettim doğrusuyerimseniben

aminnnn :Saruboceq: allahim bütün anneleri basimizdan eksik etmesin :Saruboceq:
sagol ablacim boyu kisa bide ezcük göbisi var ama be o göbisine kurban oluyom, etli butlu oldu mu insan böyle cimcikleyip kacabilyiorkaydirigubbakcemile3

eve gelsin hanimefendi, hemen gösteririm sana resmini hihoyyyt

kuşuuuuum noolur böyle yapma yaaa sen üzüldükçe bende çok fena oluyorum.biliyorum evlattan ayrı kalmak ana babadan ayrı kalmaktan daha zor ama sabretmekten başka çare yokki.hem bak şurda yarı tatile ne kaldı tekrar gelecek sarılacaksın kızına.

kızlar bugün ben hiç havamda değilim. başım müthiş ağrıyor. tadımda yok. herhalde migrenim tutacak. mide bulantılarım başladı. ilaç aldım. sarhoş gibi dolanıyorum. sadece yazdıklarınızı okuyacağım bugün. beni bağışlayın. hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…