Kahramanmaras///46

kızlar ben geldim. pazarımı yaptım. yemeğimi ocağa koydum. o pişerken bende sizleri ziyarete geldim. berfinsenacım çiçekler için çok teşekkür ederim.

sirkeli pastam hiç bayatlamaz. onunda bir ara tarifini yazayım. aklımda değiller. yazılı hepsi. özel mesaj yoluyla yollarım.

yalnız kızlar beyaz olanlar kaymakla yapılıyor. içlerine meyve parçacıkları konuyor. yani beyazlar farklı kakaolu olanlar farklı. olsun ben hepsinin tarifini yollarım. mutluluk recetem senin msn yok bende. nesutayi de varsa o yollasın sana. tamam mı canım. bu akşam bir ara yazarım.

bugün koşturmaktan yoruldum. iyide oldu. sabah yürüyüş, bulaşıklarla uğraş, pazara git ve yemek yap. ay çok iş yaptım. vallahi yoruldum.

oğluşumla konuştuk. 4 civarında bursada idi. arkadaşlarının bir bölümü orada okuyor. onları ziyaret etmişler. sonra yola koyuldular. belki şu anda kocaeline varmışlardır. elim kulağımda. haber bekliyorum.

kızlar size yazdıktan sonra telefonum çaldı. oğluşum sağlimen evine varmış. oh çok şükür. kaza haberlerini duyunca elim böğrümdeydi. çok huzursuzdum. yerine ulaştı ya içim rahatladı.

ablacım....pastaların mükemmel çocuklar görünce anne biede o toplardan yap dedi......rica etsem tarifini alabilirmiyim....valla güzel görünüyolar ellerinize sağlık...

ablacım....pastaların mükemmel çocuklar görünce anne biede o toplardan yap dedi......rica etsem tarifini alabilirmiyim....valla güzel görünüyolar ellerinize sağlık...

ay buraya mı yazsam ne. ben msn ile berfinsenaya yollayacağım. msn adresin onda varsa sana yollasın. daha iyi olur bence.

en iyisi ben çıkıp yazmaya başlayayım. ikide bir internetten düşüyorum. galiba ağırlık var. iki tarafı kaldırmıyor. sonra dönerim sizlere.

kızlar beyaz toptoplar ve kakaolu top topları yazıp yolladım. aldığınızda beni bilgilendirin. msn ikide bir düştüğü için açmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…