Kahramanmaras///46

allah kavuştursun ablamm senn atlattın bakalım yarın sıraa ben dee
daha şimdiden bogazım düğüm düğüm ama ağlamam yanındaa benn hele biirr yolcu edimm hayırlısızlaa...
seherkusum uzulme canim ya kavusursun tekrar.saglik olsun.seni cok iyi anliyorum benim annemde senin gibi cok zorlaniyo beni gonderirken ama ne yaparsin.
bak benim kızikomun düğün fotosu.

[/IMG]
ooooooooo cok guzel.birbirlerine cok yakismislar.rabbim huzurlarini bozmasin bir omur mutlu etsin
kuşum şimdi biraz daha iyiyim. odasına giremiyorum ama. gideceği yere vardı. yani balıkesirde şimdi. yarında allahın izniyle kocaelinde olacak.

allah kavustursun ablam.giden gidene.

günaydın canlarım nasılsınız
kuşuuuum sanada günaydın canım maşallah biraz toparlamışın kendini.

işteyimm elektrik süpürgesii bozulduu yaaaa 5 tane kadın oturuyolar şimdii deli olcammm çalışş nan süpürgee çalışşşş kırcamm ağzını burnunuu seninn hainn süpürgeeee.....

şşşşşşşşşşşşşştttttt...sakin ol bu ne sinir....gelip yardım edeyim istersen...

kız erken kalktım. geç yatar erkenden kalkarım ben. kargo geldi. kızikom bana yaşgünü hediyesi yollamış. adam 10 da geldi. çok cici bir çizme. bayıldım. hemde çok rahat.
sonra dün bulaşıkları bile yıkayamamıştım. onları makinaya koydum. kahvaltı filan . sonra bayram nedeniyle ara verdiğim yürüyüşüme çıktım. geldim adam gezmeye çıktı. daha işim çok. yemeğim yok. ne yapacam diye düşünüyorum. bugün benim burda pazar kuruluyor. pazara gidecem.

hadi size kıyak yapayım. benim meşhur sirkeli pastam.

buda bisküvitle yapılan meşhur top toplarım.

buda krem şantili muzlu pastam.

eh bir çay kaldı.tavşan kanı bunlarrrr.

bu sefer çok yalnız kaldım galiba. oğluş gelince kendimi ona adamıştım. kızıkomda 1 aydır gelmemişti. şu yalnızlığın gözü çıksın. burda hiç arkadaşım yok. bir kahve içmeye gelenim dahi yok. günlerim hep yalnız. yürüyüşte bazı hanımlarla konuşuyoruz. o kadar. burada parklarda spor aletleri var. onlarda oyalanıyorum. çocuk gibi sıra bekliyorum. çok komik geliyor bunlar bana. yani kendimi oyalamaya uğraşıyorum.

doğrudur ablaa insan yokluğu hiç birşeye benzemiyorr bir ayakkabısını bile görsen gözlerinden yaslar akmaya baslıyorr elinde olmadan sen ağlamak istemiyorsun aslında ama gözlerin dinlemi yoooorrrrr

hele bir kaç gün geçsin öyle girecem odasına. acık yokluğuna alışayım.

kizlar hani profilinizdeki ortak arkadaslar varya ne oluyo onlar ben anlamadim.lutfen biri aciklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…