Kahramanmaras///46

ayrıca bu aralar msn ye tuhaf mesajlar geliyor. bu yüzden açamıyorum. benim gibi yaşlı hanımdan ne isterler bilmem. sinir oluyorum. herhalde beni genç zannediyorlar.

kızlar sirkeli tuzlu pastamın tarifini bulamıyorum. ay çıldıracağım. kıza yazdım. eğer ondaysa yedim oni. ya bende çok tarif var. hepsi denenmiştir. o yüzden içiniz ferah olsun. balıkesirde çalışırken her ay günümüz oluyordu. o zamanlar çok yapardım. mutlaka değişik pastalar denerdik. çoğu tarifleri birbirimizden alırdık. birde komşu günümüz olurdu. yani bu günler sayesinde bayağı tarifler var elimde. aa unuttum. ordada k.maraş günümüz vardı. ya ben eskiden ne çok gezermişim hayret. tabii çocuklar büyüdükten sonra gezdim.

nesutayi sanada yolladım tarifleri. kızdaymış benim sirkelinin tarifi. bana yollayacak. yollayınca sizede yollarım. sende bir zahmet mutluluk receteme yollarsan sevinirim. gönderdiklerimide yolla. öpüyorum hepinizi.

herkeze gunaydi kizlar.iyi pazarlar.kimse niye yok ay.izi gidiler bugun pazar ya yatiyonuz degil mi?

ablacigim bunlar ne yaaaaaa nasil canim istedi bilemezsin.yesil zeytin peynir salam.ahhh ahhh hasretim bunlarin hepsine.bizim burda yok maalesef

ablacigim bunlar ne yaaaaaa nasil canim istedi bilemezsin.yesil zeytin peynir salam.ahhh ahhh hasretim bunlarin hepsine.bizim burda yok maalesef

ay gerçekten üzüldüm. zeytin nasıl olmaz hayret ettim. peynirde yok diyorsun. ay nasıl bir ülke orası. sende buradan götürseydin. ama galiba yiyecek götürmek yasak. ablamdan biliyorum. allahtan bir türk marketi açılmışta her istediğini gidip oradan alabiliyormuş artık.klava:

iyi antreman yap bari. kiloları at. bizim k.maraş hanımları hep maşallahız yani. çok söyleyip nazar etmeyin. arada birde nazar olmasın diye poponuzu kaşıyın.:1hug:a.s.

mrh kızlar nasılsınız bakalım

dermancım bizler iyiyiz gülüm. senden haberler nasıl. eşin bayrama gelemedi galiba. olsun, sen oraya gidince bol bol hasret giderirsiniz.
yalnız bir yazını okudum. galiba eşinin yanına gidemeyecekmişsin. kayınvalidenle oturacakmışsın. bunlar doğrumu. inşallah kararlarınız değişmiştir. beni aydınlatırsan sevinirim.:1hug:

merhaba canim hosgeldinnn:1hug:

:jeyyar: valla ben top toplar ile rulo pasta tarifi yolladım. nesutayide adresin vardır sanırım. o sana yollar umarım.hihoyyyt sizde resmini çekip koyarsınız. ben yapmışım gibi sevinirim. :sm_cool:
teşekküre değmez canım. ben ne yaptım ki. sadece yazıp yolladım. size etinin başka tariflerinide yollarım. boş zamanım olunca yazacağım. bana kitap hediye etmişlerdi. genelde orada kendi reklamları için tariflerini yazmışlar.
balıkesirde arkadaşlarıma fotokopisini dağıtmıştım. burda da yazarak göndereceğim. çok basit ve güzel tatlılar oluyor.
az kiloluyum diyenler yakında kapılardan geçemeyecekler.kötükedihüso

kuşum canım benim, hiç sesin çıkmıyor gülüm. ben bugün çok iyiyim. yanlızlığıma tekrar döndüm. seni düşündüm hep. kız bir tane daha doğur. tek olunca bak nasıl zorlanıyorsun. bari diğerine sarılarak teselli olursun.

desene ben yakinda hic gecemeyecegim ablacim hihoyyyt

suzan abla bu gün daha girmedi msn e ama ondan isterim, cok sevindim ya cok merakliyim yemek,pasta konusunasüprizzzzz sizlerden insallah daha cok seyler ögrenecegim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…