Kahramanmaras///46

betül ablacım tarifler için çok teşekkür ederim canım benim yarın oğluşumun doğum gününü kutlayacağız inşallah hepsinide yapmayı düşünüyorum.esengülede gönderdim tarifleri sen merak etme ablacım görev tamamlanmıştır

ay ay ay oğluş bir yaş daha büyüyormuş. iyiki doğmuş oğluş. daha nice uzun yaşlar dilerim. kocaman öpüyorum onu. sende iyiki doğurdun.

selam herkese.....ablacım tarifler için teşekkür ediyorum.yerimseniben...umarım becerebilirim yapmayı....nesutayı canım oğlunun doğum gününü kutlar...sağlık dolu nice seneler dilerim.a.s....bu arada aşkım.:asigim:..sarı civcivim:ecrin_bebek: nerde ben gelirim o gider:mymeka: ...köşe kapmaca gibi valla....:roflol:

evet hanımlar yine pasta tariflerimi yolladım. bakalım beğenecek misiniz? ya ben hep tatlı pasta tariflerini biliyorum. pizza, poğaça ve sirkeli pastadan başka tuzlu beceremiyorum. evet itiraf ediyorum. börek filanda yapıyorum. ama ben tuzlu pasta tarifi istiyorum. eh elinizde tuzlu pasta tarifi varda vermeyenin kaynanası........... tamam mı? vallahi kötü bişey demedim. yanlış anlamayın e mi.

daha 22 pasta tarifim var. ama şu anda yazamayacağım. parmağım düzelsin öyle yazarım. zira tırnak çok derin kırılmış. o bölge morardı resmen. kalem bile zor tutuyorum. yazı yazarken bile canım yanıyor. bantlı vaziyette ama değince acıyor.

hepinize çok teşekkür ederim canlarım.allah hepimizin yavrusunada sağlıklı uzun hayırlı bir ömür versin.onları başımızdan eksik etmesin.

aslında çok üzgünüm malesefki oğluşumun doğum günü dündü ve ben unuttum.olacak şey değil.allahtan aşkım hatırlattı.ama malesefki hiç bir hazırlık yapamadım.çünkü hastayım ama şuda var ben hastada olsam unutmazdım canımı dişime takar hazırlığımı yapardım.inşallah oğluşum beni affeder.
sanırım artık yaşlanıyorum yada yine hafızam benle oyun oynuyor.çok üzgünüm çook

Önce kar idin eridin çağlayan oldun, gonca idin açtın gül oldun, gözümde yaştın bittin gülücük oldun, bir yaş daha büyüdün İYİKİ DOĞDUN

Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun...

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...

CANIM OĞLUM İYİKİ HAYATIMIZDASIN. SENİ ÇOOOKKKKK SEVİYORUZZZZZZZ.

ANNELİK DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU OLSA GEREK
allahıma şükürler olsunki anne olmayı bana layık görmüş
bende inşallah evlatlarıma layık olabilirim

herkese iyi geceler hepinizi kocamaaaaaan öpüyorum
İYİKİ VARSINIZ İYİKİ YANIMDASINIZ

Siskommmmmmmmmmm benim tontosum pa$ammmmmmmmmmmm

iyi ki dogdun ablasinin gülü, iyi ki varsin Şeniz

Hayatinda hep mutlu ol, o güzel yüzün hep gülsün.:Saruboceq:

Melek gibi bir annen var, sende zaten meleksin.sırnaşık şey

Nice saglikli mutlu yillara tontisim, seni veren allaha seni doguran anaya kurban olurum ben Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…