Kahramanmaras///46

herkese merhaba! Güzel bir haftasonunun ardından yine pazertesi geldi.Umarım sağlık dolu,şanslı bir hafta olur.Günaydııın maraş

herkese merhaba! Güzel bir haftasonunun ardından yine pazertesi geldi.Umarım sağlık dolu,şanslı bir hafta olur.Günaydııın maraş

evet herkese iyi haftalar,
pazartesi sendromu yaşayan biri olarak :bbo: ben mesaimi tamamlayıp evime geldim.
güzel kızımın güzel kokusunu içime çektim, az da olsa rahatladım,
ben aranıza yeni katıldım sayılır
sizlerin aktif olduğunuz anlara denk gelmiyorum,
k. maraşlıyım ama orada yaşamıyorum.
göksunlu kimse yok mu aranızda,
görüşmek üzere..

huhu ben geldim. uzun bir ara verdim. ama zorunlu olarak. pc bozuldu. şimdi biraz düzeldi gibi. yakında yenisini alacam mecburen.
eh kızlar beni özlemediniz mi? artık sabah mesajları yazmayacağım. ama topiğimize mesajlarımı bırakacağım.
yeni yeni arkadaşlar aramıza katılmış. hepsi hoşgeldi. k.maraşlı olmak ayrıcalıktır.

Hoşgeldin ablacımŞeniz

göksunumuz güzeldir, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama,
gerçi insanın doğup büyüdüğü yer, her zaman kendisi için özeldir,
ve tabiki kahramanmaraşlı olmak ayrıcalıktır.

Çok soğuk,ayazı öldürüyor ama insanları iyi,öğrencilerim saygılı.Bazı değerler hala kaybolmamış.Ben memnunum kısacası.

selam kizlar nasilsiniz ben pek giremiyorum is guc.neler yapiyosunuz.
yeni arkadaslar gelmis bakiyorumda.hepiniz hos geldiniz fistiklar.
betus ablam nesutayi berfinsena ve diger hemsolar nerdesiniz ya
hepinizi kocaman opuyorum.sevgi ile kalin

kıs biz buralardayız. berfinsenanın kızları ve kendisi bu ara rahatsızlar. bu ara onlara geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.
sen ne iş güç yapıyorsun hayırdır. ben bu ara pek kk ya giremiyorum. pc izin vermiyor, arızalı. onardık ama arıza büyük. yenisi gerekiyor.
pc izin verdikçe girebiliyorum. fazlada açık tutamıyorum. ısınınca problemler başlıyor. bende hepinizi öpüyorum.

a.s
teşekkürler hoşbulduk

eğitimci arkadaşlar çoğalmış bakıyorum. yeni gelenlere hoşgeldin diyorum. ama ben girmeyeli burası pek işlemiyor. kızlar hani hergün bir selam dahi olsun vermek için uğrayacaktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…