Kahramanmaras///46

gözünaydın canım,çok sevindim.İnsan bir alıştı mı başından kalkamıyor valla

iyi akşamlar ben giremiyorum hiç oğluşum diş çıkartıyor teyzeleri çok sıkıntılı günler geçiriyoruz.hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar ben giremiyorum hiç oğluşum diş çıkartıyor teyzeleri çok sıkıntılı günler geçiriyoruz.hepinizi öpüyorum

uzun zamandır konuşamıyoruz,demek bu yüzdenmiş.Umarım kolay atlatır.Erken çıkarmış,bizde daha birşey yok.

Günaydın arkadaşlar,güneşli bir Maraş sabahından merhabalar :1hug:a.s.

Maraşta hala güneş mi var :))))))
ben p.tesi maraştan yola çıktım
2 gündür istanbuldayım
oyy canım memleketim ne güzel beeeeeeeee
mis mis mis

evet kızlar yeni pc mden hepinize merhabalar. külüstür öldü. yaşasın yenisi geldi. artık devamlı girebileceğim. yalnız ayarlarının bitmesini bekliyorum. onlarda hafta sonuna kadar olacak. bu arada güneşli ama rüzgarlı izmirden hepinize selamlar.

hemşolarım hepinize selam nasılsınız bakalım görüşmeyeli ,biraz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz ailece o yüzden canım hiç birşey yapmak istemiyor siteyede bu yüzden uğramaz oldum kimsenin keyfini kaçırmak istemedim ,özledim sizleri ,
ablacığım yeni pc n hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan,
artık eskinin helvasını yaparsın bizde yerizcokacimcoook,hepinizi kocaman öpüyorum ,Şeniz

Maraşta hala güneş mi var :))))))
ben p.tesi maraştan yola çıktım
2 gündür istanbuldayım
oyy canım memleketim ne güzel beeeeeeeee
mis mis mis

aşk olsun emi cadı sen demek k.maraşa geldin kız insan arkadaşınada uğramazmı eh ben küsmeyimde kimler küssün:dilcikar:

herkeze merhabalar nasilsiniz hemsolar.
bersinsenacim hayirdir onemli bir soru n yoktur ins.
betus ablam yeni bilgisayarin hayirli ugurlu olsun.
bu arada nesutayi bacim nerelerde sesi hic cikmaz oldu
hepinizi opuyorum sevgi ile kalin

asi mavicim teşekkür ederim canım. daha ayarları tam bitmedi. ben sizleri özlediğim için önce bu tarafı ayarlattım. pazar gününe kadar tam ayarlanır sanırım. kızım o gün gidecek. o vakite kadar yetiştirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…