Kahramanmaras///46

eğitimci arkadaşlar çoğalmış bakıyorum. yeni gelenlere hoşgeldin diyorum. ama ben girmeyeli burası pek işlemiyor. kızlar hani hergün bir selam dahi olsun vermek için uğrayacaktınız.

a.s
hoşbulduk, ( kendi adıma) teşekkür ederim
bu arada meslektaşlarıma iyi tatiller diliyorum bol bol dinlenin arkadaşlar,
şahsen ben dört gözle bekliyordum bu tatili, tadını çıkarıcam.hihoyyyt

a.s
hoşbulduk, ( kendi adıma) teşekkür ederim
bu arada meslektaşlarıma iyi tatiller diliyorum bol bol dinlenin arkadaşlar,
şahsen ben dört gözle bekliyordum bu tatili, tadını çıkarıcam.hihoyyyt

evet okullar bu cuma kapandı. içim yine buruk. bende o günleri çok özlüyorum. o karneleri dağıtmak ne güzel oluyordu. sonra tatil olacağız heyecanı.
dönemin yorgunluğunu atacağız derdik. şimdi ben bol bol dinleniyorum. bu günlerin kıymetini anlayın. ilerde içiniz çok burulacak. bir öğrenci gördüğümde iç çekerek arkasından hala bakıyorum. senağlama 7 sene olmuş. hala içim buruk.

Çalışırken okullar bir bitse,yorulduk diyoruz,bitince de özleyip başlasa diyoruz.Ben genelde bitse diyorum ama...Bir gün temelli bitince ben de özlerim sanırım.Kıyamam ya,cidden insanın içi burkulur.

selam hemşehrilerim,betüş ablacığım, asimavi,night rosem,dermancığım,mutluluk reçetem ve diğer arkadaşlar nasılsınız , yeni arkadaşlar hoşgelmiş sefa gelmiş,

ben ve kızlarım eşim rahatsızdık ,okula giden kızımdan hepimize geçti ,yavaş yavaş toparlanıyoruz ,
aklım buaradydı ama meaclim yoktu inanın,
sayfamıza göz oldu bence 1. sayfada olurdu sürekli neşeli şen şakraktı inşallah yine önceki günlerimize döneriz ,hepinizi öpüyorum arkadaşlar

çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda toparlarsın.Allah şifa versin

evet, geri dönüş olmadığını düşününce insanın içi burkuluyor.
hiç bir şeyi özlemese de yılların alışkanlığını özler insan,
çocukların;
"örtmenim" deyişlerini,
gözlerindeki ışıltıyı,
onların cıvıl cıvıl sesleriyle başladığımız sabahları...
bir işe yaradığımızı hissettiren geri dönüşümleri...
arkadaşlar umarım yalnış anlaşılmadım, ben mesleğini severek yapan bir eğiticiyim.
bazen acilen mola istenen, o zaman dilimlerinden birini yaşıyorum
başınızı ağrıtmak değildi niyetim, ama çenem düştü yine...
iyi geceler.

kim molaya ihtiyaç duymuyor ki? Herzaman dinleriz canım.Bu arada herkese günaydın.

mrb herkese ya ben giremiyorum fazla biliyorsunuz bebişim var bir de stepe başladım miskokulum sen biliyorsun gerçi e birde tatil başladı eşim evde ondan bana sıra gelirse girebiliyorum ancak hepinizi kocaman öptüm

Herkese günaydın,haftaya güzel bir başlangıç yaparız umarım.Ben 1 hafta aranızda olamayacağım,memlekete gidiyorum.Sizi özleyeceğim ((

okullar tatile girdi bizim kızlar yok oldu. arada uğruyorum. bakıyorum kimsecikler yok. ama olsun ben yinede mesajımı bırakayım diyorum. ben girmeyeli herkes buraları terki diyar eylemiş. yakında bir gelecem ki hemde muhteşem gelişim olacak. davul zurnada isterim ona göre.

bugünde kimsecikler uğramamış buraya. ne oldu sizlere. bakın ben hergün uğruyorum. günde bir kez bile aksatmıyorum. küstünüz mü kızlar yoksa. hadi barışalım.

herkeze merhabalar.nasilsiniz.bende uzun zamandir giremiyodum.
betus abla evet kimsecikler ugramaz oldu guzel topigimize.
nazara geldik valla gercekten.
eee okullarda tatil oldu.
ne var ne yok turkiyede.....

sevgiyle kalin hepinizi opuyorum..

herkeze merhabalar.nasilsiniz.bende uzun zamandir giremiyodum.
betus abla evet kimsecikler ugramaz oldu guzel topigimize.
nazara geldik valla gercekten.
eee okullarda tatil oldu.
ne var ne yok turkiyede.....

sevgiyle kalin hepinizi opuyorum..

evet sende girmiyorsun. bende pc arızalı giremiyorum. diğer arkadaşların bazıları tatile gitti. benimde kızım gelecek bugün. galiba o buradayken fazla giremem.delikafadulden bu arada pc mi onarır. bende artık rahatça girmeye başlarım.:sm_cool:

merhabalr hemşolarım.ya ben sadece doğum yapanlar bölümüne girip çıkıyordum,biraz karıştırdım forumu tatilden isitfade.geldim buraya:)

Günaydın canım, memlekette olunca hiç girememiştim.Özledim tabi.

az bir zaman sonra bende artık pc başında olacağım. yeni pc bugün halolacak. kızım gelmişti. allahtan pc malzemelerinden anlıyor. bana yeni bir toplama pc toparlayacak. eşiyle malzemeleri alacaklar. belki yarından itibaren bu külüstürden kurtulabileceğim. bu yüzden sevinçten yerimde duramıyorum. :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…