Kahramanmaras///46

ahha bacım ah vakit yetti mi diye sor bir hele.
bacım evleniyrodu geldim.
kına düğün dü çeyiz di derken hiç bir yere çıkmadım.
zaten bebk büyümeye başladı ya :)))))) pekte yalnız bırkamadıalr sağolsunlar.anne baba bacı derken herkes nazlıyordu.arayan çağıran arkadaşalr abile varya siz gelin gelemiyorum dedim.vakit yoktu.ama inşallah gene geleceğim ben.:))))köküm herşeyim orada canım .
nihayet döndün canım. ee memleketten bahset. bol bol hasret gidermişsindir sanırım. :jeyyar:

evet evet ama yetmiyor be abla .oyyyyyy oyyyyyyy çok güeldi.
istanbuluın yoruculuğu yoktu.yoğunduk ama yorulmadık.kafa rahattı.ne desm mki .herkes orada çok iyi, ne desem ki özelm bitmiyuor abla.hemen başladı:)

günaydın bu aradaç
hayırlı cumalar.
mübarek gün hürmetine dualrınız kabul olsun.dertlerimiz çare bulsun.
hastalrımız şifa bulsun.

evet evet ama yetmiyor be abla .oyyyyyy oyyyyyyy çok güeldi.
istanbuluın yoruculuğu yoktu.yoğunduk ama yorulmadık.kafa rahattı.ne desm mki .herkes orada çok iyi, ne desem ki özelm bitmiyuor abla.hemen başladı:)[/QUOTE]

bilmezmiyim. benim hayatım hep gurbetlerde geçti. döndüğümde içimde hep bir eksiklik olmuştur. sonra tekrar hayatımıza geri döneriz.:1no2:

berfinsena canım, yazıların ve resimlerin moralinin bozuk olduğunu gösteriyor. ablan kurban olsun. ya üzme ne olur kendini. benide üzüyorsun. bende ona benzer devreleri geçirdim. hatta bir bölümünü hala yaşıyorum. tek tesellim çocuklarımdı. sen ailenle mutlu ol. olmuş bir kere. allah iyilerle karşılaştırsın. daima bize kötülük yapmak isteyenlerin, bu çabaları yüzlerine gözlerine bulaşsın.

a.s. a.s. a.s.
herkese günaydın arkadaşlar,
tatil sebebiyle şehir dışında olunca pek uğrayamadım,
nasılsınız, neler yapıyorsunuz,
tatili bitirip işbaşı yapacak olanlara rabbim kolaylıklar versin
hepinizi öpüyorum
keyifli pazarlar

bulutlu bir Maraş sabahından günaydın,haftasonu bitti sayılır.Nedense pazar günlerini hiç sevmem.Günaydın morkalem,ben pek iyi değilim ama inş sen iyisindir.

bulutlu bir Maraş sabahından günaydın,haftasonu bitti sayılır.Nedense pazar günlerini hiç sevmem.Günaydın morkalem,ben pek iyi değilim ama inş sen iyisindir.

teşekkürler, iyiyim
yarın tekrar koşuşturmaca başlayacağı için biraz gerginim o kadar, ama okuldaki arkadaşları da özledim
senin neyin var?
rabbim yardımcın olsun canım,

özür grubu yine açılmadı.Görevlendirmede umudum yok.100km gideceğim yer.Ücretsiz izi alacam 1 ay ama 15'inde olsun diye 5 gün rapor lazım.Umarım verirler:çok üzgünüm:,insanlardan bir şey de isteyemem ki

özür grubu yine açılmadı.Görevlendirmede umudum yok.100km gideceğim yer.Ücretsiz izi alacam 1 ay ama 15'inde olsun diye 5 gün rapor lazım.Umarım verirler:çok üzgünüm:,insanlardan bir şey de isteyemem ki

bizim ilçede görev yapıyordun değil mi?
verirler canım ya inşallah...
çocuğun var, bu bile önemli bir mazeret,
2-3 gün rapor ve sonrada mazeret izni alsan ayarlayabilirsin bence.
allah yardımcın olsun.
:teselli:

merhaba kızlar. artık döndüm. bugün kızımı yolcu ettim. içimde az buruk. bir hafta nasıl geçti anlayamadım. neyse yerlerine vardılar. bu bile yeterli. yine özlemle günlerim geçecek.
bu arada yeni öğretim yılınız hayırlı olsun, eğitmen arkadaşlarım. bakıyorum sorunlar hiç değişmemiş. benim bıraktığım yerde. hala öğretim yerinde sayıyor. bu tayin işleri çok zor be gülüm. resmen sürünürdük. ben şehir merkezine 5 senede zor gelebilmiştim. şehir merkezinde bile rahat bırakmıyorlardı. ordan oraya süründürüyorlardı. kıdem sıralaması hala sürüyor mu bilmiyorum.

öğle yemeğine buyrun şekerler inşallah bi gün gerçekten kendi ellerimle hazırlıcam sizlere güzel güzel mamalar

offf bu ne güzel sofra böyle,
bu kadar acıkıp işten eve gelmişken, böyle güzel bir sofranın gerçeği benim evde olsa süper olurdu yaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlık canım...

Merhaba neden kimse yok topikte.
Berfinsena ben de sana küstüm.göstermisşin bana orada kabak tatlısını içim çekti.
Ama şimdi nerden bulacağım ki.
Markette varsa alır evde azıcık yapardım ama ,bakalım işte.
şimdilik avucmuzu yalayalım biz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…