ahha bacım ah vakit yetti mi diye sor bir hele.hemşolarım hepinize selam nasılsınız bakalım görüşmeyeli ,biraz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz ailece o yüzden canım hiç birşey yapmak istemiyor siteyede bu yüzden uğramaz oldum kimsenin keyfini kaçırmak istemedim ,özledim sizleri ,
ablacığım yeni pc n hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan,
artık eskinin helvasını yaparsın bizde yerizcokacimcoook,hepinizi kocaman öpüyorum ,Şeniz
canım inşallah bu kötü dönemi bir an evvel atlatırsın.rabbim gönlünüzdn geçen bütün herşeyi verisn size.umarım dertlerin bir an önce çözülür
aşk olsun emi cadı sen demek k.maraşa geldin kız insan arkadaşınada uğramazmı eh ben küsmeyimde kimler küssün:dilcikar:
nihayet döndün canım. ee memleketten bahset. bol bol hasret gidermişsindir sanırım. :jeyyar:
bulutlu bir Maraş sabahından günaydın,haftasonu bitti sayılır.Nedense pazar günlerini hiç sevmem.Günaydın morkalem,ben pek iyi değilim ama inş sen iyisindir.
özür grubu yine açılmadı.Görevlendirmede umudum yok.100km gideceğim yer.Ücretsiz izi alacam 1 ay ama 15'inde olsun diye 5 gün rapor lazım.Umarım verirler:çok üzgünüm:,insanlardan bir şey de isteyemem ki
öğle yemeğine buyrun şekerler inşallah bi gün gerçekten kendi ellerimle hazırlıcam sizlere güzel güzel mamalar
selamlar canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?