Kahramanmaras///46

bende kimse uğramıyor diye gelmiyordum. elbistan canım toprağım. taşını toprağını sevdiğim memleketim. ah ah bende bir gidebilsem. oralara sonsuz sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
cheguevera canım, bebişin büyümüş. allah analı babalı büyütsün. inşallah sağlığına kavuşur.
antrenör canım, sende baba toprağına gidecekmişsin. hadi sana hayırlı yolculuklar.
miskokum canım, vallahi bir sen bir ben buralara geliyoruz. sen olmasan tamamen boş kalacak burası.opuyorumnanaktan

sağl canım,iyiyim.
ablacım yeni okudum ve çok üzüldüm.ınşallah kızın bundan sonra çok mutlu olur,yüzü hep güler.Her şey istediğiniz gibi olsun.....

kızlar uzun bir aradan sonra nihayet gelebildim. kafamı henüz tam olarak toparlayamadım. ama genel olarak iyiyim. evi yerleştirmeye çabalıyorum. eh eşya gelince neyi nereye koyayım derdi baş gösterdi. yavaş yavaş evin düzenini sağladım. daha çok işim var.
bu arada oğluşumda burada. yemek bulaşık derken vakit bulamaz oldum. düzen oturunca yine geleceğim. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

bakıyorum kimseler buralara uğramamış. kızlar nerelerdesiniz.lmaz: eski sohbetlerimizi özledim.kaydirigubbakcemile5

hani nerde benim hemşolarım. miraç kandilinizi kutlayayım dedim. kimse uğramıyor artık. ama ben inatla hemşolarıma bakacağım.opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar ,
Uzun süredir bu sitedeyim hala keşfetmediğim bölümleri var.
Bu topiği ilk kez görüyorum.
Ben Maraşlı değilim ama Kahramanmaraş 'ta yaşıyorum.
Sevgilerle...

merhaba arkadaşlar ben maraşlı degilim malatyalıyım ama maraşlılara gelin geldim maraşı eşim anlatıyor merak ediyorum allah kısmet ederse gidecegiz ne zaman kısmet olursa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…