Kahramanmaras///46

hoşbulduk :)) merkez daha iyidir 1 kere gittim ama hatırlamıyorum küçüktüm:) hersene gidiyorum köyüme göksunuda pek görmem köyümde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum :)) forever saraycık :lepi:

merhabalar...
bugün burası çok rüzgarlı,Maraş'ın rüzgarı da hiç bitmiyor ya

Ben İzmirliyim ama İstanbulda yaşıyorum.Kızım Kahramanmaraşlı birini sevdi hiçbilmediğimiz tanımadığımız bir insan vermemek için çok direndik ,huyunu suyunu adetlerini insan profilini adetlerini bilmiyoruz dedik ama kız bastırdı ve nişanladık yaklaşık 3 aydır nişanlı şu ana kadar yanlışını görmedik gayet saygılı ve görgülü biri umarım yanlış yapmamışızdır.Burada sizlerlekarşılaşınca paylaşmadan duramadım.Kahramanmaraşın adetleri yada kişiler arası ilişkiler yönünden uyarılarınız olursa çok sevinirim...:uhm::uhm::uhm:

combine umarım ömür boyu mutlu olurlar,sıkma canını.Ben maraş'lı değilim,sadece burda görev yapıyoruz,onun için pek yorum yapamıcam

iyidirler k.maraşlılar canım. örf ve adetlerimiz pek farklı değildir. başta evlerine bağlıdırlar. babamdan bilirim. güzelde yemek yapardı rahmetli babacığım.senağlama annem bile onun kadar lezzetli yemek yapamaz.

okuldan yeni geldim,tam da tatile alışmışken arada mola vermek de iyi geliyor.Herkese iyi akşamlar..

Maraşlılar niye bu topiği yalnızlığa terk ediyor,nerdesiniz bayanlar?
nasılsın ablacım?

merhaba arkadasla rnasılsınız uzuzn zamandır giremiyorum kkızımdan fırsat bulamıyorum inanın biraz hasta idrar yolu enfeksiyonu var
bide huysuz bib ebek sürekli ilgi istiyor
yoksa bırakıtrmıyım topraklarımı ben üzledim valla
bu arada elbistan accayip sıcak masrası hiç düşünemiyorum bile

Merhabalar.
Öncelikle geçmiş olsun :teselli:
Bende(baba tarafım) elbistanlıyım.
Kısmetse temmuzda birkaç günlüğüne babaannem ve dedemin yanına gideceğim.
Orası o kadar sıcak mı ?
Geçen yıl bu zamanlar en azından serinlik oluyordu arada bir:bbo:

merhabalar...
geçmiş olsun kuzuna canım
sıcak ama rüzgarı sayesinde biraz rahatlatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…