Kahramanmaras///46

ablacım kızın çoookk güzel,inş gönlüne göre olur işi
aayysseen,çiğ damlası hoşgeldiniz

ben bu sabah izmire döndüm kızlar. kızikomun tüp bebek hayali suya düştü. :1no2: senağlama
bu yüzden canım hiçbir şey istemiyor. moralim çok bozuk. ben bu haldeyim ama kızım daha kötü durumda.Çok üzgünüm çoook

çok üzüldüm ablacım ya,Allah'ın takdiri,her işte bir hayır olduğuna inanırım ben,inşallah sonrasında olur.Tekrar deneyin mutlaka

miskokulum imkansız gibi birşey bu. eşi zamanında kemotarapi görmüş. dr. lar pek ümit vermiyor. yinede zayıfta olsa umut etmeye çabalıyoruz. senağlama

kıslar ben kocaelindeydim. nihayet evime döndüm. oğluşumun mezuniyetine katıldım. bu arada da kk toplantısı bile yaptım.
azıcıkta olsa moral depoladım. yani moralim süper. :lepi:
sizlerde artık rahatlamışsınızdır. eh öğretmen olanlar karneleri dağıtmış bulunuyor.
seminerlerden ve toplantılardan sonra tatili hak edeceksiniz.
hepinizi öpüyorum. Şeniz

bu topiği uzun aradan sonra yukarlarda görmek beni sevindirdi.ıyi olmana sevindim ablacım
Bizde seminer yok,tatile girdim sayılır,bol bol vakit geçireceğim oğluşumla

bu topiği uzun aradan sonra yukarlarda görmek beni sevindirdi.İyi olmana sevindim ablacım
Bizde seminer yok,tatile girdim sayılır,bol bol vakit geçireceğim oğluşumla

oh ne güzel. şu seminer olayı kalktı mı. en çok buna sevinirim. zamanında gidip gelmekten sinir oluyordum. neyse oğluşunla daha iyi ilgilenebilirsin. yokluğunu telafi etme zamanı şimdi. ben bu zamanlarda işi gücü bırakıp çocuklarımla dağ bayır gezerdim.kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

bende geldim biras geç gördüm topiği ama aranıza alırsınız umarım:)) göksun saraycıklıyım :)

çok sevindim canım,ben göksun insanını çok severim,geçen sene orda görev yapıyorduk,bu sene merkezdeyiz.Gerçi ben hala gelemedim,il içlerinin açıklanmasını bekliyoruz,ayrı konu.Amma uzattım,hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…