Kahramanmaras///46

teşekkürler canımmmm buarada eşinle beraber nice mutlu yıllara inş.opuyorumnanaktan ne hadiye almış yada ne jest yapmış yarın anlatırsın olmazmı buarada kaçıncı yılınız

teşekkürler canımmmm buarada eşinle beraber nice mutlu yıllara inş.opuyorumnanaktan ne hadiye almış yada ne jest yapmış yarın anlatırsın olmazmı buarada kaçıncı yılınız

teşekkür ederim canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ilk yılımız birazdan yemeğe gideceğiz ben eşime saat aldım bakalım o ne hediye almış merak ediyorum :uhm:

inşallah bir ömür boyu saklayabileceğin bir hediyedir. inan ilk evlilik yıldönümü hediyeleri unutulmuyor. size mutluluk diliyorum. bu mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün canım.opuyorumnanaktan

inşallah bir ömür boyu saklayabileceğin bir hediyedir. inan ilk evlilik yıldönümü hediyeleri unutulmuyor. size mutluluk diliyorum. bu mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün canım.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim ablacım, gerçekten unutulmayacak bir yıldönümü oldu. dün geç çıkmıştım işten eve vardım kapı girişinden itibaren her yerde gül var ve gülün yaprağında bi not, harikaydı. notları okurken ağladım zaten.
yemeğe gideceğimizi biliyordum ama yine de bi gülün yaprağında bu akşam benimle bi yemek yermisin bu beni çok mutlu edecek diye bi not vardı. sonra yatağın üstünde bi paket geçenlerde vitrinde görüp beğendiğim bi kazak vardı onu almış,sonra yemeğe gittik ben hediye o diye düşünürken yemekte bi kolye verdi. altın üç kalp var kolyede. biri sen , biri ben, biri de küçük kalbimiz diye not yazmış.eve dönerken menekşe aldı bana çok seviyorum diye. eve geldik yine bir demet kırçiçeceği arasında da bi mektup ağlaya ağlaya okudum o kadar güzel yazmış ki :gitme:
unutulmayacak bi akşam oldu gerçekten
eşime bir kez daha aşık oldum :asigim: :asigim: :asigim:

güzel bigeceymiş Walla imrendim şimdi umarım senelerce böle olur darısı başımıza artıkın :Saruboceq:

merhabalar....
senin adına çok sevindim semasu,Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin canım

canım senin adına sevindim.
bizim eşimiz bu kadar romantik değildi maalesef.
ilk evlilik yıldönümümüzü ben önceden dediğim için hatırlamış göründü.
daha sonra hiç hatırlanmadı. eh 28 sene evvel olan bir olay bu onun gözünde.
şimdi hatırlasa ben şaşırırım. zaten bu sene evlilik yıldönümümüzü ben bile unuttum.
günler sonra ay bu ayda biz evlenmiştik. bugün tarih ne diye çocuklara sordum. tabii gününü geçirmişim.
inşallah her zaman hatırlar canım. a.s.

28 sene... maşallah daha nice 28 yıllara inş.

sağol canım. darısı tüm iyi ve huzurlu evliliklere.
çok şükür biz huzurlu ve mutluyuz. ha mutsuzluklarımız olmadı mı. mutlaka oldu. özellikle kaynanam yüzünden. bizde baktık bize huzur vermiyor, memleketi terk edip başka bir şehire gittik. oraya diliyle uzansada pek fazla etkileyemedi.
aslında gençleri rahat bırakmak en doğrusu. opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah
cumanız mübarek olsun

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…