teşekkürler canımmmm buarada eşinle beraber nice mutlu yıllara inş.opuyorumnanaktan ne hadiye almış yada ne jest yapmış yarın anlatırsın olmazmı buarada kaçıncı yılınız
günaydın kızlar semasu güzel haberlerini bakliyoruzzzzz))
meraba kızlar nasılsınız
iş çok yoğun bugün
size bi selam veriyim dedim
öptüm hepinizi
ayrıca bugün bizim evlenme yıldönümümüz sevgi dolu nice yıllara inşaallah
çok merak ediyorum eşim ne hediye aldı acaba
inşallah bir ömür boyu saklayabileceğin bir hediyedir. inan ilk evlilik yıldönümü hediyeleri unutulmuyor. size mutluluk diliyorum. bu mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün canım.opuyorumnanaktan
güzel bigeceymiş Walla imrendim şimdi umarım senelerce böle olur darısı başımıza artıkın :Saruboceq:
amiinnnnn amiiiinnnnnn amiiiiinnnnnnnnnmerhabalar....
senin adına çok sevindim semasu,Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin canım
amiinnnnn amiiiinnnnnn amiiiiinnnnnnnnn
teşekkür ederim ablacımmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim ablacım, gerçekten unutulmayacak bir yıldönümü oldu. dün geç çıkmıştım işten eve vardım kapı girişinden itibaren her yerde gül var ve gülün yaprağında bi not, harikaydı. notları okurken ağladım zaten.
yemeğe gideceğimizi biliyordum ama yine de bi gülün yaprağında bu akşam benimle bi yemek yermisin bu beni çok mutlu edecek diye bi not vardı. sonra yatağın üstünde bi paket geçenlerde vitrinde görüp beğendiğim bi kazak vardı onu almış,sonra yemeğe gittik ben hediye o diye düşünürken yemekte bi kolye verdi. altın üç kalp var kolyede. biri sen , biri ben, biri de küçük kalbimiz diye not yazmış.eve dönerken menekşe aldı bana çok seviyorum diye. eve geldik yine bir demet kırçiçeceği arasında da bi mektup ağlaya ağlaya okudum o kadar güzel yazmış ki :gitme:
unutulmayacak bi akşam oldu gerçekten
eşime bir kez daha aşık oldum :asigim: :asigim: :asigim:
28 sene... maşallah daha nice 28 yıllara inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?