Kahramanmaras///46

siz yine iyisiniz kızlar. bende hep bağlantı kesiliyor. güç bela buralara ulaşabiliyorum. resmen cebelleşiyorum desem yeridir.opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr soğuk bir ankara gününe başladık işyerinde kaloriferler yanmamış çayla ısınmaya çalışıyozzzz herkese hayırlı günler....

günaydın kızlarrrr soğuk bir ankara gününe başladık işyerinde kaloriferler yanmamış çayla ısınmaya çalışıyozzzz herkese hayırlı günler....

canımmmm kütahyadada durumlar aynı, kazak ve hırka var üstümde ama yinede titreye titreye çalışıyorum çok soğuuukkkkkk :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

yaaa böle böle hasta olucaz sonrada yok domuz girbi yok kuş gribi... ayyy ölen yemekte güzel değil bari bir çorba içsek de içimiz ısınsaaaa

kızlar izmirde çok soğudu. artık ceketle evde oturuyoruz. havanın birden soğuması hiç işime gelmedi açıkçası. alışmıştık kısa kolla gezmeye.kaydirigubbakcemile3 birden ceket kazak giymek zoruma gitti.

yaaa böle böle hasta olucaz sonrada yok domuz girbi yok kuş gribi... ayyy ölen yemekte güzel değil bari bir çorba içsek de içimiz ısınsaaaa

canım kış geldi mi bi grip olurum ben kış biter öyle iyileşirim. vücut direncim çok düşükmüş. sürekli meyve, mevsim sebzeleri yerim,direncimi yüksek tutacak bal-pekmez-ceviz-badem gibi şeyler tüketmeye çalışırım ama yinede kurtulamam gripten. grip aşısı olacaktım doktorum olma dedi. bakalım hayırlısı. bebek tedavisi görüyorum bu yüzden ilaçta kullanamıyorum. :gitme:

ay kız allah etmeye. zaten domuz gribi diye panikteyiz. habire el yıkamaktan el derimiz aşındı.
vallahi artık çorba sofraların baş tacı olmaya başladı. yazın pek içilmiyordu. şimdi ısınmak için koşturuyoruz.cokacimcoook

canım senin işin çok zormuş. bende bir türlü normal grip aşısı olayım mı olmayayım mı düşünüp duruyorum. kızım oldu. anne illa sende ol deyip duruyor. nedense bu tür şeylere hep karşı çıkmıştım. ama domuz gribi beni çok korkutuyor.opuyorumnanaktan

merhabalar....
her yer soğuk sanırım,yağışlı,evde kaloriferler de yanmıyor zaten(
semasu inş iyi haberlerini alırız canım

kızlar merhaba. uzun bir zamandır buralara girmek zor oluyordu. nihayet rahatladık. hepinizi özledim.opuyorumnanaktan

bizde seni ozledik valla arabistanda pek girmeiyorum vakit olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…