Kahramanmaras///46

miskokum çok haklısın canım. saatlerimiz hiç uyuşmuyor. bende tam çıkıyordum k.maraşı görünce hemen geldim.opuyorumnanaktan

canım hemşolarım bu ara rastlaşamaz olduk. aslında bende suçluyum. geyik bölümünden bir türlü çıkamıyorum. oraya gittim mi pek çok yere uğruyorum. buraya zamanım az kalıyor. ama gönlümde sizde.
hepinize hayırlı haftalar dilerim.

kizlar suan kocamin yanindayim ve hayat guzel geciyor zor gunler bitti arabistandayim ama cok memnunum

miskokum izmirde son günlerde hep yağışlı. hava hep bulutlu. bir açıyor bir kapanıyor. insanın resmen içi daralıyor. bu arada şunu sormadan edemeyeceğim, okullarınız tatil mi.

evet ablacım bugün yarım gündü,yarın zaten bayram,cuma da tatil :))

ben grip için sormuştum. okullar tatil edilecek deniyordu. aman dikkatli olun. evdede küçük bebeğin var. inşallah fazla sorun olmadan şu grip olayıda geçer dileğim. haberlerde duydukça moralimiz iyice bozuluyor.opuyorumnanaktan

anladım ablacım,daha burası için öyle bir şey söylenmedi.Kesinlikle dikkatli olmak gerek ama okulda nasıl olur bilemiyorum
bu arada bayramınız kutlu olsun bayanlar

günaydınlar...
ben de siteye girerken hep sorun yaşıyorum
sağol kelebekkk,sen nasılsın?
semasu canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…