Kahramanmaras///46

ben birkaç gündür hastaydım. o yüzden siteye giremedim. şimdi iyiyim çok şükür. ama hala öksürüğüm geçmedi.
temizlik yaparken çok terlemiştim. terim iş bitince üstümde kurudu. tabii ertesi gün yataktan kalkamadım. aslında duş alsaydım bu olmayacaktı. fakat yemek bulaşık derken bir baktım terim soğumuş. sonradan aldığım duşta fayda etmedi. epey yattım. ama hala halsizim.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun yaaa!!!! bende sabahları kalkamıyorum vicidim çok yorgun oluyo busene tatil yapamadım acaba ondan mı:)))

geçmiş olsun ablacım,dikkat et kendine
ben de yorgunluktan sabahları çok zor kalkıyorum ya,hep uykum var

geçmiş olsun yaaa!!!! bende sabahları kalkamıyorum vicidim çok yorgun oluyo busene tatil yapamadım acaba ondan mı:)))

geçmiş olsun ablacım,dikkat et kendine
ben de yorgunluktan sabahları çok zor kalkıyorum ya,hep uykum var

teşekkür ederim canlarım. akşam anca kendime geldim. hala halsizim. sizlerde kendinize iyi bakın. bu sene grip bir tuhaf.opuyorumnanaktana.s.

bugün izmir günlük güneşliydi. havada çok güzeldi. ben de bayağı gezindim. açıldım en azından.opuyorumnanaktan

bazıları siteye girmeye zorlandıkları için girmiyorlardır canım. bugün sayfalar yine zor açılıyor. sorunlar tam çözülmedi anlaşılan.opuyorumnanaktan

meraba arkadaşlar nasılsınız
isim değişliği yaptım ben sema :))
ama yeni isim yaramadı bana topiğe giremez oldum :)
iş çok yoğun arkadaşlar hiç açamıyorum
nasılsınız,hepinizi de çok özledim
öpüyorum

Merhaba canlarim nasilsiniz?

Ben cok yogunum,her sabah yürüyüs yapiyorum sahil kenarinda,tempolu yürüyüs kaydirigubbakcemile3

Bu aksam Allah nasip ederse Maras'a gidiyoruz,bayrami orda gecirecegiz

merhabalar....
sen geliyorsun biz gidiyoruz mutlulukreçetem,biz de memlekete gidiyoruz yarın
şimdiden iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…