kaira bende de bağırsak tembelliği var maalesef. troitte var. iç guatır dedi doktor. modüm kontrol altında ama hala bağırsaklarım tam çalışmıyor. mide rahatsızlığı olanlarda da hazımsızlık olurmuş. bende buda var.yıllardır çekiyorum. bazen bende isyan etmiyor değilim. fakat bunlarla yaşamayı öğrendim.
sizler henüz gençsiniz. yürüyüşte bir spor. sabahları bol bol yürümeye çabalayın. yakın mesafelere yürüyerek gidin. ben bunu genelde yapmaya çabalıyorum.
çok acele zayıflamak istiyorsun ama bu çok sakıncalı güzelim.
ben bir ara soğan ve ceviz reçetesi yapmıştım. o da çok kilo verdiriyor. genelde aç karnına yapılması gerekiyor.
orta boy bir soğanı 4 de böl. bir tasa 1 bardak su ve soğanı koy 15 dakika kaynat. ılıyınca içine limon sık ve iç. hem vitamin alıyorsun. hem grip olmuyorsun. hemde zayıflıyorsun.
3 adet cevizi geceden 1 bardak suya ıslıyorsun. sabah bunun hem suyunu içiyorsun, hemde cevizini yiyorsun.
bu iki karışımı ben arka arkaya içmiştim. bir haftada 4 kilo vermiştim. tabii yediklerimede çok dikkat etmiştim. içimleri çok rahat. kokusuda yok. birde bunu dene derim. ben bu sayede şimdiki kiloma ulaşmıştım. tabii devam edemedim. ama hala yediğime çok dikkat ediyorum. fakat hala kilom fazla.
görünüşte iyisin diyorlar. bence eski kiloma göre çok fazlayım. şu 5 senede 57 kilodan 70 kiloya ulaştım. daha fazlaydımda işte bu yöntemle verdim. hedefim 60. zaten boy 1.64. ideal kilomda 60 olmalı bence. bu 10 kiloyuda acele etmeden vermeye gayret ediyorum. sağlığım açısından da önemli.