Kahramanmaras///46

canım bayram dedik yaptık işte. gül tatlısı. birazda kalbura bastı yapmıştım. maşallah evdekiler gidip gelip hallettiler. başta oğluşum yedi tabii. onuda dün yolculadım. artık okullar tatil olunca gelir. bu bayram mutfakta habire yemek yaptım. uzun bir süre yorucu yemeklerden uzak duracağım.kaydirigubbakcemile3

miskokulum canım biz çok şükür iyiyiz. umarım sizde iyisinizdir.
galiba bayramda ailenin yanındaydın. umarım bayramın güzel geçmiştir.opuyorumnanaktan

evet ablacım,aile ziyaretlerine gittik,güzeldi ama kısaydı
iyi diyelim iyi olsun mutluluk reçetem,sen nasılsın?

hoşgeldiniz kızlar. ne güzel sizler gezmişsiniz. ben bütün bayram evdeydim. habire yemek pişirdim. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun mutluluk reçetem,özellikle gecesi fark ediyor bayağı antalya ile.
olsaydık da yeseydik abalacım,eline sağlık
naneli şeker sen nasılsın canım?

meraba kızlar nezamandır yoktum döndüm aranıza ben bayramda ankaradaydım annem ve babam afşine gittiler 3.günü geldiler Allahtan komşular bize acıdı da kurban eti verdiler kavurma yaptık:hulya: tabii annem gelince içli köfte yemeden olurmu biton yedik walla sonunda da 63 kiloya çıktık nasıl vercem ben bu kiloları yaaaa yardım edinnnnnn:çok üzgünüm:

ayyy inaşallah umarım hiçbir kıyafetim olmuyo walla bana bildiğiniz diet falan ne varsa gönderin :Saruboceq:

merhaba kızlar. bende uzun zamandır diyet yapıyorum. bol yeşillik veriyor doktorum. hep kepek ekmeği yiyorum. oda sabah öğle ve akşam 1 er dilim. bolca sebze ve sebze yemeği. tabii yağı çok az. yakında yemyeşil olacağım. ara öğünlerde 3 ü geçmeyecek meyve yediriyor. balık ve tavukta yiyorum. oda ya haşlama yada fırında oluyor. kızartma kesinlikle yasak. şeker yok. unlu yiyecek yok. tuz bile az. bu diyeti 1 aydır uyguladım. 4 kilo verdim. yavaş ama rahatım. bol bolda yürüyüş. kremalı ve colalı içeceklerdende uzak dur diyor. ama kahvemi içmezsem ayılamıyorum. tabii kremalı oluyor. bir bu alışkanlığımı bırakamadım. bolca sıvıda içeceksiniz tabii. ben genelde ıhlamur ve kuşburnunu tercih ediyorum. günde 3 tane ceviz yediriyor. herşeyden tadıyorsunuz. ama tıkabasa değil tabii. süt ve yoğurtta layt olacak. deneyin derim.opuyorumnanaktan

hımmm güzellll ama ben acil olsun istiyorum yaaa sabırsızlığım tuttu yine first lady ablacım spor yapamıyorum ama bol su içiyorum 2gündür paso WC ye gidiyorum fena oluyo yani:))) bide dün evde içli köfte vardı 3tane yedim:kedi: dayanamadım napimmmm bende bağırsak tembelliği var metabolizmam çok yavaş olduğu için sabahlları kayısı kurusu üzerine ılıksu içiyorum bide elma sirkesi diyolar

canım troidine bir baktırsana,metabolizmanın yavaş olmasının nedenlerinden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…