Kahramanmaras///46

merhabalar....
evet ablacım ya,karşılaşamıyoruz,şu aralar yoğunum.Anadolu sınavına girecem,çalışmam gerek,10 gün kaldı ama oğlum fırsat vermiyor.Ağrılarım arttı,sıkıntı yani,gece de oğlum emmek için çok kalkıyor.1.5 yaşına geldi ama tam meme bağımlısı.Yani hem uykusuzluk hem stres,bir de okuldaki öğrencilerin dertleri....buna da şükür diyelim
tırtılkurabiye olur da o tarafa yolum düşerse bakarım ama şu sıralar mümkün değil,hiç de gitmediğimiz bir yer,şu sınavı atlatayım inş alırım canım

kolaylık versin canım calısan anne olmak cok zor hem ev cocouk okul kaça bölünüyorsundur allahım kolaylık versin yardımcın olsun az daha emziemeye bak canım oğlunu ben 20 ay emzirdim oğlusumu sonra zor bırakıyo ama saglıklı oluyorlar onun için deger başarılar canım sana sınav için benim acelem yok canım ne zaman yolun düşerse bir bak görüşrüz sekerler öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5

miskokulum canım sen şanslı bir anneymişsin. benim kızım 6 ay meme emmişti. oğluşum 3 ay. onlar sütten kesilince çok üzülmüştüm.
sınavında sana başarılar canım. allah sana kolaylık versin.opuyorumnanaktan

tünaydın canlarım. bugün ev işleriyle uğraşmam lazım. şöyle bir uğradım. hepinizin cuması mubarek olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canlarım.
miskokulum yarıyıl tatiline az kaldı canım. az daha sabret. sonra dinlenirsin. sınavın oldu mu. gireceğim diyordun.

günaydın Maraşın güzel bayanları:))) çok sevinçliyim üniversiteden sınıf arkadaşım vardı senemcim artıkın burda kendiside Maraşlıdır (bikeresinde sınıfta otururken tesadüfen öğrenmiştik hemşo olduğumuzu o gün bugündür beraberiz) şimdi kendisi evli ve ankarada çalışmaya başladı şimdi evine gitcem ama ne alacağımı bilmiyorum yardım please!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…