Kahramanmaras///46

ben maraşlı değilim canım,ama yarı hemşo sayılırım tabi.ıyiyim şükür,umarım sen de iyisindir

3.yılım bitiyor nerdeyse,bakalım kaç yıl daha burdayız.Görev icabı burdayız.Gurbette olmanın zorluğunu en iyi oğlum olunca anladım canım,evet,zor
bana da beklerim nanelişekerim

merhabalar herkese ben de eşimin ataması dolayısıyla bu yaz maraşa gelebilirim(merkeze).aslında şu anda eşim de ben de kararsız durumdayız. 2-3 senedir tayin hakkımız olursa maraşı yazalım diyorduk. ama bu aralar maraş hakkında orada görev yapan ya da orada tanıdıkları olanlardan olumsu z şeyler duyunca kararsız kaldık. aslen ikimizde hataylıyız. hatayı düşünmüyoruz ama hataya yakın bir yer olarak maraşı yazalım diyorduk.şimdi ise antebi de yazsak mı acaba diyoruz. eşim öğretmen maraşlı olan arkadaşlar maraşın merkezde hangi mahallelerini tavsiye edersiniz.bildiğiniz güzel yer ve okullar var mı?Bize yardımcı olursanız belki sizin bilgilerinizle kararsızlıktan kurtulabiliriz.maraşın düzenli ve gelişmiş yerleri neresi?

merhabalar kızlaaaarr.. ben de eşimin işi sebebiyle maraştayım. daha yeni sayılırım.
bi trabzon caddesi civarını biliyorum o kadarrr..kaydirigubbakcemile3

yakamoz,yesica hoşgeldiniz
yakamozcum eşin lisede mi ilköğretimde mi,ona göre söyleyeyim.Buraya gelecekseniz binevler taraflarından ev bakın .

hoşbulduk canım. ben de binevler tarafındayım. yalnız kiralar bizi yıkıyo :1no2:

canım ben binevlerde oturmuyorum,okuluma uzak olur diye,ama benim oturduğum yerler de pahalı.Hele aidat...Doğukent uygun ama orası da merkeze uzak
bu arada mersinli misin canım?

herkese mrb işte benim memleketim yaşamak istediğim şehir ama maalesef olmuyor .o kadar çok seviyorumki havasını suyunu.ama hala antepteyiz ve sanırım uzun bir zaman daha maraşta yaşayamayacağız.ya arkadaşlar düşünebiliyormusunuz ya sadece maraşta 6 tane açık göstermişler ya.bize bu senede mümkün görülmüyo galiba

monaroza nasıl üye olunacağını ben de bilmiyorum canım ya
maraş'ta öğretmen bolluğu var malesef,açık gösterse şaşardım zaten

canım ben binevlerde oturmuyorum,okuluma uzak olur diye,ama benim oturduğum yerler de pahalı.Hele aidat...Doğukent uygun ama orası da merkeze uzak
bu arada mersinli misin canım?

aidatı hiç sorma. yakında duvarları kemirecez :roflol:ev de çok kullanışlı değil. eşim alalacele buldu taşındım elim mahkum.Çok üzgünüm çoook
mersinli değilim ama uzun süreler ordaydım. çok seviyorum. aklım hala orda. buraları bilmiyorum tanımıyorum belki ondandır. buarada aslen malatyalıyız. ama memur çocuğuyum. tayinlerle uğraşıp durduk. oraya da bi kaç kereden fazla gitmedim. kendime mersini memleket uydurdum.sempatiksalakcinni
gittiğim bi iki yer var. biri doktorun muayenehanesi, diğeri yemek yediğimiz bi kaç yer.

he bi de mersin ucuzluğunu ve çeşitliliğini bilirsiniz belki. burda o yok.
geçen g.antepde sorduğum lohusa takımı orda 70 TL iken burda bi yerde 120 TL imiş.
yok artık bi de kız almadım diye bi surat yaptı sorma :roflol: ben mi bi yer bilmiyorum.
bana mı denk geliyo anlamadım. off gurbet zor.
ayy ne çok yazdım başını ağrıttım canım :sinifsinif: sen maraşlı mısın?

bide bu tpiğe nasıl üye olucam bana söylermisiniz

merhaba canım a.s.
en üstteki mesajın hemen sağ küst köşesinde ^seçenekler^ butonu var. oraya tıkla. ardından ^bu konuya abone ol^ butonunu tıkla. karşına bi sayfa açılacak.
abonelik türünü seciniz diye orda istediğin bildirim aralığı şeklini seçebilirsin.
konuya ait son mesajlar sana gelecektir.
umarım düzgün olarak izah edebilmişimdir.süprizzzzz

ben mersinliyim kızlar,doğu görevinden buraya geldik3.yılımız,burdan memlekete doğru tayin isteyeceğiz bakalım.Burası malesef pahalı,mersin'in ucuzluğu ve ürün seçeneği yok burda.
yesica yeni farkettim,hamileymişsin,Allah kavuştursun
monaroza memleketimizde olmadığımız için şanslı değiliz aslında

meraba kızlar geçen haftalarda maraştaydık.10 gün kaldık. pztsi döndük, hala yol yorgunuyum :))
sıcaktan uyuyamadım. temmzu-ağustosta gitseydik birde halimiz ne oludu (
ben kütahyada öyle sıcağa alışık değilim ki :))
ama yine de maraş güzeldi...

nanelişekerim maraş'ta mı uyuyamadın,kız sen mersin'de olsan ne yapacaksın o zaman,ben buranın havasını çok seviyorum,en azından gece yatabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…