Kahramanmaras///46

öff maraşın sıcağını anlatmayın hiç.. ilk defa bu yaz evleneceğim için yazı maraşta geçiricem, hiç mutlu değilim, şimdiden sıcak buralar yazın nolur allah bilir (( mersin ve adanadan daha serin deyip de moral vermeyin, oralara zaten ömrü billah gitmem de... muğla da alışık değiliz böyle bunaltıcısıcaklara, püfür püfür olur muğlanın geceleri, ayazı meşhurdur yorgansız yatılmaz ne güzel zemuszemus

aynen öyle canımmmm bende kütahyanın yorgansız yatılmayan gecelerine alışık olunca maraşın sıcağı bana ağır geldi kaydirigubbakcemile3
sende benim gibi maraş gelini oluyorsun, Allah mesut ve bahtiyar etsin canım opuyorumnanaktan

maraş gelini değilim boshayallersmile eşim polis burda maraşta, benim doğu görevim bitti de onunkini bekliyoruz işte, 2 sene daha burdayız en az. yazları tatilde muğlaya memlekete gidiordum, eşim sivaslı o daha soğuk yerden, soğuk olsun da sıcak olmasın bence :hulya:
merkezde misin sen de naneli şeker boshayallersmile

meraba canım, biz maraşta yaşamıyoruz. kütahyada yaşıyoruz, arada ziyarete gidiyoruz eşimin ailesini. ilerde tayin isteyip maraşa yerleşmeyi düşünüyoruz bakalım kısmet...
benim için zor olacak oralara alışmak ama, hayırlısı....
sen ne iş yapıyorsun

ingilizce öğretmeniyim maraş merkezde... doğu görevi için gelmiştim buraya, 4. senem.

sağol canım allah isteyen herkese versin
ben maraşlı değilim ama kısmetse bebeğim maraşlı olacak :asigim:

benim annemler mersinde çokkk sıcak orası ama çokk özledim.
gidemiyorum ne zamandır. malum hamilelik. mersini bilseler maraşa sıcak demezler.
en azından maraşta yakıcı güneş var. ama mersin de yazın yapış yapış oluyosun :bbo:

malesef öyle yesicacım,ben temmuz'da gideceğim inş mersin'e. Ordaki nem olayı burda pek yok.
38.haftandasın sanırım,az kalmış.Ben de 39.haftamda doğum yapmıştım,heyecanlısındır şimdi.

yakamoz,yesica hoşgeldiniz
yakamozcum eşin lisede mi ilköğretimde mi,ona göre söyleyeyim.Buraya gelecekseniz binevler taraflarından ev bakın .

yaa aslında eşim tercihlerini yapmış. maraştan iki okul yazmış.Bu okullar hakkında bilgin var mı? Bir de bulundukları yer maraşın gözde ve iyi yerlerinden mi?(Senin binevler dediğin tarafta mı?)Okullar:
1) Anadolu tekstil meslek lisesi
2) Türk telekom ilköğretim okulu
Bu arada eşimin branşı bilgisayar hem ilköğretim hem lise yazabiliyor.
Binevler de kiralar nasıl? bildiğim kadarıyla maraşta doğalgaz var. Doğalgaz kombili mi yoksa merkezi sistem daire mi önerirsin kiralık olarak.
Arkadaşlar aidatların yüksek olduğundan şikayet etmişler. Aylık ne kadar ki aidatlar aşağı yukarı.

canım ikisi de binevlerde.Tekstil'de sınıf mevcudu az,20 kişi civarında olduğunu duymuştum ama sonuçta meslek lisesi öğrenciler iyi değil.Telekom yeni bir okul,ilköğretim olunca pek bilgim yok.
Kiralar 400-550 civarı.Doğalgaz da var kömür de.Doğalgazdan ziyade bana kömür daha iyi gelir hep ama tercih senin.Benim ev kömürle ısınıyor.Aidat değişir,biz kışın 75 veriyorduk,son 2 aydır 60 veriyoruz,40 veren de var.

canım çok teşekkür ederim.verdiğin bilgiler için

malesef öyle yesicacım,ben temmuz'da gideceğim inş mersin'e. Ordaki nem olayı burda pek yok.
38.haftandasın sanırım,az kalmış.Ben de 39.haftamda doğum yapmıştım,heyecanlısındır şimdi.
temmuzda mıakannehir akannehir akannehir

heyecan var hem de nasıl. ama korku daha fazla eyvahedigeldismile
allahım yavrunu da size bağışlasın

canım ben binevlerdeyim 650 kira, ortalama 60 TL aidat veriyoum
evim kaloiferli ama kömür kafamçokkarıştı

hayırlı olsun şimdiden a.s.

amin yesicacım,sağol,sen de sağsalim doğurursun inş.Kiranız ne kadar yüksekmiş ya,inş en kısa zamanda bizler de ev sahibi olabiliriz.

teşekkürler canım; kiralar o kadar pahalı mı ya binevlerde

gözün korkmasın yakamozcum,o uç bir kira,benim 450'ye oturan çok tanıdığım var

Merhaba kızlar ben Malatyalıyım ve nişanlım Kahramanmaraşlı biz 25 temmuz'da evleniyoruz ve düğünümüz Kahramanmaraş'ta olacak orda düğün için gidebileceğim güzel bir kuaför var mı bu hafta sonu ordaydık birkaç kuaföre gittim ama emin olamadım sonra Bahçelievler diye bir yerde çok güzel bir kuaför varmış ama nişanlım'da ünv.den beri ordan ayrı olduğu içöin bulamadık isminden tam emin değilim ama özgürler gibi bişey olabilir çağrışım yaparsa ya da öneribileceğiniz bir kuaförü adresiyle beraber söylerseniz çok mutlu olurum

empatikçim şimdiden hayırlı olsun,ben caprice kuaföre gidiyorum,buraya ilk geldiğimde onu önermişlerdi,memnun da kaldım,bırakamadım.Sahibinin iyiliğinden de kaynaklanabilir.Başka vardır mutlaka iyi olan.Adresi,yeni belediye karşısı

Teşekkür ederim canım söyleyeyim görümceme gidip baksınlar, bu arada kahramanmaraşı bu hafta sonu ilk defa gezdim çok güzel şirin bir şehir kimbilir nişanlımın memleket hasreti tutarsa belki ilerde oraya yerleşebiliriz akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…