öff maraşın sıcağını anlatmayın hiç.. ilk defa bu yaz evleneceğim için yazı maraşta geçiricem, hiç mutlu değilim, şimdiden sıcak buralar yazın nolur allah bilir(( mersin ve adanadan daha serin deyip de moral vermeyin, oralara zaten ömrü billah gitmem de... muğla da alışık değiliz böyle bunaltıcısıcaklara, püfür püfür olur muğlanın geceleri, ayazı meşhurdur yorgansız yatılmaz ne güzel zemuszemus
aynen öyle canımmmm bende kütahyanın yorgansız yatılmayan gecelerine alışık olunca maraşın sıcağı bana ağır geldi kaydirigubbakcemile3
sende benim gibi maraş gelini oluyorsun, Allah mesut ve bahtiyar etsin canım opuyorumnanaktan
maraş gelini değilim boshayallersmile eşim polis burda maraşta, benim doğu görevim bitti de onunkini bekliyoruz işte, 2 sene daha burdayız en az. yazları tatilde muğlaya memlekete gidiordum, eşim sivaslı o daha soğuk yerden, soğuk olsun da sıcak olmasın bence :hulya:
merkezde misin sen de naneli şeker boshayallersmile
meraba canım, biz maraşta yaşamıyoruz. kütahyada yaşıyoruz, arada ziyarete gidiyoruz eşimin ailesini. ilerde tayin isteyip maraşa yerleşmeyi düşünüyoruz bakalım kısmet...
benim için zor olacak oralara alışmak ama, hayırlısı....
sen ne iş yapıyorsun
ben mersinliyim kızlar,doğu görevinden buraya geldik3.yılımız,burdan memlekete doğru tayin isteyeceğiz bakalım.Burası malesef pahalı,mersin'in ucuzluğu ve ürün seçeneği yok burda.
yesica yeni farkettim,hamileymişsin,Allah kavuştursun
monaroza memleketimizde olmadığımız için şanslı değiliz aslında
yakamoz,yesica hoşgeldiniz
yakamozcum eşin lisede mi ilköğretimde mi,ona göre söyleyeyim.Buraya gelecekseniz binevler taraflarından ev bakın .
canım ikisi de binevlerde.Tekstil'de sınıf mevcudu az,20 kişi civarında olduğunu duymuştum ama sonuçta meslek lisesi öğrenciler iyi değil.Telekom yeni bir okul,ilköğretim olunca pek bilgim yok.
Kiralar 400-550 civarı.Doğalgaz da var kömür de.Doğalgazdan ziyade bana kömür daha iyi gelir hep ama tercih senin.Benim ev kömürle ısınıyor.Aidat değişir,biz kışın 75 veriyorduk,son 2 aydır 60 veriyoruz,40 veren de var.
temmuzda mıakannehir akannehir akannehirmalesef öyle yesicacım,ben temmuz'da gideceğim inş mersin'e. Ordaki nem olayı burda pek yok.
38.haftandasın sanırım,az kalmış.Ben de 39.haftamda doğum yapmıştım,heyecanlısındır şimdi.
yaa aslında eşim tercihlerini yapmış. maraştan iki okul yazmış.Bu okullar hakkında bilgin var mı? Bir de bulundukları yer maraşın gözde ve iyi yerlerinden mi?(Senin binevler dediğin tarafta mı?)Okullar:
1) Anadolu tekstil meslek lisesi
2) Türk telekom ilköğretim okulu
Bu arada eşimin branşı bilgisayar hem ilköğretim hem lise yazabiliyor.
Binevler de kiralar nasıl? bildiğim kadarıyla maraşta doğalgaz var. Doğalgaz kombili mi yoksa merkezi sistem daire mi önerirsin kiralık olarak.
Arkadaşlar aidatların yüksek olduğundan şikayet etmişler. Aylık ne kadar ki aidatlar aşağı yukarı.
ingilizce öğretmeniyim maraş merkezde... doğu görevi için gelmiştim buraya, 4. senem.
temmuzda mıakannehir akannehir akannehir
heyecan var hem de nasıl. ama korku daha fazla eyvahedigeldismile
allahım yavrunu da size bağışlasın
canım ben binevlerdeyim 650 kira, ortalama 60 TL aidat veriyoum
evim kaloiferli ama kömür kafamçokkarıştı
hayırlı olsun şimdiden a.s.
empatikçim şimdiden hayırlı olsun,ben caprice kuaföre gidiyorum,buraya ilk geldiğimde onu önermişlerdi,memnun da kaldım,bırakamadım.Sahibinin iyiliğinden de kaynaklanabilir.Başka vardır mutlaka iyi olan.Adresi,yeni belediye karşısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?