empatikçim şimdiden hayırlı olsun,ben caprice kuaföre gidiyorum,buraya ilk geldiğimde onu önermişlerdi,memnun da kaldım,bırakamadım.Sahibinin iyiliğinden de kaynaklanabilir.Başka vardır mutlaka iyi olan.Adresi,yeni belediye karşısı
hayırlı olsun canım,seneye biz de tayin isteyeceğiz bakalım
kızlar eşimin tayini k.maraş merkez binevlerde anadolu tekstil meslek lisesi çıktı.hayırlısı bakalım ihşallah maraştan memnun kalırız.
Teşekkür ederim canım söyleyeyim görümceme gidip baksınlar, bu arada kahramanmaraşı bu hafta sonu ilk defa gezdim çok güzel şirin bir şehir kimbilir nişanlımın memleket hasreti tutarsa belki ilerde oraya yerleşebiliriz akannehir
teşekkürler canım, siz nereye isteyeceksiniz?
Allah mesut etsin canım, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bir ömür mutluluk, sağlık ve huzur içinde yaşarsınız inşaallah:Saruboceq:
bende maraş geliniyim, eşimin memleket hasreti tutmaya başladı bile, tayin isteyelim diyor ben duymazlığa geliyorum kaydirigubbakcemile3
nereye kadar duymayacaksam artık :sinifsinif:
Miskokulum teşekkür edrim canım kuaför işini hallettim orda oturan bir arkadaşım özgüller kuaför varmış çok beğenmişti internet sayfasına da baktım profesyonel bir yer gibi geldi randevu aldım artık düğün günü görücez inşallah iyi bir yerdir.empatikçim şimdiden hayırlı olsun,ben caprice kuaföre gidiyorum,buraya ilk geldiğimde onu önermişlerdi,memnun da kaldım,bırakamadım.Sahibinin iyiliğinden de kaynaklanabilir.Başka vardır mutlaka iyi olan.Adresi,yeni belediye karşısı
kısmet empatikçim,ben de malatya'yı görmeyi çok istiyorum,ama zor.
Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizin evliliği huzurlu mutlu olur, nişanlımda şimdilik ses yok ama ömür boyu burda kalamayız 5-6 yıl sonra maraşa tayin isteriz diyo ama bilmiyorum hayırlısı artık başka bir şehire ailenden uzağa gitmek bayanları daha çok etkiler sanıyorum nişanlım 6 yıldır ailesinden ayrı bir şehirde alıştı artık buralara ben hiç ayrılmadım ailemden taşınırsak maraşa çok zorlanırım gibi geliyo zaten kayınvalidemler de şaka yoluyla söylüyolar arada tayininiz ne zaman çıkar falan diye soruyolar kısmet artık
benim kayınvalidemde soruyor ne zaman tayin isteyeceksiniz diye :sinifsinif:
ne isteyeceğiz diyebiliyorum ne de istemeyeceğiz diyebiliyorum bende ailemden memleketimden ayrılmak istemiyorum ama eşimde onlardan ayrı kalmak istemiyor
kısmet bakalım seneye netleşir bizim durumumuz tayin sürem dolmadı 1 yılım var daha
1 yıl daha sultanlık bende sempatiksalakcinni
iyi akşamlar bayanlar,umarım hepiniz iyisinizdir
iyi akşamlar bayanlar,umarım hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?