Kahramanmaras///46

canım tek hayalim iyi kötü bi ev sahibi olmak. allahım olmayan herkese versin :Saruboceq:

bu arada kopya çektim. maraşa geleli 6 ay oluyo saçlarımı kestirmedim. biraz güvensizlik biraz da tembellik. dediğin kuaföre gideyim bari:)) adama benzeyimm -tatlicadiarzu-

empatik hayırlı uğurlu olsun.. mutluluklar dilerim şimdidena.s.

kızlar eşimin tayini k.maraş merkez binevlerde anadolu tekstil meslek lisesi çıktı.hayırlısı bakalım ihşallah maraştan memnun kalırız.

Allah mesut etsin canım, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bir ömür mutluluk, sağlık ve huzur içinde yaşarsınız inşaallah:Saruboceq:
bende maraş geliniyim, eşimin memleket hasreti tutmaya başladı bile, tayin isteyelim diyor ben duymazlığa geliyorum kaydirigubbakcemile3
nereye kadar duymayacaksam artık :sinifsinif:

Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizin evliliği huzurlu mutlu olur, nişanlımda şimdilik ses yok ama ömür boyu burda kalamayız 5-6 yıl sonra maraşa tayin isteriz diyo ama bilmiyorum hayırlısı artık başka bir şehire ailenden uzağa gitmek bayanları daha çok etkiler sanıyorum nişanlım 6 yıldır ailesinden ayrı bir şehirde alıştı artık buralara ben hiç ayrılmadım ailemden taşınırsak maraşa çok zorlanırım gibi geliyo zaten kayınvalidemler de şaka yoluyla söylüyolar arada tayininiz ne zaman çıkar falan diye soruyolar kısmet artık

Miskokulum teşekkür edrim canım kuaför işini hallettim orda oturan bir arkadaşım özgüller kuaför varmış çok beğenmişti internet sayfasına da baktım profesyonel bir yer gibi geldi randevu aldım artık düğün günü görücez inşallah iyi bir yerdir.

kısmet empatikçim,ben de malatya'yı görmeyi çok istiyorum,ama zor.

İnşallah canım birgün gelirsin Malatya'ya, Malatya güzel bir şehir yada benim memleketim olduğu için mi bilmiyorum seviyorum burayı sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

benim kayınvalidemde soruyor ne zaman tayin isteyeceksiniz diye :sinifsinif:
ne isteyeceğiz diyebiliyorum ne de istemeyeceğiz diyebiliyorum bende ailemden memleketimden ayrılmak istemiyorum ama eşimde onlardan ayrı kalmak istemiyor
kısmet bakalım seneye netleşir bizim durumumuz tayin sürem dolmadı 1 yılım var daha
1 yıl daha sultanlık bende sempatiksalakcinni

Hadi bakalım 1 yıl 1 yıldır ne kadar ailenin yanında kalırsan o kar, biz 5-6 yıl düşünmüyoruz tayini dua ediyorum :Saruboceq: o zamana kadar da düzenimizi kurarız çocuk ev evlilik falan kalırız inşallah kötükedihüso ya Maraş güzel bir şehir kayınvalidemlerle de aram çok iyi ama insanın memleketi gibi olmuyor, :1no2:

sağol naneli şekerim,iyi diyelim iyi olsun
morkalemcim nerelerdeydin ya,özlettin kendini,umarım kötü bir şey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…