çok teşekkür ederim ablacım.Maşallah size hiç koşturmanız bitmiyor.Sizede kolay gelsingolnur allah kavuştursun canım. hayırlısıyla yerine sağ sağlim ulaşır inşallah.
bugün haftasonu ve benim ev kalabalık. bu koşturma arasında sizlere merhaba demek istedim.
hepinizi öpüyorum.
merhabalar...
Allah korumuş ablacım
semacım iyiyim canım,umarım sen de iyisindir
göknur ve ayşegül bizi unuttu sanırım
bu arada herkese günaydın....
ablacım,semacım,göknurcum,berfincim sizler de iyisinizdir umarım
senden küçük olmama rağmen ben bile aynı duyguları yaşıyorum ablacım,yıllar çok çabuk geçiyor.Eskiden 30'lu yaşları hayal bile edemezdim ama şimdi......Moral vermek adına klasik laflar etmeyi de sevmiyorum.Allah hepimize sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin.Bu yaşta bunları düşünüp moralini bozma,bizi üzme.günaydın kızlar. haftasonu çocuklar evde olduğu için arkadaşları sağolsun geliyorlar.
eeee tabii bulaşık çamaşır yemek derken yorgun düşüyorum. erkenden yatıyorum.
aslında yatmada diyemem, sızıp kalıyorum. ne yaparsınız genç değilim. yakında 57 olacağım.
şişmanda değilim ama vücut beni taşırken zorlanıyor. eskiden dünya iş yapardım.
şimdi bir evi çekip çevirmekte zorlanır oldum. yaşlılık bu olsa diyorum. bunun yanısıra 2 kedim var.
onlarlada uğraşıyorum. çok yaramazlar. birde peşimden ayrılmıyorlar. başka odaya girdiğimde kapıda nöbet tutuyorlar.
çıkmadığım zaman miyavlamaya başlıyorlar. bu ne sevgi, bu ne aşk deyip duruyorum.
yani günlerimi dolu dolu yaşayıp gider oldum.
bunları niye yazdım? birkaç gün sonra 56 bitecek. galiba bir yaş daha yaşlanacam.
bu yüzden moralim bozuk. sanki bir sene daha ölüme yakınlaşacağım.
artık yaşgünümün kutlanması beni mutlu etmiyor. ne olurdu yıllar bu kadar çabuk geçmeseydi.
moralim çok çok bozuk.
günaydın kızlar. haftasonu çocuklar evde olduğu için arkadaşları sağolsun geliyorlar.
eeee tabii bulaşık çamaşır yemek derken yorgun düşüyorum. erkenden yatıyorum.
aslında yatmada diyemem, sızıp kalıyorum. ne yaparsınız genç değilim. yakında 57 olacağım.
şişmanda değilim ama vücut beni taşırken zorlanıyor. eskiden dünya iş yapardım.
şimdi bir evi çekip çevirmekte zorlanır oldum. yaşlılık bu olsa diyorum. bunun yanısıra 2 kedim var.
onlarlada uğraşıyorum. çok yaramazlar. birde peşimden ayrılmıyorlar. başka odaya girdiğimde kapıda nöbet tutuyorlar.
çıkmadığım zaman miyavlamaya başlıyorlar. bu ne sevgi, bu ne aşk deyip duruyorum.
yani günlerimi dolu dolu yaşayıp gider oldum.
bunları niye yazdım? birkaç gün sonra 56 bitecek. galiba bir yaş daha yaşlanacam.
bu yüzden moralim bozuk. sanki bir sene daha ölüme yakınlaşacağım.
artık yaşgünümün kutlanması beni mutlu etmiyor. ne olurdu yıllar bu kadar çabuk geçmeseydi.
moralim çok çok bozuk.
canlarım birkaç gün dışarı işleri yüzünden pek uğrayamadım.
yarın sabahta fatura peşinde koşacağım. allah güç kuvvet versin.
miskokum, goknurcum, hayat o kadar çabuk ilerliyor ki anlatamam.
ben bu yaşlara geleceğime pek inanmıyordum. bir baktım 50 olmuşum.
sonra bir baktım 60 a merdiven dayamaya başlamışım.
allah elden ayaktan ve akıldan mahrum etmeden yaşamayı nasip etsin.
tek dileğim bu benim. geri herşey gelip geçiyor.
hepinizi bol bol öpüyorum.
sağol canım,sen nasılsın?
meraba şekerlerrr, nasılsınız :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?