Kahramanmaras///46

cidden çok soğuk.Hele dün daha fenaydı,okulda donuyorum sandım,titremekten ders anlatamadım

merhabalar......
mutlu olmana sevindim ablacım
devamlı mı sizse kalacak ayşegülcüm,hadi gözün aydın :)

nyse ki bizde kalmıyor sürekli :) gözüm aydın, dayanamam ya sürekli kalırsa.. aynı şekilde ben de annemin sürekli kalmasından yana olmam yani. ne gereği var. maraşta bekar görümcem var da, onun yanına geldi kışı geçirmeye. her sene gelirlermiş kayınababmla da kayınbabam vefat edince kadın tek kaldı işte, bizde kalıyor arada da.

eveeet sonunda buz gibi havalar geldi.Havanın böle karanlık olması varyaa pskolojisini bozuyor insanın.2 gündür yağmur durmuyor maşallah.evde ısınmıyor

ısınmaz mı göknurcum... soğuk iyi oldu ya, yağmur da tozu kiri yıkadı bi, sevindim valla. evdeyken yağmur yağması güzel de, okul zamanı kötü oluyor.

ısınmaz mı göknurcum... soğuk iyi oldu ya, yağmur da tozu kiri yıkadı bi, sevindim valla. evdeyken yağmur yağması güzel de, okul zamanı kötü oluyor.

yok ya soğuk havayı sevmiiyorm.Kir falan kalmadı cidden.Heryer çamur buda bereket işte şükür diyecez.Bide kar yağsaydı şöle lapa lapa.Gerçi maraşa pek yağmıyormuş.

merhaba canlarım.....
bir haftasonu daha bitiyor,yarın işbaşı,hiç sevmiyorum pazartesilerini....

evet pazartesi geldi gene, ama ben seviyorum okul olunca, ev sıkıcı oluyor , ev işleri sevmedğim için okul benim için çok güzel bi yer :) ortam da evdekinden daha güzel oluyor
göknurcum ben de kar sevenlerdenim ama yağmıyor , bi kere yağmıştı da öğlene kadar bile kalmamıştı yağsa keşke de mi

güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
ben hepinizin aksine pazartesileri seviyorum.
çünkü ev bana kalıyor. akşama kadar özgür oluyorum.
izmire uzun seneler sonra sulu kar yağdı. tutmadı ama.
havada buz gibi. evleri ısıtamıyoruz. burada soba yakılmıyor.
sadece ısınmak için klima kullanıyoruz. galiba klima bizi ısıtmayacak.
kapattığımız an ev buz oluyor. herhalde faturamız bu sene ikiye katlanacağa benziyor.
reyyannn hoşgeldin hemşom.
kızlar hepinizi öpüyorum.

hehoooyt yaşasın özgürlük desene ablacım Klima konusuna katılıyorum yaz çok sıcak olduğu iiçin hep klimalar çalışmıştı valla tavan yapmıştı fatura.Allah kolaylık versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…