• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

hala karanlık ve yağışlı bir izmir sabahından günaydın.
benim pc.de arıza büyük. bu yüzden pek giremiyorum.
maaşımı alıncaya kadar yatacak anlaşılan.
şimdilik oğluşla laptopu kullanmak zorundayım.
tabii pek fırsat düşmüyor.
şimdiden yeni yılınızı kutlamak istedim.
hepinize sağlıklı, mutlu, bol paralı bir yıl diliyorum.
kendinize iyi bakın. öpüyorum hepinizi.:16::54::69::70:

günaydınlar....
muğlalı olduğum için sabahın 9unda bile havanın karanlık olmasını bilirim.. çok kötü bi durumdu, okula giderken sabah erken saatlerde sokak lambaları hala yanıyor olurdu, gidesimiz gelmezdi :( ama maraşta tam tersi oluyor ve seviyorum bu durumu, sabah kalkmadan her yer aydınlanıyor. gerçi akşam okuldan dönüşte yanıor lambalar ama olsun :)

güzel ve umut dolu bir sabaha uyandım.
tv izlerken uyuyup kalmışım. saat 1.re kadar zor dayandım.
evde kimse yoktu. kediciklerimle başbaşaydım.:60:
neyse kızım erken döndü. yeni yıla birlikte merhaba dedik.
babamızın bugün iş yeri sabaha kadar açıktı. tabii onsuzduk.
oğluşta arkadaşlarıyladı. sakin bir yılbaşı vardı bende.
ama inanın hiç tat alamadım. tüm hazırladıklarım kaldı.
artık bugün yerler.
benden havadis bu kadar. sizler ne yaptınız. anlatın bakalım.:60:
hepinizi öpüyorum.:16::71::70::54::69:

günaydınlar..........
biz de evdeydik ablacım,sabahın 6.30'unda sağolsun oğlum uyandırdı.Yani sıradan bir gündü işte.

hepinize sağlıklı ve neşe dolu yıllar...:8:
ben de eşimle girdim yeni yıla, ama yeni yıla girdikten 5dk sonra artık uykumuza yeni düşüp :8:yattık, bugün de misafirlerim vardı kayıvalidem görümcem ve komşuları falan... yılbaşı akşamı onlara hazırlık yapmakla geçti :24:

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çiktiginda, üç yasindaki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasini mahvettigini görmüs.
Hemen oglunun yanina kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya başlamis. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye götürmüs. doktor, çocugun kirilan kemiklerini kurtarmaya çalistiysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarini kesmek zorunda kalmis.

Çocuk Ameliyattan çikip gözlerini açtiginda,bandajli ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle,
"Babacigim,kamyonuna zarar verdigim için çok üzgünüm." demis ve sonra babasina Su soruyu sormus:
"Parmaklarim ne zaman yeniden çikacak?"

Babasi eve dönmüs ve hayatına son vermis...Birisi Masaya süt döktügünde ya da bir bebegin agladigini isittiginizde bu öyküyü hatirlayin.
Çok sevdiğiniz birine karsi sabrinizi yitirdiginizi anladiginizda,önce biraz düsünün.
Kamyonlar onarilabilir, ama kirilan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarilamaz; genellikle kisiyle performansi arasindaki farki göremeyiz.

Insan hata yapar. Hepimiz hata yapariz.
Fakat öfkeyle ve düsünmeden yapilan seyler ,insani sonsuza kadar rahatsiz eder.
Harekete geçmeden önce durun ve düsünün. Sabirli olun. Anlayis gösterin ve sevin
...........

merhaba miskokulum ve nanelişeker :16: ben iyiyim, inşallah sizler de iyisinizdir... öpüyorummmm

miskokulum nasılsın neler yapıyosun? göknurcuk yok ya ondan hareketsiz kaldı topik de mi :9:

huhuuu ben geldiiiiim.Herkesciklere merhabalaaaar.Nasılsınız arkadaşlar.Ben iyi gibiyim.Azcık grip oldum okadar.Çok özledim topiğimizi:)Hamiyecim hoşgeldin.Hep gel topiğimize olurmu.Çok olalım.Miskokulum vefalı arkadaşım sen nasılsın.Ayşegülcüüük kanka :)sen napan.Ay valla özledim sizi.

huhuuu ben geldiiiiim.Herkesciklere merhabalaaaar.Nasılsınız arkadaşlar.Ben iyi gibiyim.Azcık grip oldum okadar.Çok özledim topiğimizi:)Hamiyecim hoşgeldin.Hep gel topiğimize olurmu.Çok olalım.Miskokulum vefalı arkadaşım sen nasılsın.Ayşegülcüüük kanka :)sen napan.Ay valla özledim sizi.

h.g. canım,biz de seni özled,k.Geçmiş olsun,ben de grip oldum :(

Back
X