• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

haaa varyaaaa ben akşam hamama gittim:D anaam neler gördüüüm gördüüüm.Süper oluyor ama azcıkta kafa dengi insanlarla gideceksin süpe olur.

hiçbir zaman kar yağan bir yerde yaşamak istemem.Karla ilk ciddi tanışmam üniversitede olmuştu.Sonra doğu görevinde yeteri kadar gıcık oldum.Yağmaya bir başlardı yaz gelene kadar yerde kalırdı.Sonra buranın ilçesine geldik,yine kar vardı ve acaip pis bir ayaz.Aman ya,uzak olsun benden.Ama yağmuru severim,yağsın.Belki çocukluğumdan beri alışık olsam severdim.
göknurcum hamamda ne işin vardı,ben de hep merak ederim ama hiç fırsatım olmadı.

haaa varyaaaa ben akşam hamama gittim:D anaam neler gördüüüm gördüüüm.Süper oluyor ama azcıkta kafa dengi insanlarla gideceksin süpe olur.

aaa ciddi miii :1:hayatımda hiç hamama gitmedim bennn. gerçi merak da etmiyorum, denize giderim daha iyi :2: ama eğlenceli olabilir dediğin gibi, anlat bakim neler gördün :8:

miskokulum haklısın belki küçüklükten alışık olmadığın için ya da karın eğlencesinden çok rezilliğini çektiğin için sevmiyorsundur. çocukken yağsaydı bak sen eğlenceye.. ama doğu görevinde yağınca, görev yaptığın yerler iyi olmayınca insanından da, okuldan da meslekten de ve kardan da soğuyor insan...
ben küçükken muğlaya yağardı okula gelir giderken bi eğlenirdik oynardık hart hart diye yürümesi negüzel olurdu.. maraşın da ilçesinin köyünde çalışırken çok kar gördüm... köy o kadar kötü bi yerdi ki bana o köyü sevdiren tek şey kar yağması bi de baharda suların şırıl şırıl her yerden akması oldu :16:

miskokulum tam karın göbeğine gitmiş e bide rezillik onun için öle düşünüyor.Şöle lapa lapa kar yağacak zaten her yer ılık oluyor ozaman giyicen bereni eldivenini alacan çocukları kankaları bak nasıl birkeyif oluyor.Kötü bir tecrübe olmuş sana onun için.Ayrıca hamam tam bir komedi.Ayşegülcük denizin ayrı bir keyfi var o tartışılmaz.hamamda farklı.Bikinilerini falan giyiyon dalıyon içeriye önce nefes alamıyorsun çok sıcak heryer buhar.Ama sonra alışıyorsun.Gördüklerimide nasıl anlatayım milletin yarısı çıplaktı :)::):):)Dediğim kafa dengi insanlarla gideceksin çok zevkli olur.bende ilk defa gittim.Masaj falan yapıyorlar.Öle işte değişik bişey oldu.Acayip güzel bir uyku oldu bugün.

hmmgitmek isterdim göknurcuk ama ben sıcak havaya gelemiyorum bunlatıyor beni, duramam orda :19:

meraba canlarım, nasılsınız? işyeri çok yoğun bu hafta, hiç gelemiyorum. geçmişi de okuyamadım pek,güzel haberler vardır inşaallah...
bizimde dün akşam bi yakınımız vefat etti. 36 yaşındaydı. karısı ve iki çocuğu kaldı geride.
akşam çok üzüldüm, ağladım. birisi gidiyor, birisi geliyor dünyaya. hayat böyle sürüp gidiyor işte.
görüşürüz inşaallah kızlar, Allaha emanet olun.

Allah rahmet eylesin semacım,öyle ne yazık ki,bazen evde otururken aklıma gelir.Şuan kaç kişi ağlıyordur veya işkence görüyordur diye.Sonra üzülürüm,insanlar aynı anda ne kadar farklı duyguları yaşıyor.O an doğum yapan ne kadar sevinçlidir,ya o adamın eşi ve çocukları...............

meraba canlarım, nasılsınız? işyeri çok yoğun bu hafta, hiç gelemiyorum. geçmişi de okuyamadım pek,güzel haberler vardır inşaallah...
bizimde dün akşam bi yakınımız vefat etti. 36 yaşındaydı. karısı ve iki çocuğu kaldı geride.
akşam çok üzüldüm, ağladım. birisi gidiyor, birisi geliyor dünyaya. hayat böyle sürüp gidiyor işte.
görüşürüz inşaallah kızlar, Allaha emanet olun.

yaa böyle genç yaşta ölümler beni de çok üzüyor, tanımasam bile çok üzülüyorum, allah bizi sevdikelrimizden ayırmasın

hayırlı cumalar arkadaşlar

$nuruaynim_dua4ip6pp21sd3.webp

herkese iyi hafta sonları.Ben memleketime gidiyorum.Gerçi gezmeye değil.3 yaşında yeğnim var ameliyat olacak.onun için gidiyorum.Hepinzi öpüyorum.

kızlar hala pc.m yapılmadı. oğlanın laptopuda bana düşmüyor. bu yüzden giremiyorum.
bu haftam yoğun geçti. kızım çarşamba akşamı aniden uykusundan fırlayıp, midesini boşalttı.
2 gün hastanelerdeydik. çok şükür şimdi iyi. migren için ilaç yazmıştı doktor. o ağır gelmiş.
bu yüzden zehirlenmiş. rengi kül gibiydi. iyi kurtardı açıkçası. haftasonu hemşirelikle geçiyor.
iyi olsunlarda gerisi önemli değil.
tabii bu yüzden işede gidemedi. benim pc.de bu yüzden hala yapılamadı. pazartesi halleder sanırım.
biraz daha bekleyeceğim. zor oluyor başkasının pc.si ile uğraşmak. alışmışım kendi pc.me.
hepinizi öpüyorum.:54::16::69:

günaydın....
göknurcum daha dönmedin mi?
ayşegülcüm,semacım,ablacım sizler nasılsınız?

Back
X