- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
belki alınganlık yaptım ama ben ilk kez gittiğimde yaşadıklarımı hiç unutmayacağım, unutamayacağım olaylardı. şimdi burda anlatmakta istemiyorum, müsait bi zamanda konuşuruz inşaallah seninle...
oğullarına almak istedikleri başka bi kız varken oğlu beni istiyor ve vazgeçmiyor, vs vs bi sürü durumu bana düşmanlık malzemesi olarak kullandılar. olan oldu artık biz gelinimizi sahiplenelim, önemli olan oğlumuzun mutluluğu diyemediler. hala da her telefonda, her gidişimde laf söylerler, ben yokmuşum gibi hareket ederler, inadına edercesine eşime istedikleri kızları çaya davet edeler ve sanki o gelmiş gibi hareket ederler, aman say say bitmez bi sürü olay yaşadık, yine de her şeyi olgunlukla karşılamaya çalışıyorum. ne tavır yapıyorum, ne de düşmanlık, ama hiç bişi olmamış gibi davranmakta bazen mümkün olmuyor.
dediğin gibi ege şivesi de biraz karışık, ama ben çokta şiveyle konuşmadığım için söylediklerim anlaşılmaz değil...
onlar ben yanlarında olduğumda özellikle de eşim olmadığında sırf şiveyle konuşuyorlar buna sinir oluyorum resmen seni takmıyoruz, seni istemiyoruz demek bu, bende önceki kadar samimi değilim araya resmiyet koyduk. böylesi daha iyi
ne ekersen onu biçersin, kaynana da ektiğini biçecek![]()
anlıyorum canım, ilk başta insan takılıyor canı sıkılıyor biliyorum, benim kayınannegille sorunum olmadı pek, yani ufak tefek oluyor da onu bile ben takardım ki ne kadar basit bişeydi aslında, hiç kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor, gelinler de hiç kendi kızları gibi olmuyor, ama 1 kişi evlenince aileler de evleniyor. ama anlaşman gereken sadece eşin... gerisi çok önemli değil. idare etmeye de çalışmak akıl karı değil, sadece saygı göstermen yeterli olacaktır. ne samimi ne de uzak, karşıdan nasıl tepkki varsa öyle tepki vermeli ve bu konular asla eşinle aranda konuşulmamalı... diyeceklerim bunlar, sen daha iyisini bilirsin her zaman, sıkma canını