huhuuu ben geldiiiiim.Herkesciklere merhabalaaaar.Nasılsınız arkadaşlar.Ben iyi gibiyim.Azcık grip oldum okadar.Çok özledim topiğimizi:)Hamiyecim hoşgeldin.Hep gel topiğimize olurmu.Çok olalım.Miskokulum vefalı arkadaşım sen nasılsın.Ayşegülcüüük kanka :)sen napan.Ay valla özledim sizi.
meraba arkadaşlar, nasılsınız?
neler yapıyorsunuz ?
...
h.g. canım,biz de seni özled,k.Geçmiş olsun,ben de grip oldum
hoşgeldiiiin göknurcuuuuukkkkk :) canım benim özledik seniiyileş de bi tur atak çarşıda falan
valla bildğin gibi işte, aynı... çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...
miskokulum ben de sınav hazırlıycam hafta sonu ama neyse ki siteler var da indiriyorum ordan kolay oluyor
nanelişekercim, iyiyiz sağolasın... görürşzzz
meraba kızlar, ohhh ne güzel gezmeler ayarlayın bakalım bensiz bensiz
siz benim yerime de gezin, ben burda bile gezemiyorum ki, oraya gelicem de görümcelerden kurtulup gezicem dezor iş
ben haftasonları kafa dağıtmak için çarşı-alışveriş merkezi gezsek diyorum, ama sağolsun eşimde hep bişi çıkartıyo. bi arkadaşıyla görüşecekti yarım saatlik bi görüşme olacaktı güya , sonra da buluşacaktık. saat30 da çıktı evden hala ses yok
erkekleri anlamak çok zorrr çoooookkkkk
eşimin tayini nedeniyle k.maraşta yaşamaya başladık.yaklaşık 2 aydır burdayız.benimde tanıdığım kimsem yok.tanışmak istedim sizlerle.umarım güzel dostluklarımız olur..maraş merkezde yaşıyorum.
az kendimi tanıtayım iki kızım var biri 4,5 yaşında küçük ocak 28 de bir yaşında olacak.bende aktif katılımcı olmak istiyorum.tekrardan selam..
meraba kızlar, ohhh ne güzel gezmeler ayarlayın bakalım bensiz bensiz
siz benim yerime de gezin, ben burda bile gezemiyorum ki, oraya gelicem de görümcelerden kurtulup gezicem dezor iş
ben haftasonları kafa dağıtmak için çarşı-alışveriş merkezi gezsek diyorum, ama sağolsun eşimde hep bişi çıkartıyo. bi arkadaşıyla görüşecekti yarım saatlik bi görüşme olacaktı güya , sonra da buluşacaktık. saat30 da çıktı evden hala ses yok
erkekleri anlamak çok zorrr çoooookkkkk
eşimin tayini nedeniyle k.maraşta yaşamaya başladık.yaklaşık 2 aydır burdayız.benimde tanıdığım kimsem yok.tanışmak istedim sizlerle.umarım güzel dostluklarımız olur..maraş merkezde yaşıyorum.
az kendimi tanıtayım iki kızım var biri 4,5 yaşında küçük ocak 28 de bir yaşında olacak.bende aktif katılımcı olmak istiyorum.tekrardan selam..
hoşgeldin canım aramıza.Maraşa da hoşgeldin:)Biz bukadarız hepimizde güzel bir dost olduk. arkadaşların hepsi birbirinden değerli maşallah.Evlatlarınıda allah bağışlasın canım.Herzaman bekleriz seni aramıza.
hoşgeldin papatya, antalyalı mısın yoksa? 07 olunca öyle tahmin ettim birdeneşinizin görevi nedir ve sen de çalışıyor musun ? tanışırız inşallah, biz de burdaki kızlarla gerçekte de tanıştık birbirimizi çok sevdik seni de bekleriz...
teşekkürler detaya girdiğin içinzahmet verdik... alanya tabi, burası oraya göre sıfır kalır açıkçası
miskokulum, göknur85 ve ben maraş merkezde oturuyoruz ama farklı yerlerdeniz. onlar kendilerini anlatsınben muğlalıyım 48'den de anlaşıldığı üzere. 4 sene önce tayinimi istedim buraya öyle geldim, 5.senem burda. ingilizce öğretmeniyim 26 yaşındayım evliyim eşim sivaslı,ben doğu görevimi bitirdim ama eşiminkinin bitmesini bekliyoruz şimdilk... bu kadar soruları alabilirim
çok memnun oldum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?