• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

huhuuu ben geldiiiiim.Herkesciklere merhabalaaaar.Nasılsınız arkadaşlar.Ben iyi gibiyim.Azcık grip oldum okadar.Çok özledim topiğimizi:)Hamiyecim hoşgeldin.Hep gel topiğimize olurmu.Çok olalım.Miskokulum vefalı arkadaşım sen nasılsın.Ayşegülcüüük kanka :)sen napan.Ay valla özledim sizi.

hoşgeldin şeker, geçmiş olsun :71:

h.g. canım,biz de seni özled,k.Geçmiş olsun,ben de grip oldum :(

hoş buldum canım.Teşekür ederim.Aman grip işte bu sene çok fazla yakalanıyorum.Ya çalışırken koskoca senede en fazla iki kere oluyordum şimdi nerdeyse ayda bir.Evdeyim ya acaba rahatlıkmı batıyor bana ne anlamadım :D:Dsanada geçmiş olsun canım

sağol göknurcum
iyiyiz semacım,sen nasılsın? Haftasonunu seviyorum ya...

hoşgeldiiiin göknurcuuuuukkkkk :) canım benim özledik seni :16: iyileş de bi tur atak çarşıda falan:32:
valla bildğin gibi işte, aynı... çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...
miskokulum ben de sınav hazırlıycam hafta sonu ama neyse ki siteler var da indiriyorum ordan kolay oluyor :52:
nanelişekercim, iyiyiz sağolasın... görürşzzz

hoşgeldiiiin göknurcuuuuukkkkk :) canım benim özledik seni :16: iyileş de bi tur atak çarşıda falan:32:
valla bildğin gibi işte, aynı... çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...
miskokulum ben de sınav hazırlıycam hafta sonu ama neyse ki siteler var da indiriyorum ordan kolay oluyor :52:
nanelişekercim, iyiyiz sağolasın... görürşzzz

bi hafta sonu daha ayarlarız işl.Miskokulumda gelir şöle bi turlarız gari.İyi olur bence.Siz sınavlarınızı atlatın.Haftaya falan yaparız

inşallah canım miskokulum da gelir kız kıza doya doya gezeriz, erkeklerle gezilmiyor malum :74: tatile girmeden önce halledelim

nanelişeker de olsun yaaa:34: sen de bize burdan katıl tamam mı nanelişeker:3:

meraba kızlar, ohhh ne güzel gezmeler ayarlayın bakalım bensiz bensiz :21: :21: :21:
siz benim yerime de gezin, ben burda bile gezemiyorum ki, oraya gelicem de görümcelerden kurtulup gezicem de :19: zor iş :1:
ben haftasonları kafa dağıtmak için çarşı-alışveriş merkezi gezsek diyorum, ama sağolsun eşimde hep bişi çıkartıyo. bi arkadaşıyla görüşecekti yarım saatlik bi görüşme olacaktı güya , sonra da buluşacaktık. saat:11:30 da çıktı evden hala ses yok :20:
erkekleri anlamak çok zorrr çoooookkkkk :25:

Son düzenleme:
meraba kızlar, ohhh ne güzel gezmeler ayarlayın bakalım bensiz bensiz :21: :21: :21:
siz benim yerime de gezin, ben burda bile gezemiyorum ki, oraya gelicem de görümcelerden kurtulup gezicem de :19: zor iş :1:
ben haftasonları kafa dağıtmak için çarşı-alışveriş merkezi gezsek diyorum, ama sağolsun eşimde hep bişi çıkartıyo. bi arkadaşıyla görüşecekti yarım saatlik bi görüşme olacaktı güya , sonra da buluşacaktık. saat:11:30 da çıktı evden hala ses yok :20:

:):) Bilmezmiyiz zor olduğunu şekercik.Biz kızlar takılıyoruz. heriflerimize işimiz bittiğinde işimiz bitti gelin bizi alın diyoruz :):) kuzu kuzu geliyorlar ne güzel ne güzel bir görsen.sen gel onuda uydururuz bize merak etme.

eşimin tayini nedeniyle k.maraşta yaşamaya başladık.yaklaşık 2 aydır burdayız.benimde tanıdığım kimsem yok.tanışmak istedim sizlerle.umarım güzel dostluklarımız olur..maraş merkezde yaşıyorum.
az kendimi tanıtayım iki kızım var biri 4,5 yaşında küçük ocak 28 de bir yaşında olacak.bende aktif katılımcı olmak istiyorum.tekrardan selam..

eşimin tayini nedeniyle k.maraşta yaşamaya başladık.yaklaşık 2 aydır burdayız.benimde tanıdığım kimsem yok.tanışmak istedim sizlerle.umarım güzel dostluklarımız olur..maraş merkezde yaşıyorum.
az kendimi tanıtayım iki kızım var biri 4,5 yaşında küçük ocak 28 de bir yaşında olacak.bende aktif katılımcı olmak istiyorum.tekrardan selam..

hoşgeldin canım aramıza.Maraşa da hoşgeldin:)Biz bukadarız hepimizde güzel bir dost olduk. arkadaşların hepsi birbirinden değerli maşallah.Evlatlarınıda allah bağışlasın canım.Herzaman bekleriz seni aramıza.

aynen canım çok zor... biz de akşam bi çıktık az önce carrefoura falan gittik de bei çekiştire çekişitre durdurmadı :) suratımı astım geldim, e gezdin ya diyor bi de, sanki köpeği çişe çıkartıyor benimki :9: ama sağolsun gezmeme kızmaz,o yokken daha rahatız, göknurcuk da dedi ya eşimize sölüyorz gel bizi al geliyolar hemen :74:

hoşgeldin papatya, antalyalı mısın yoksa? 07 olunca öyle tahmin ettim birden :16: eşinizin görevi nedir ve sen de çalışıyor musun ? tanışırız inşallah, biz de burdaki kızlarla gerçekte de tanıştık birbirimizi çok sevdik :16: seni de bekleriz...

hoşgeldin canım aramıza.Maraşa da hoşgeldin:)Biz bukadarız hepimizde güzel bir dost olduk. arkadaşların hepsi birbirinden değerli maşallah.Evlatlarınıda allah bağışlasın canım.Herzaman bekleriz seni aramıza.

hoşgeldin papatya, antalyalı mısın yoksa? 07 olunca öyle tahmin ettim birden :16: eşinizin görevi nedir ve sen de çalışıyor musun ? tanışırız inşallah, biz de burdaki kızlarla gerçekte de tanıştık birbirimizi çok sevdik :16: seni de bekleriz...

çok teşekkür ederim ardakadşlar..ben daha detayi gireyim:1:
eşim adanalı,ben ise ankaralıyam.fakat evlendigimizden bu yana (8 yıllık evliyim) hep alanyada yaşadık.orayı tercih ettik.çok sevdiğim bi yerdir.ayrıca benim ailemde alanyada yaşıyor şuan.ayrılmak çok zor geldi tabi.ama eşimde çok üzgün ayrıldı ama adanaya yaklaştığı içinde mutluydu.hala alaşmaya çalışıyorum.bide kış olunca çocukları dışarı çok oz çıkarmaya başladım oda üzüyo..eşim maliyede müdür yardımcısı.ben ise çocuklardan sonra çalışmadım hiç.eskiden çalışıyordum.böyle işte.
sizleride tanımak isterim.maraş merkezdemisiniz hep yoksa farkıl yerlerdende olan varmı???

teşekkürler detaya girdiğin için :34: zahmet verdik... alanya tabi, burası oraya göre sıfır kalır açıkçası :1:
miskokulum, göknur85 ve ben maraş merkezde oturuyoruz ama farklı yerlerdeniz. onlar kendilerini anlatsın :8: ben muğlalıyım 48'den de anlaşıldığı üzere. 4 sene önce tayinimi istedim buraya öyle geldim, 5.senem burda. ingilizce öğretmeniyim 26 yaşındayım evliyim eşim sivaslı,ben doğu görevimi bitirdim ama eşiminkinin bitmesini bekliyoruz şimdilk... bu kadar :31: soruları alabilirim :52:
çok memnun oldum bu arada :34:

teşekkürler detaya girdiğin için :34: zahmet verdik... alanya tabi, burası oraya göre sıfır kalır açıkçası :1:
miskokulum, göknur85 ve ben maraş merkezde oturuyoruz ama farklı yerlerdeniz. onlar kendilerini anlatsın :8: ben muğlalıyım 48'den de anlaşıldığı üzere. 4 sene önce tayinimi istedim buraya öyle geldim, 5.senem burda. ingilizce öğretmeniyim 26 yaşındayım evliyim eşim sivaslı,ben doğu görevimi bitirdim ama eşiminkinin bitmesini bekliyoruz şimdilk... bu kadar :31: soruları alabilirim :52:
çok memnun oldum bu arada :34:

bende teşekkür ederimm:34:
sizin maraş bitmek üzürü desenize.as kalmış gibi tayininize.eşin ne iş yapıyor.odamı ögretmen..bende bu arada 30 yaşındayım.aceba yakınmıyızkii:26:.helen daldım ben.ben trabzon bulvarında oturuyorum..diger arkaşalarda nerede oturuyor acep.:26: sorunuz varsa bende alabilirim:86:

Back
X