Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aha adaşım![]()
inşallah buluşabilirz, ben ayarlarım sanırım,şimdilk öyle görünüyor ... aksilk çıkmasa sorun yok :) ya evde sana ya da göknura zahmet vermesek hiç, ben ev oturması da sevmem pek kendimi dışarı atasım geliyor ama siz hepiniz ev oturması tercih ederseniz ben de uyarım![]()
göknurcum kızlar sana gelecekler ya hazır, görümcelerini ve eltini de davet et![]()
![]()
o zaman kızlar hiç sıkılmazlar![]()
![]()
papatya canım benim memleket kütahya, eşimin memleket kahramanmaraş, burda yaşamak benim için güzel de, ama ilerde illaki maraş diyor eşim, bende zamanı gelince düşünürüz deyip kapatıyorum konuyu, yok hayır desem inadına daha çok gitmek isteyecek, neyse bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
göknurcummmm canım mümkün olsa ahhh keşkeeeee
her ne kadar maraş benim kabusum olsa da sizlerle tanışmak için gelmeyi çok istiyorum
yakın zamanda maraş yolu görünmüyor ama bakalım kısmet, zamanla neler olur bilmiyorum :44:
göknurcummmm canım mümkün olsa ahhh keşkeeeee
her ne kadar maraş benim kabusum olsa da sizlerle tanışmak için gelmeyi çok istiyorum
yakın zamanda maraş yolu görünmüyor ama bakalım kısmet, zamanla neler olur bilmiyorum :44:
uff ya gelmek istemiyorum belki, zorla getirtiyor yaaa
tabi ki canım sendeyizzzz
:82:
Slm nasılsınız.
Bende göksunluyum ama doğmadım büyümedim babam ve annem oralı.
Kocaelinde yaşıyoruz
hoşgeldin selcim,göksun'da çalıştım,öyle soğuk bir yer görmedim hayatımda.
papatya üzüldüm ya,keşke gelebilsen,tanışırdık hem.