• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

göknurcummmm canım mümkün olsa ahhh keşkeeeee :25:

her ne kadar maraş benim kabusum olsa da sizlerle tanışmak için gelmeyi çok istiyorum :34:
yakın zamanda maraş yolu görünmüyor ama bakalım kısmet, zamanla neler olur bilmiyorum :44:

:61:
inşallah buluşabilirz, ben ayarlarım sanırım,şimdilk öyle görünüyor ... aksilk çıkmasa sorun yok :) ya evde sana ya da göknura zahmet vermesek hiç, ben ev oturması da sevmem pek kendimi dışarı atasım geliyor ama siz hepiniz ev oturması tercih ederseniz ben de uyarım :34:

benim için tabi havanın iyi olması gerek.malum iki tane çocuk olunca zor oluyo.
göknurcum kızlar sana gelecekler ya hazır, görümcelerini ve eltini de davet et :1: :1: :1:
o zaman kızlar hiç sıkılmazlar :27: :27: :27:

papatya canım benim memleket kütahya, eşimin memleket kahramanmaraş, burda yaşamak benim için güzel de, ama ilerde illaki maraş diyor eşim, bende zamanı gelince düşünürüz deyip kapatıyorum konuyu, yok hayır desem inadına daha çok gitmek isteyecek, neyse bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

anladım canım.ee sen hiç tatillerdedemi maraşa gelmiyorsunn..

her ne kadar maraş benim kabusum olsa da sizlerle tanışmak için gelmeyi çok istiyorum :34:
yakın zamanda maraş yolu görünmüyor ama bakalım kısmet, zamanla neler olur bilmiyorum :44:

benim eşim cumarteside mesai yapıyor.bazen ögle 1 de çıkıyor..bazende ikindi 4 te.şimdi gidecegim yere o bırakır beni haliyle.ama nasılolcak şimdi biyliyorum.belki gelemeyebilirim.benimki belki cumadan belli olur .tanışmak istiyorum inşallah.eşimle görüşeyim.bide msn de denk ggelebiysek.gidecegim ev nerde yakınmı uzamkı bize bilmiyorumki.:26:

çok sevindim,toplanıyoruz yine :66:

papatyam gelmeye çalış,özellikle bizim için ev istedim,malum sende 2 çocuk,ben de 1(2.5 yaşında).Dolmuşla gelirsin ya,ne olacak?Olmadı biz alırız seni,nasılsa evimiz çarşıya yakın,göknur'a giderken de çarşıdan geçeceğiz.

göknurcum sende olsun madem,çok yorma kendini :16:

herkes ayarlasın o zaman.

semacım seni tanımayı da çok isterim,inşallah bir gün nasip olur.Yıllık izninde gelisiniz belki.Senin için zor olur buralar ama olur da temelli gelirseniz sık sık görüşürüz,biz daha 3-4 yıl buralardayız.

inşallah kızlar görüşürz yeniden :16: cumartesi benim için daha uygun olur öğleden sonra, çok geç kalmadan tabi, malum ev yemek falan :9: pazar günü eşimin tatili de, ona ayırırım vaktimi :31: haberleşiriz...

papatya sen msn adresini bana yollar mısın? çünkü senin isteğin gelemdi bana, ben de ekliyim ki çabuk olsun.

uff ya gelmek istemiyorum belki, zorla getirtiyor yaaa :47:
tabi ki canım sendeyizzzz :66:
:82:

papatya canım cumartesi ayarla mutlaka kendini olurmu.Ayşegül ve miskokulumla buluşursun çarşıda.Hem tanırsın bizi.eşinde bırakabilir.ayşegülleri takip eder arabayla sorun yok bıraksın bizim eve.msn adresini yollasan daha iyi irtibat kurarız ama.

günaydın kızlar.....

inş bu cumartesi buluşuyoruz,ne güzel ya.Papatya gel mutlaka.

Slm nasılsınız.
Bende göksunluyum ama doğmadım büyümedim babam ve annem oralı.
Kocaelinde yaşıyoruz

Slm nasılsınız.
Bende göksunluyum ama doğmadım büyümedim babam ve annem oralı.
Kocaelinde yaşıyoruz

selam canım.Hım.Bizde maraşlı değiliz canım yani en azından şuan konuştuğumuz arkadaşlarla.Hepimiz ayrı memleketten.Çoğumuz tayin nedeni ile burdayız yani.Sen geldinmi hiç maraşa.

hoşgeldin selcim,göksun'da çalıştım,öyle soğuk bir yer görmedim hayatımda.

papatya üzüldüm ya,keşke gelebilsen,tanışırdık hem.

Back
X