• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

selam canım.Hım.Bizde maraşlı değiliz canım yani en azından şuan konuştuğumuz arkadaşlarla.Hepimiz ayrı memleketten.Çoğumuz tayin nedeni ile burdayız yani.Sen geldinmi hiç maraşa.
Anladım canım, ben göksuna geldim senede bi kere gelrd,k evlenmeden önce.
Ama maraş merkeze hiç gitmedim
hoşgeldin selcim,göksun'da çalıştım,öyle soğuk bir yer görmedim hayatımda.

papatya üzüldüm ya,keşke gelebilsen,tanışırdık hem.

Ne güzel ne iş yaptın ki göksunda

ne güzel olurdu nanelişekerim,ama inş bir gün olur
selcim öğretmenim ben.

papatyaaaa ayşegüülllll neden gelmiyorsun yaaa :20: küs bizlen....:19:
nanelişeker sen küs çok uzaksıın :19:
şaka bi yana da gelsen çok sevinirdik. belki bizi tanımadığın için çekindin. ama biz de öyle ilk tanışırken değişik duygular içindeydik de şimdi iyi ki tanışmışız diyorum ben, çekinecek hiç bir şey yokmuş... üstelik benim eşim de polis nasıl kızmıştı nerdeyse eşimle küsüp gelmiştim kızların yanına ama ben haklı çıktım, kızlar güvenimi boşa çıkarmadılar sağolsunlar :91:
sel, merhaba biz de başka memlektlerden olup maraşta buluşanlarız. sen de katıl sohbetimize...

pıtırcık da hemen koşuyor tabi çıtırcığı topikte basmak için....:51:

günaydın kızlar....
ben kimseyi sobeliyorum ya,aynı saatlere denk gelmiyoruz
yazılı okudum ben de,şu öğrenciler hiç çalışmıyor :(

ne güzel olurdu nanelişekerim,ama inş bir gün olur
selcim öğretmenim ben.
Ne güzel ilçede mi belkide benm yeğenleri kuzenleri falan okuttun hee:1:
papatyaaaa ayşegüülllll neden gelmiyorsun yaaa :20: küs bizlen....:19:
nanelişeker sen küs çok uzaksıın :19:
şaka bi yana da gelsen çok sevinirdik. belki bizi tanımadığın için çekindin. ama biz de öyle ilk tanışırken değişik duygular içindeydik de şimdi iyi ki tanışmışız diyorum ben, çekinecek hiç bir şey yokmuş... üstelik benim eşim de polis nasıl kızmıştı nerdeyse eşimle küsüp gelmiştim kızların yanına ama ben haklı çıktım, kızlar güvenimi boşa çıkarmadılar sağolsunlar :91:
sel, merhaba biz de başka memlektlerden olup maraşta buluşanlarız. sen de katıl sohbetimize...
Seve seve katılırım tabi

aha ben de miskokulumu sobeliyim bari , sabahları evdeyim ya ben beni sobeleyebilirsin :46: ne çabuk okudun maşallah, benim yazılılar bugün,cuma ve haftaya salı günü. ama haftasonundan hazırladım şimdi çok rahatım :8: öğrenciler düşük alınca ben de çok üzülüyorum sinir oluyorum. ben bi sınav için nasıl uğraşıyorum çocuk yüzüne bakmadan geliyor bu ne rahatlıktır yaa :60:

aynen öyle ayşegülcüm,o kadar soru hazırlıyorum,anlatmaktan dilimde tüy bitiyor,yine aynı :(

olabilir selcim.Ben çok okulda çalıştım ordayken.Sağlık meslek,anadolu öğretmen,imam hatip ve metem.

merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))

merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))

merhaba canım.Topiğimizde öğretmen çoook.Hoşgeldin aramıza ayrıca.Allah oğluşunada hayırlı uzun ömürler versin işl.Bizde farklı memleketlerdeniz hep.Konyalıyım ben sen nerelisin.Daha gerilerdeki sayfalarda kendimizi hep tanıttık ordan okuyabilirsin.Sende tanıtırsın kendini tanımış olurz senide.Oleeey arkadaşlar çoğalıyoruz birsürü birsürü oluyoruz :)

Back
X