• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

yarın akşam yemeğine misafirim var,6 kişi.Ne yapacağıma karar veremedim,ne yapsam ki?

balıııık:):) süper misafirlik oluyor.Yanına bol salata değişk mezeler.bu 8 kişilk misafir menüsüydü.buda 7 kişilk menümdü.Bende kıymalı sodalı börek ,mercimek çorbası havuçlu falan :)fırında patatesli tavuk ,garnitürlü bezelye havuç flan :) prinç pilavı,vişneden komposto yaptım.Sonra yoğurtlu havuç bide lahana salatası yaptım.Buydu menüm .belki işine yarar

merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))

hoşgeldin lll, burası öğretmenler odasına döndü ha :) göknur la nanelişekr de müdürümüz olsunlar :16: hadi kendini tanıt bekiyoruz bak, biz her gün girip bi selam veririz ona göre, sen de öyle ol bekletme bizi :6:

yarın akşam yemeğine misafirim var,6 kişi.Ne yapacağıma karar veremedim,ne yapsam ki?

selam canım :61: valla sen de bilemezsen artık ben napsam ki :55: maşallah hamaratsın göknurcum da öyle maşallah :46:
ben de naçizane bi menü sunayım: domates çorbası, pilav, et sote (sebzeli-mantarlı falan), salata, komposton varsa güzel olur kış günleri için, benim var :)

hoşgeldin lll, burası öğretmenler odasına döndü ha :) göknur la nanelişekr de müdürümüz olsunlar :16: hadi kendini tanıt bekiyoruz bak, biz her gün girip bi selam veririz ona göre, sen de öyle ol bekletme bizi :6:

müdür müüüü ben miiiiiii :52: :52: :52:
katibeliği başardım da müdürlük kaldı sanki :1:
ilahi ayşegüllll sen çok yaşa emi :16:

Son düzenleme:
sen de çok yaşa nanelişekerim :16: başarırsın sen allahın izniyle, e öğrenci mi yapalım sizi , siz müdür olun da idare edin bizi :8: biz çok yarmaz öğretmenleriz

anam benim kociş de kurtlar vadisi izliyor, ben de dinliyorum, kayınvalidem de yatıyor ama izlemek zorunda kalıyor :6: he he heeee...
inşallah buluşucaz, benim kayınvalidem bi kaç gün bizde olacak onu bırakıp gelmem ayıp olur mu bilmiyorum ama gitmeye çalışıcam :24:

anam benim kociş de kurtlar vadisi izliyor, ben de dinliyorum, kayınvalidem de yatıyor ama izlemek zorunda kalıyor :6: he he heeee...
inşallah buluşucaz, benim kayınvalidem bi kaç gün bizde olacak onu bırakıp gelmem ayıp olur mu bilmiyorum ama gitmeye çalışıcam :24:

önceden planladığımız bi durum vs deyince anlayışla karşılar heralde, kayınvalidelere de belli olmuyor ki :1:

sağolun kızlar,yarın okuldan gelince epeyce işim olacak.

gelmezsen küseriz ayşegül :63::2:

hayırdır kanka ayşegülcüüük.Bir durummu olmuş ne.Bişiler demişssin herhal nanelişekere.Gelemem belki falan die.Vallam saçını başıını yolarım he :Pgelmessen küseriz şeeeey::):)bekliyoruz mutlaka.Valla çok ayıp olur bana ona göre.

ayol sizin kocalar izliyormuş kurtlar vadisini bizde de ben.Bayılıyorum o diziye valla:)Kocam kızdı az. izleme falan die bi baktım oda bakıyor.Alıştırdın benide napim diyor bide:)Böyle ters bizim maile işte:):)::)Ayşegül bak kızdırma he beni gelecen mutlaka.Walla bak ayıp edersin bize.

sağolun kızlar,yarın okuldan gelince epeyce işim olacak.

gelmezsen küseriz ayşegül :63::2:

ben de küserim kendime valla :63:
kızlar ben gelmiycem ya da gelemiycem demedim ki. hani kaynanam evde olunca çıkmak biraz zoruma gidecek ayıp olur mu diye düşündüm yani, ama gelicem yani :34: kaynanam da zaten öyle kötü karşılamaz da saygımdan yani :21: gitmeye çalışıcam yazmışım da öylesine yazdım yani biraz anlam bozukluğu yapışım, gelemiycemgibi anlaşılmış aliba. yok öyle bişey :16:
bak göknurcuk çemkirme gelmeyiveririm haa:63:
:66:

ayol sizin kocalar izliyormuş kurtlar vadisini bizde de ben.Bayılıyorum o diziye valla:)Kocam kızdı az. izleme falan die bi baktım oda bakıyor.Alıştırdın benide napim diyor bide:)Böyle ters bizim maile işte:):)::)Ayşegül bak kızdırma he beni gelecen mutlaka.Walla bak ayıp edersin bize.

ben de kocişle izliyorum napiyim, komik geliyor dizi bana bazı adamlar çok komik :52:

ben de küserim kendime valla :63:
kızlar ben gelmiycem ya da gelemiycem demedim ki. hani kaynanam evde olunca çıkmak biraz zoruma gidecek ayıp olur mu diye düşündüm yani, ama gelicem yani :34: kaynanam da zaten öyle kötü karşılamaz da saygımdan yani :21: gitmeye çalışıcam yazmışım da öylesine yazdım yani biraz anlam bozukluğu yapışım, gelemiycemgibi anlaşılmış aliba. yok öyle bişey :16:
bak göknurcuk çemkirme gelmeyiveririm haa:63:
:66:

:) tamam tamam ayşegülcük.Yapmıcam birdaha yapmıcam üzülme sen üzülme :)öle bir yazmışssınki sanki gelemicek mantığı çıkmış.Neyse tatlıya bağladık gari.dimi kııııı ayşegülcük :):)

tatlıya bağlayıvedik gari :82:
gene de hiç bir zaman kesin konuşmamak gerek, nolur nolmaz bişey olur aksilik falan, gelinmez, şimdilik yüzde 90 geliyorum :66: zaten birimiz gelmezse toplanmanın anlamı olmaz:20: eşime de kaynanama da sölemedim daha da, akşam sölerim eşime, o yüzden yüzde 90 diyorum, sorun çıkmazsa yüzde 100 :51:

Back
X