- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))
yarın akşam yemeğine misafirim var,6 kişi.Ne yapacağıma karar veremedim,ne yapsam ki?
hoşgeldin lll, burası öğretmenler odasına döndü ha :) göknur la nanelişekr de müdürümüz olsunlarhadi kendini tanıt bekiyoruz bak, biz her gün girip bi selam veririz ona göre, sen de öyle ol bekletme bizi
![]()
iyiyim şekerimmmnapıyosun
anam benim kociş de kurtlar vadisi izliyor, ben de dinliyorum, kayınvalidem de yatıyor ama izlemek zorunda kalıyorhe he heeee...
inşallah buluşucaz, benim kayınvalidem bi kaç gün bizde olacak onu bırakıp gelmem ayıp olur mu bilmiyorum ama gitmeye çalışıcam![]()
sağolun kızlar,yarın okuldan gelince epeyce işim olacak.
gelmezsen küseriz ayşegül:2:
ayol sizin kocalar izliyormuş kurtlar vadisini bizde de ben.Bayılıyorum o diziye valla:)Kocam kızdı az. izleme falan die bi baktım oda bakıyor.Alıştırdın benide napim diyor bide:)Böyle ters bizim maile işte:):)::)Ayşegül bak kızdırma he beni gelecen mutlaka.Walla bak ayıp edersin bize.
ben de küserim kendime valla
kızlar ben gelmiycem ya da gelemiycem demedim ki. hani kaynanam evde olunca çıkmak biraz zoruma gidecek ayıp olur mu diye düşündüm yani, ama gelicem yanikaynanam da zaten öyle kötü karşılamaz da saygımdan yani
gitmeye çalışıcam yazmışım da öylesine yazdım yani biraz anlam bozukluğu yapışım, gelemiycemgibi anlaşılmış aliba. yok öyle bişey
bak göknurcuk çemkirme gelmeyiveririm haa
![]()