Kahramanmaras///46

Kahraman memleketim
8 sene oldu göremeyeli ne çok değişmiş ne kadar güzel olmuş
İlkokul arkadaşlarımın eklediği fotoğraflara bakıyordum da
İnşallah bu yaz gidip göreceğim

sen de mi brütüs, sen de mi rondela zeynep ablanın arkadaşı mısın?
hoşgeldin ayşegül ben

Hoşbulduk canımm
Aybala benim ismim de
Yok canım Zeynep ablanın ilkokul arkadaşı diilim yeni gördüm bu sayfayı

ayyy biz de tam ilkokul arkadaşı gelmişti berfinsenanın, onun üstüne konuşuyorduk, sen de ilkokuldan bahsedince öyle sandım ayol
aybala mı gerçekten ismin, azeri ismi sanki

ayyy biz de tam ilkokul arkadaşı gelmişti berfinsenanın, onun üstüne konuşuyorduk, sen de ilkokuldan bahsedince öyle sandım ayol
aybala mı gerçekten ismin, azeri ismi sanki

evet ismini duyan herkesin ilk tepkisi
babam osmanlı tarihine çok meraklı
şeyh edebalinin kızının ismi de aybala öyle karar vermişler
evet okudum ben de tam üstüne gelmişim

kızzzlaaarrr kötüyüm elim kolum tutmuyor bugün dışarı çıktım eylülsena tın tın bitirdi beni başım dönüyor

çocukla bir yere gitmek sıkıntı oluyor canım.Dinlen biraz

hoşgeldin derya,eski arkadaşlıklar bambaşka ya,kıymetinizi bilin birbirinizin.

Kahraman memleketim
8 sene oldu göremeyeli ne çok değişmiş ne kadar güzel olmuş
İlkokul arkadaşlarımın eklediği fotoğraflara bakıyordum da
İnşallah bu yaz gidip göreceğim

bekleriz aybalacım,çok uzun zaman olmuş.

bize ne oldu bugün şimdi eylül ağlıyor ve ateşi var gitmek zorundayım nazaramı geldik ne

geçmiş olsun canım,bugün nasıl kuzucuk?

AYrıca yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize..Miskokulum nasılsın canım denk gelemiyoruz artık hiç kimselerle.meliha yok sema yok kimse yok.

çıtırcık sen notuyon.Bugünde misafirim var bugünde benm arkadaşım geliyor yemeğe.hep zeynepmi yoğun olcak azcık da ben oluyum bari :):)

a aa gelseydin sen de kaynatsaydın şekerim hıh
konyaya ne zaman gidiyosunuz? yarın mı yoksa?
hele bi gel konyadan sen :117: işten çıkmak nerden çıktı peki, gündemde yoktu zanlımca :44:
aferin kız, ev hanımı olucan sen hadi bkim, bende gelişme yok henüz inatla direniyorum

yarın gidecez canım inşl.Akşam 7 gibi falan çıkmış oluruz sanırım.Hele bi geliyim hayırlısıyla görüşürüz ozaman kaynatmayı :) ya tayin olayı belli olursa zaten konyada olacaz die 1 ay gezmeyi düşünüyorum.Yok çıkmadı tayin ozamanda daha düzgün biryerde başlıcam işe.Bu çalıştığım yer sıkıntılı biraz.Sonra buluştuğumuzda dedikodumuz hazır :):):)gidiyimda valiz hazırlıcam şimdi.Yine 1i bulacaz

evet canım,denk gelemiyoruz .Haftaya bir program ayarlayalım,ama herkes gelsin.Gelmeyene ceza var
Biz de bugün Hatay'a,eşimlere gidiyoruz inş.Cuma döneceğiz bakalım.Herkese iyi tatiller.

ayyy gidiyo musun.. ben napıcam sensiz burda peki... bırakma beniiiiii
konuşacak konuları bekliyorum o zaman şimdiden sabırsızlıkla öpüyorum canım iyi yolculuklar.. ühü ühü ühüüüü

evet canım,denk gelemiyoruz .Haftaya bir program ayarlayalım,ama herkes gelsin.Gelmeyene ceza var
Biz de bugün Hatay'a,eşimlere gidiyoruz inş.Cuma döneceğiz bakalım.Herkese iyi tatiller.

sen de mi brütüs sana da iyi yolculuklar, sağ salim gidin gelin inşallah...
evet program yapalım, bana gelin bu sefer. ben bu pazar bile olabilir diye içimden geçirmiştim de herkes bi yerlerde olucak gibi görünüyor.. yine de pazar günü toplanması hakkında görüşlerinizi bekliyorum hepinizin

slm kızlar. Çok yeni sayılmam ama ilk defa gördüm burayı.Nassııı kaçmış gözümden.Takılırım artık

arkadaşlar merhaba yola çıkan arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum, ve ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, üzerimdeki ağırlık hala geçmedi beni birinin şöyle bi silkelemesi lazım kendime geleyim diye, bu arada nerede ve ne zaman toplanacaksınız önümüzdeki hafta içi olursa ben evime hazır ve nazır kabul ederim , çıtırım kokoşum sen bana gelin diye yazmışsın canınız nereyi isterse ben uyarım ok. senin oraya uçak vardı değilmi beni otobüs tutarda malum uzun yol

evet ya burası maraşın diğer ucu sayılır binevler değil ama burası biz kuzeydeyiz, kadın doğum hast. civarı sayılır...
benim için de farketmez, sende yada bende ya da dışarda... bizim için amaç görüşelim de nerde olursa olsun, çarşıda dondurma yemeyi çok seviyoruz, burçin de tatlı yemeyi
dur seni silkeliyim çekiştiriym biraz kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…