sen de mi brütüs, sen de mi rondelazeynep ablanın arkadaşı mısın?
hoşgeldinayşegül ben
Hoşbulduk canımm
Aybala benim ismim de
Yok canım Zeynep ablanın ilkokul arkadaşı diilim yeni gördüm bu sayfayı
bize ne oldu bugün şimdi eylül ağlıyor ve ateşi var gitmek zorundayım nazaramı geldik ne
ayyybiz de tam ilkokul arkadaşı gelmişti berfinsenanın, onun üstüne konuşuyorduk, sen de ilkokuldan bahsedince öyle sandım ayol
aybala mı gerçekten ismin, azeri ismi sanki
kızzzlaaarrr kötüyüm elim kolum tutmuyor bugün dışarı çıktım eylülsena tın tın bitirdi beni başım dönüyor
merhaba arkadaşlar, ben derya , k.maraşlıyım ama nevşehirde yaşıyorum maraşa da yılda 1 defa gidebiliyorum özlüyorum tabi, kapadokya da çok güzel buraya da alıştım ama maraşın yerini tutmuyor, bu arada ben berfinsena zeynep in ikokuldan sınıf arkadaşıyım .beni bu siteyle o tanıştırdı ,yeniyim yani onu çok seviyorum 25 yıldır zeynep i görmüyorum , bu yazın tekrar tanışacağız inşlh
Kahraman memleketim
8 sene oldu göremeyeli ne çok değişmiş ne kadar güzel olmuş
İlkokul arkadaşlarımın eklediği fotoğraflara bakıyordum da
İnşallah bu yaz gidip göreceğim
bize ne oldu bugün şimdi eylül ağlıyor ve ateşi var gitmek zorundayım nazaramı geldik ne
a aa gelseydin sen de kaynatsaydın şekerim hıh
konyaya ne zaman gidiyosunuz? yarın mı yoksa?
hele bi gel konyadan sen :117: işten çıkmak nerden çıktı peki, gündemde yoktu zanlımca :44:
aferin kız, ev hanımı olucan sen hadi bkim, bende gelişme yok henüzinatla direniyorum
AYrıca yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize..Miskokulum nasılsın canım denk gelemiyoruz artık hiç kimselerle.meliha yok sema yok kimse yok.
çıtırcık sen notuyon.Bugünde misafirim varbugünde benm arkadaşım geliyor yemeğe.hep zeynepmi yoğun olcak azcık da ben oluyum bari :):)
yarın gidecez canım inşl.Akşam 7 gibi falan çıkmış oluruz sanırım.Hele bi geliyim hayırlısıyla görüşürüz ozaman kaynatmayı :) ya tayin olayı belli olursa zaten konyada olacaz die 1 ay gezmeyi düşünüyorum.Yok çıkmadı tayin ozamanda daha düzgün biryerde başlıcam işe.Bu çalıştığım yer sıkıntılı biraz.Sonra buluştuğumuzda dedikodumuz hazır :):):)gidiyimda valiz hazırlıcam şimdi.Yine 1i bulacaz
evet canım,denk gelemiyoruz .Haftaya bir program ayarlayalım,ama herkes gelsin.Gelmeyene ceza var
Biz de bugün Hatay'a,eşimlere gidiyoruz inş.Cuma döneceğiz bakalım.Herkese iyi tatiller.
slm kızlar. Çok yeni sayılmam ama ilk defa gördüm burayı.Nassııı kaçmış gözümden.Takılırım artık
slm kızlar. Çok yeni sayılmam ama ilk defa gördüm burayı.Nassııı kaçmış gözümden.Takılırım artık
arkadaşlar merhaba yola çıkan arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum, ve ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, üzerimdeki ağırlık hala geçmedi beni birinin şöyle bi silkelemesi lazım kendime geleyim diye, bu arada nerede ve ne zaman toplanacaksınız önümüzdeki hafta içi olursa ben evime hazır ve nazır kabul ederim , çıtırım kokoşumsen bana gelin diye yazmışsın canınız nereyi isterse ben uyarım ok. senin oraya uçak vardı değilmi beni otobüs tutarda malum uzun yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?