evet ya burası maraşın diğer ucu sayılır binevler değil ama burası biz kuzeydeyiz, kadın doğum hast. civarı sayılır...
benim için de farketmez, sende yada bende ya da dışarda... bizim için amaç görüşelim de nerde olursa olsun, çarşıda dondurma yemeyi çok seviyoruz, burçin de tatlı yemeyi
dur seni silkeliyim çekiştiriym biraz kendine gel
hahayyyyhem otobüsle mi geliceksin, şoförlüğünü konuştur da gel şekerim
anlıyorum.. tabi hayat şartları ne getirirse ona göre yolumuzu çiziyoruz.. allah sağlık versin, hep beraber olun, huzurlu olun da, gerisi olur gider... biz de çıkıyoruz arada... şükür
bizde çıkıyoruz şükür:)çıtırcık napaan.Biz hala gidemedik benm mıymıy herifin uyuması lazımmış da 11 gibi çıkarız dedi gitti yattısanki hep o kullanıyor arabayı yarısından fazlası bende arabanın.gıcık kocam :)ayrıcaaa hele bir bensiz toplanında bakın notuyom sizi :):)lensini çıkartırım valla:):)
bu buluşmamızda inşl zeynepcik olmak zorundasın artık kaçışın yok.Zaten 1 hafta önceden ayarlıyoruz sağlık sorunu olmadıkça geleceksin şekerim :)
topiğimize katılan arkadaşta hoşgelmiş aramıza.
burçincim geç oldu ama yeni gördüm mesajını.Sanada kazasız belasız yolculluklar iyi eğlenceler de dileyim.sen benden önce kaçtın gittin ne güzel.Benm işte yoğundu bugün 6.30 gibi çıkabildim işten.
HEPİNİZİ öpüyorum şekerlerim ALLAHA emanet olun.Beni dört gözlede bekleyin.Ay çok acıklı vedalaşma gibi oldu :):)
AYrıca yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize..Miskokulum nasılsın canım denk gelemiyoruz artık hiç kimselerle.meliha yok sema yok kimse yok.
çıtırcık sen notuyon.Bugünde misafirim varbugünde benm arkadaşım geliyor yemeğe.hep zeynepmi yoğun olcak azcık da ben oluyum bari :):)
hoşbulduk.Eevet maraşlıyım topiği mesai saatleri dışında takip edemicem sorulara geç cevap verirsem kusura bakmayın öpüldünüz
ama siz durun bakalım.hele konya dan geliyim işten de çıkayım bensiz kaynatırmısınz bakalım
Kahraman memleketim
8 sene oldu göremeyeli ne çok değişmiş ne kadar güzel olmuş
İlkokul arkadaşlarımın eklediği fotoğraflara bakıyordum da
İnşallah bu yaz gidip göreceğim
merhaba arkadaşlar, ben derya , k.maraşlıyım ama nevşehirde yaşıyorum maraşa da yılda 1 defa gidebiliyorum özlüyorum tabi, kapadokya da çok güzel buraya da alıştım ama maraşın yerini tutmuyor, bu arada ben berfinsena zeynep in ikokuldan sınıf arkadaşıyım .beni bu siteyle o tanıştırdı ,yeniyim yani onu çok seviyorum 25 yıldır zeynep i görmüyorum , bu yazın tekrar tanışacağız inşlh
bizde çıkıyoruz şükür:)çıtırcık napaan.Biz hala gidemedik benm mıymıy herifin uyuması lazımmış da 11 gibi çıkarız dedi gitti yattısanki hep o kullanıyor arabayı yarısından fazlası bende arabanın.gıcık kocam :)ayrıcaaa hele bir bensiz toplanında bakın notuyom sizi :):)lensini çıkartırım valla:):)
Tarhana stoğum tükendi
Resmen onsuz mutsuzum
hoşbulduk.Eevet maraşlıyım topiği mesai saatleri dışında takip edemicem sorulara geç cevap verirsem kusura bakmayın öpüldünüz
günaydın kızlar göknurcum haklısın cnm giremedim hepinizle konuşmayı özledim annemler cumartesi umre yolcusu inşallah o yüzden sürekli orya gidiyorum o yüzden pek giremiyorum hepinize çoooooooooook slm hepinizi çoooooooooooook öpüyorum
:44: olamaz..bu senin için çok zor olmalı
ama burdan istersen gönderebilirim sana...
Ayşegülcüm canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?