Kahramanmaras///46

benim içinde farketmez aslında bu aralar dışarı takılmaya ihtiyacım var kızları anneme bırakıp çıkarım eşim artvine gittiğinden beri bağlanıp kaldım , dondurma seviyorsanız bizde eksik olmaz tatlıyıda uğrak pastenemiz yakın hemen ararız hop kapıda bu arada sen çekiştirmeye devam et 2 dakika önce komşular kapıyı tıklattı uyuyor gibi halin var diyorlar ben yorgunluktan ölüyorum ne uyuması şeker şey azıcıkta sağ kolumdan çekiştirrr

he hee yorulmuş halin böyleyse,seni uykulu düşünemiyorum
dışarı da çıkarız ohh ne güzel olur gezeriz otururz bi yerlerde ben ev hayatını pek sevmiyorum, ev oturmasını da öyle. dışarısı daha açıyor beni, senin dediğin gibi
eşin görev için mi artvine gitti , allah kavuştursun o zaman ben gibi yalnız yalnız takılıyon desene :82:

bende sevmiyorum cicim ama naparsın çocuklar olunca mecburen ev hayatı, okuldu ödevdi yemekti ev işiydi derken sıkıntıdan patlıyorum arkadaşlar geliyor ben onlara gidiyorum bazen dışarıda buluşuruz ama dediğim gibi son 2 aydır nefes almaya vaktim yok dur aklıma gelmişken bi nefes alayım eşim işi ile alakalı gitti yaz geldi artık pek maraşta bulmak mümkün olmaz önceden hafta içi dahi bizi muhakkak dışarı çıkarırdı evde pek kalmazdık eeee artık hazır para gelen işyerleri yok o mecburen çalşıyor bizde evde takılıyoruz ama sağolsun yinede fırsat buldukça çıkarır çocukları ile eğlenmeyi sever ALLAHIM gücünü kuvvetini artırsın işi yorucu ama naparsın mecburiyet

anlıyorum.. tabi hayat şartları ne getirirse ona göre yolumuzu çiziyoruz.. allah sağlık versin, hep beraber olun, huzurlu olun da, gerisi olur gider... biz de çıkıyoruz arada... şükür

anlıyorum.. tabi hayat şartları ne getirirse ona göre yolumuzu çiziyoruz.. allah sağlık versin, hep beraber olun, huzurlu olun da, gerisi olur gider... biz de çıkıyoruz arada... şükür

bizde çıkıyoruz şükür:)çıtırcık napaan.Biz hala gidemedik benm mıymıy herifin uyuması lazımmış da 11 gibi çıkarız dedi gitti yattı sanki hep o kullanıyor arabayı yarısından fazlası bende arabanın.gıcık kocam :)ayrıcaaa hele bir bensiz toplanında bakın notuyom sizi :):)lensini çıkartırım valla:):)

bu buluşmamızda inşl zeynepcik olmak zorundasın artık kaçışın yok.Zaten 1 hafta önceden ayarlıyoruz sağlık sorunu olmadıkça geleceksin şekerim :)

topiğimize katılan arkadaşta hoşgelmiş aramıza.

burçincim geç oldu ama yeni gördüm mesajını.Sanada kazasız belasız yolculluklar iyi eğlenceler de dileyim.sen benden önce kaçtın gittin ne güzel.Benm işte yoğundu bugün 6.30 gibi çıkabildim işten.

HEPİNİZİ öpüyorum şekerlerim ALLAHA emanet olun.Beni dört gözlede bekleyin.Ay çok acıklı vedalaşma gibi oldu :):)

yok arkadaşım sizsiz olurmu hem ben hepinizi bi arada görmek istiyorum
bu buluşmamızda inşl zeynepcik olmak zorundasın artık kaçışın yok.Zaten 1 hafta önceden ayarlıyoruz sağlık sorunu olmadıkça geleceksin şekerim :)

emriniz başım üzerine gelicem inşallah sağlık sorunu olmazsa tanışmanın zamanı geldide geçiyor

hayırlı yolculuklar diliyorum iyi eğlenceler görüşmek üzere

hoşbulduk.Eevet maraşlıyım topiği mesai saatleri dışında takip edemicem sorulara geç cevap verirsem kusura bakmayın öpüldünüz

Son düzenleme:

günaydın kızlar göknurcum haklısın cnm giremedim hepinizle konuşmayı özledim annemler cumartesi umre yolcusu inşallah o yüzden sürekli orya gidiyorum o yüzden pek giremiyorum hepinize çoooooooooook slm hepinizi çoooooooooooook öpüyorum

hoşgeldin cnm ne güzel zeynep ablanın ilkokul arkadaşıymışsın 25 yıl sonra görüşmek enteresan olcak heralde

şimdi varmışsınıdır herhalde pıtırcığım konyaya
kocan da haklı, öyle uykusuz yola mı çıkılırmış allah korusun kazadan beladan...
dur sen gelmeden bi toplanalım da gör lensimi falan çıkaramazsın beni yakalayamazsın

Tarhana stoğum tükendi
Resmen onsuz mutsuzum

:44: olamaz..bu senin için çok zor olmalı
ama burdan istersen gönderebilirim sana...

hoşbulduk.Eevet maraşlıyım topiği mesai saatleri dışında takip edemicem sorulara geç cevap verirsem kusura bakmayın öpüldünüz

şu an yani saat 23.48 te iş yerinde misin yani :44: yoksa bu istisna mı, iş dışında yazamam dediğin cümleye istinaden... sen gene de uğra aramıza, buluşmalarımıza sen de katılırsın belki

günaydın melihacık..
hayırlı yolculuklar annenlere... oh ne güzel gidip geliyosun onların yanına. ne işin var kk da bence de ben de seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…