İyiyim canım uzun bi süreden sonra ilk defa tatil yapabiliyorum
Bütün gün o yağ senin bu yağ benim saçıma yüzüme bakım yaptım
Şimdi de pehlivanlar gibi parıl parıl oturuyorum
Sen nasılsın canım?
Makine mühendisliği öğrencisiyim canım
Okulu biraz uzattım :26:
Şimdilik bi mühendisle birlikte çalışıyorum okulu uzattığım için ailemden para almaya utanıyorum :26:
22 yaşındayım
5 yıllık bi birlikteliğim var sevgilim de Kahramanmaraşlı
Bursada yaşıyoruz
Böyle işte
Aynen öyle istisna .Çocuktan fırsat bulup evde takılamıyorum .Çocuk olunca çalışanlar için iş yeri azcık dinlenme yeri oluyor.
Ve de ben şu alıntıyla cevaplama işini yapamadım
hmm anlıyorum... bi dahaki yazışmada da kendinden bahset biraz, kimsin, ne iş yaparsın, yaşın falan... öpüyorum...
bu arada alıntı ile cevapla kısmına tıklarsan alıntı yapmış olursun. kendi yazacağın mesajı da alıntı kısmının alt tarafına istedğin kadar yazabilirsin. tek önemli şey quote yazan yerlere dokunma hiç, parantezlere sayılara falan.
Ben ilknur . K.Maraşlıyım K.Maraştayım30'a 1 adım kaldı Hiç bi yere de dokunmuyorum ama Umarım bu defa alıntı işini becerebilmişimdir
selam şekerlerherkese iyi tatiller kimsecikler yok yine bi türlü doğru dürüst pişti olamıyoruz , ne var ne yok tatil nasıl gidiyor, ben bugün yine mutfakta takılacağım eşim yolda ona yemek hazırlıyorum 10 günden beri hazır yemekten sıkılmıştır, ayşegülüm ne karar verdiniz evdemi yoksa dışarıdamı buluşuyoruz ben yakama kırmızı karanfil takacağım öyle tanısırınız beni bu arada tek ve en çok sevdiğim çiçek papatyadır papatyanın herrengi ve cinsi hııımmmmmm tek başına olunca kendi kendime konuşuyorum laf üretimi duruyor neyse gideyim bari , saçımı düzleştirmem lazım öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz
Buradan ayarlayıp kaç kez buluştunuz.Bu arada Bende Kadın doğum civarındayım
2 kişi de buluştuk, 3 kişi de buluştuk, çarşıda gezdik . bayağı görüştük yani. ev olarak 2 kez evde toplandık henüz, çarşıda olmayı da çok sevdiğimiz içinçarşıda daha çok buluşmuşuzdur...:44: seni de bekleriz bi dahakine...
ayy komşuyuzhürriyet mahallesi mi ?
inşallah bakalım bir dahakine denk gelirsem görüşmeyi isterim. Hürriyet mahallesi:79:
hmmm okulu uzattın demekya aileden para istemek zor oluyor 20 yaşı geçince,haklısın. ben yaşamadım allahtan ama lisede bile alırken utanırdım :26: ama öyle düşünmemek gerekli, onlar ailen, zor durumunda zaten senin yanında olacaklardır, rahat ol bence
oo 5 yıl gayet uzun, benim bildiğim ilişkiler 4 yıldan sonra sarsılır. allah göstermesin, siz başaranlardansınızo da mühendis olsa gerek
yaşın da bize göre küçükmüşgerçi ben 17 yaşında gibi görünüyorum da
Evet küçükmüşüm ama ben de sizin düğün fotoğraflarınızı görmüştüm başka bi topicte
Bayıldım gerçekten harika bi gelin olmuşsun
Evet o da mühendis 26 yaşında
Şimdilik herşey çok güzel askerden dönmesini bekliyorum dört gözle
melihaaaaa nerdesin sen bakimbi daha böyle gecikirsen ..........:44: ne ceza versem acaba:44:
neyse sen bi girme buralara, ilk girdiğin vakit cezanı söyliycem
cnm ya gerçekten girmeyi çok istiyorum ama hiç fırsat olmuyo annemleri bi yolcu edelim ondan sonra rahat rahat gelirim inşallah ayrıca ayşegülcüm senden gelcek her türlü cezaya razımyım ben
slm kızlar. Çok yeni sayılmam ama ilk defa gördüm burayı.Nassııı kaçmış gözümden.Takılırım artık
günaydın kızlar göknurcum haklısın cnm giremedim hepinizle konuşmayı özledim annemler cumartesi umre yolcusu inşallah o yüzden sürekli orya gidiyorum o yüzden pek giremiyorum hepinize çoooooooooook slm hepinizi çoooooooooooook öpüyorum
İyiyim canım uzun bi süreden sonra ilk defa tatil yapabiliyorum
Bütün gün o yağ senin bu yağ benim saçıma yüzüme bakım yaptım
Şimdi de pehlivanlar gibi parıl parıl oturuyorum
Sen nasılsın canım?
selam şekerlerherkese iyi tatiller kimsecikler yok yine bi türlü doğru dürüst pişti olamıyoruz , ne var ne yok tatil nasıl gidiyor, ben bugün yine mutfakta takılacağım eşim yolda ona yemek hazırlıyorum 10 günden beri hazır yemekten sıkılmıştır, ayşegülüm ne karar verdiniz evdemi yoksa dışarıdamı buluşuyoruz ben yakama kırmızı karanfil takacağım öyle tanısırınız beni bu arada tek ve en çok sevdiğim çiçek papatyadır papatyanın herrengi ve cinsi hııımmmmmm tek başına olunca kendi kendime konuşuyorum laf üretimi duruyor neyse gideyim bari , saçımı düzleştirmem lazım öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?