Kahramanmaras///46

İyiyim canım uzun bi süreden sonra ilk defa tatil yapabiliyorum
Bütün gün o yağ senin bu yağ benim saçıma yüzüme bakım yaptım
Şimdi de pehlivanlar gibi parıl parıl oturuyorum
Sen nasılsın canım?

ohh ne güzel yapmışsın doğal bakım olması daha iyi
ben de iyiyim sağol canım. ben de tatildeyim işte, 19 mayıs tatiline girdik bugün çarşıya iniyorum, evde takılıyorum. öyle geçiyor vakit.
buarada sen kendini fazla anlatmadın sanırım, mesleğin, yaşın, evli bekar çoluk çocuk falan

Makine mühendisliği öğrencisiyim canım
Okulu biraz uzattım :26:
Şimdilik bi mühendisle birlikte çalışıyorum okulu uzattığım için ailemden para almaya utanıyorum :26:
22 yaşındayım
5 yıllık bi birlikteliğim var sevgilim de Kahramanmaraşlı
Bursada yaşıyoruz
Böyle işte

hmmm okulu uzattın demek ya aileden para istemek zor oluyor 20 yaşı geçince,haklısın. ben yaşamadım allahtan ama lisede bile alırken utanırdım :26: ama öyle düşünmemek gerekli, onlar ailen, zor durumunda zaten senin yanında olacaklardır, rahat ol bence
oo 5 yıl gayet uzun, benim bildiğim ilişkiler 4 yıldan sonra sarsılır. allah göstermesin, siz başaranlardansınız o da mühendis olsa gerek
yaşın da bize göre küçükmüş gerçi ben 17 yaşında gibi görünüyorum da

Aynen öyle istisna .Çocuktan fırsat bulup evde takılamıyorum .Çocuk olunca çalışanlar için iş yeri azcık dinlenme yeri oluyor.
Ve de ben şu alıntıyla cevaplama işini yapamadım

Son düzenleme:
Aynen öyle istisna .Çocuktan fırsat bulup evde takılamıyorum .Çocuk olunca çalışanlar için iş yeri azcık dinlenme yeri oluyor.
Ve de ben şu alıntıyla cevaplama işini yapamadım

hmm anlıyorum... bi dahaki yazışmada da kendinden bahset biraz, kimsin, ne iş yaparsın, yaşın falan... öpüyorum...
bu arada alıntı ile cevapla kısmına tıklarsan alıntı yapmış olursun. kendi yazacağın mesajı da alıntı kısmının alt tarafına istedğin kadar yazabilirsin. tek önemli şey quote yazan yerlere dokunma hiç, parantezlere sayılara falan.

Ben ilknur . K.Maraşlıyım K.Maraştayım 30'a 1 adım kaldı Hiç bi yere de dokunmuyorum ama Umarım bu defa alıntı işini becerebilmişimdir

selam şekerler herkese iyi tatiller kimsecikler yok yine bi türlü doğru dürüst pişti olamıyoruz , ne var ne yok tatil nasıl gidiyor, ben bugün yine mutfakta takılacağım eşim yolda ona yemek hazırlıyorum 10 günden beri hazır yemekten sıkılmıştır, ayşegülüm ne karar verdiniz evdemi yoksa dışarıdamı buluşuyoruz ben yakama kırmızı karanfil takacağım öyle tanısırınız beni bu arada tek ve en çok sevdiğim çiçek papatyadır papatyanın herrengi ve cinsi hııımmmmmm tek başına olunca kendi kendime konuşuyorum laf üretimi duruyor neyse gideyim bari , saçımı düzleştirmem lazım öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz

Ben ilknur . K.Maraşlıyım K.Maraştayım 30'a 1 adım kaldı Hiç bi yere de dokunmuyorum ama Umarım bu defa alıntı işini becerebilmişimdir

teşekkürler ilknurcum demek 29sun... hımmm
maraşta ne tarafta oturuyosun? ben kadın doğum civarında oturuyorum
becermişsin alıntı işini, hadi bakalım görüşmek üzere tekrar...

buluşamıyoruz çünkü kimsecikler yok ... burçin yok, göknur yok. hem onlardan habersiz buluşursak göknurcuk bacaklarımızı kırar
pazar günü burçin anca döner, ertesi günü okulu var, uymaz ona. şimdilik yattı gibi görünüyor, haftaya inş ayarlarız hepimiz olursak daha güzel olur de mi
düzleştir bakalım saçlarını, ben de düzleştiriyorum hep. azıcık dalgalı
çarşıda tanışırsak yakana papatya tak o zaman, al bakalım sana benden papatya buketi
kocan da geliyor hadi bakalım gözünaydın

Buradan ayarlayıp kaç kez buluştunuz.Bu arada Bende Kadın doğum civarındayım

Son düzenleme:
Buradan ayarlayıp kaç kez buluştunuz.Bu arada Bende Kadın doğum civarındayım

2 kişi de buluştuk, 3 kişi de buluştuk, çarşıda gezdik . bayağı görüştük yani. ev olarak 2 kez evde toplandık henüz, çarşıda olmayı da çok sevdiğimiz için çarşıda daha çok buluşmuşuzdur...:44: seni de bekleriz bi dahakine...
ayy komşuyuz hürriyet mahallesi mi ?

Son düzenleme:

inşallah bakalım bir dahakine denk gelirsem görüşmeyi isterim. Hürriyet mahallesi:79:

Evet küçükmüşüm ama ben de sizin düğün fotoğraflarınızı görmüştüm başka bi topicte
Bayıldım gerçekten harika bi gelin olmuşsun
Evet o da mühendis 26 yaşında
Şimdilik herşey çok güzel askerden dönmesini bekliyorum dört gözle

ayyy çoook teşekkür ederim şekerim e ortam da güzeldi, dış mekan çekimi harika oluyor
hadi bakalım, hayırlı tezkereler, allah kavuştursun benimki askerlik yapmadı hiç, yırttı tabi vatanseveriz, askerlik yük gelmez ama zaten askerlik yapmış kadar olmuştu, o yüzden

Son düzenleme:
melihaaaaa nerdesin sen bakim bi daha böyle gecikirsen ..........:44: ne ceza versem acaba:44:
neyse sen bi girme buralara, ilk girdiğin vakit cezanı söyliycem

melihaaaaa nerdesin sen bakim bi daha böyle gecikirsen ..........:44: ne ceza versem acaba:44:
neyse sen bi girme buralara, ilk girdiğin vakit cezanı söyliycem

cnm ya gerçekten girmeyi çok istiyorum ama hiç fırsat olmuyo annemleri bi yolcu edelim ondan sonra rahat rahat gelirim inşallah ayrıca ayşegülcüm senden gelcek her türlü cezaya razımyım ben

Son düzenleme:
cnm ya gerçekten girmeyi çok istiyorum ama hiç fırsat olmuyo annemleri bi yolcu edelim ondan sonra rahat rahat gelirim inşallah ayrıca ayşegülcüm senden gelcek her türlü cezaya razımyım ben

ayyy utandım tamam ceza yok sana,ben sana kıyar mıyım
merak ettim seni, hasta mısın falan diye, biliyorum zamanın olmadığını...
bi de herkes giti ya tatilde bi yerlere, o yüzden yalnız kaldım burda
öpüyorum canım....

slm kızlar. Çok yeni sayılmam ama ilk defa gördüm burayı.Nassııı kaçmış gözümden.Takılırım artık

hoşgeldin ilknurcum,seni de aramızda görelim bir dahaki toplantıda.Benim adım burçin.

Allah kabul etsin melihacım,sağsalim gidip dönsünler inşallah.Bize de nasip olur umarım oraları görmek...

ben de çok yağlanıyorum valla,güzel oluyor.Ama sarımsak yağı devreye girdi mi eşim uyuz oluyor :))

İnşallah sen gel de tanıması kolay canım.Benim için ev daha uygun olur ama çoğunluğa uyarım tabii.

bu arada ben geldimmmm.Valla bizim oralara yaz çoktan gelmiş,kısa kolluyduk hep.Buranın rüzgarının herzamanki gibi maşallahı var

hoşgeldin burçin...
buranın havası bıraktığın gibi. bi yağışlı, bi rüzgarlı, bi bulutlu... tek güneş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…